odcizeno, ukradeno
-
odcizeno, ukradeno
narazila jsem na zajímavou stránku, www.lovci-odmen.cz mrkněte může se hodit, policie stejně motorku asi nenajde 

protože na tu stránku šlo upozornit bez toho dovětku, který o mě vlastně tvrdí, že jsem k ničemu.
Dneska jsem schodou okolností mluvil např se jedním velitelem a navrhoval, že by třeba nebylo špatné mrknout na okruhy, co tam kdo používá okruhovky. Ke svému překvapení jsem se dozvěděl, že už to dělali x krát a jediné co bylo, že tam byly za kretény, do kterých se tam každý navážel. Takže každý chce najít motorku, ale když má náhodou ukázat VINko svojí, tak byť ho má v pořádku, tak je to pro něj strašný problém. Ale kdyby se ztratila jemu, tak bych chtěl nejraději zkontrolovat každou podobnou.
A tak je to se vším, spousta lidí má plnou hubu keců, dokud nemůže koupit v hospodě pod rukou nějaké fajn rádio, kolo, pilu atd. atd. Spousta lidí má strach ze zásah do práv a svobod, ale když se mu někdo vloupá do auta, kde si nechá na předním sedadle notebook, tak by nejraději chtěl to z pachatele vymlátit, dát na všechny odposlechy a vlítnout do baráku bez povolení. (Ale v tom se schodneme, to já bych chtěl taky).
Prostě je to moje práce a i když vím, že ne vždy je úspěch a ne každý dělá svou práci pořádně
A za druhé, vzhledem k tomu, že je to příspěvek č. 1, si myslím, že jde o pouhou reklamu, ale proti jejich aktivitě nic nemám. Ale např na motorkářích a motoinzerci běží v podstatě to samé a pro motorkáře víc sledované a bezplatně
PS: Sorry, tak to beru osobně. Taky by se vám nelíbilo furt číst, že všichni podnikaté kradou na daních, všichni mechanici se živí z kradených aut, všichni dělníci jsou lempli, všichni zemědělci žijí jen z dotací atd. atd. atd.
Dneska jsem schodou okolností mluvil např se jedním velitelem a navrhoval, že by třeba nebylo špatné mrknout na okruhy, co tam kdo používá okruhovky. Ke svému překvapení jsem se dozvěděl, že už to dělali x krát a jediné co bylo, že tam byly za kretény, do kterých se tam každý navážel. Takže každý chce najít motorku, ale když má náhodou ukázat VINko svojí, tak byť ho má v pořádku, tak je to pro něj strašný problém. Ale kdyby se ztratila jemu, tak bych chtěl nejraději zkontrolovat každou podobnou.
A tak je to se vším, spousta lidí má plnou hubu keců, dokud nemůže koupit v hospodě pod rukou nějaké fajn rádio, kolo, pilu atd. atd. Spousta lidí má strach ze zásah do práv a svobod, ale když se mu někdo vloupá do auta, kde si nechá na předním sedadle notebook, tak by nejraději chtěl to z pachatele vymlátit, dát na všechny odposlechy a vlítnout do baráku bez povolení. (Ale v tom se schodneme, to já bych chtěl taky).
Prostě je to moje práce a i když vím, že ne vždy je úspěch a ne každý dělá svou práci pořádně
A za druhé, vzhledem k tomu, že je to příspěvek č. 1, si myslím, že jde o pouhou reklamu, ale proti jejich aktivitě nic nemám. Ale např na motorkářích a motoinzerci běží v podstatě to samé a pro motorkáře víc sledované a bezplatně
PS: Sorry, tak to beru osobně. Taky by se vám nelíbilo furt číst, že všichni podnikaté kradou na daních, všichni mechanici se živí z kradených aut, všichni dělníci jsou lempli, všichni zemědělci žijí jen z dotací atd. atd. atd.
ZX-12R naked
- farmář
- Ghostrider
a teď jsi řekl pravdu. De facto už zemědělci žijí jen z dotací, protože aby nebyly potraviny drahé, tržní ceny se ničí dovozem nekvalitní části produkce ze zahraničních dotovaných vývozů. Akorát jsou nekvalitní. No a dotace jsou díky tomu jedinej zisk, dost často. Jenže dokud jsou u sousedů, bylo by likvidační o ně přijít, ovšem to překupníci chtějí, aby se dalo kšeftovat se zemědělskou půdou na stavební parcely. Hnus,tečka.
Jo máš pravdu, na autech uniformovanejch je Sloužit a chránit,ne posluhovat a dělat všem leda blbce. Ale kdybyste se třeba dali na no nevím,nějakou astrální metodi hledání, že jo, bez toho, že by se muselo fyzicky..... o by bylo něco!
takhle se holt musí hledat a kontrolovat, je to pruda,ale protože motku jsem neukradl sousedovi,ale koupil a je na papírech a má evidenčku, tohle ještě unesu 
Jo máš pravdu, na autech uniformovanejch je Sloužit a chránit,ne posluhovat a dělat všem leda blbce. Ale kdybyste se třeba dali na no nevím,nějakou astrální metodi hledání, že jo, bez toho, že by se muselo fyzicky..... o by bylo něco!

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
-
- Ghostrider
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Generalizování nesnáším, i když je to velice jednoduché... osobně si beru jen pár procent...milda píše:................ že všichni podnikaté kradou na daních, všichni mechanici se živí z kradených aut, všichni dělníci jsou lempli, všichni zemědělci žijí jen z dotací atd. atd. atd.
No vždyť je to pravda,ne???![]()
![]()
Milane, klid!

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
666S999 píše:Generalizování nesnáším, i když je to velice jednoduché... osobně si beru jen pár procent...milda píše:................ že všichni podnikaté kradou na daních, všichni mechanici se živí z kradených aut, všichni dělníci jsou lempli, všichni zemědělci žijí jen z dotací atd. atd. atd.
No vždyť je to pravda,ne???![]()
![]()
Milane, klid!

Já jsem to přitakání vážně nemyslel.

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Můj táta byl kovář, který se za komárů udřel. Nikdy nevlezl do Státostrany a názory měl "pravicové", důsledně pravicové! Ne takový patlaniny jak má 3/4 partají.
Bohužel dokud si ti nahoře hrabou jen pod sebe a nám dávaj zákony jak zašvindlovat gaunerům beztrestnost a sociální dávky, tak to lepší nebude...
Všude jsou dobří lidé...jen v politice je jich jak šafránu.
Asi je i mediální a politickou snahou nás rozesrat mezi sebou, účelově: "rozděl a panuj!" moderně: "rozeser a hrabej!"
Bohužel dokud si ti nahoře hrabou jen pod sebe a nám dávaj zákony jak zašvindlovat gaunerům beztrestnost a sociální dávky, tak to lepší nebude...
Všude jsou dobří lidé...jen v politice je jich jak šafránu.
Asi je i mediální a politickou snahou nás rozesrat mezi sebou, účelově: "rozděl a panuj!" moderně: "rozeser a hrabej!"
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
ale šak jsem to psal se smajlíkem. Myslím, že oslovení "Náno" není tak hrozné. Slečna/paní se určitě neurazí, byť jen proto, že se musí zaregistrovat na jiné fora, aby jim sdělila, že náhodou narazila na tyto stránky.
Jinak k těm astrálním metodám, kromě toho že lidi jsou zblbý ze všech Krim Las Vegas atd. a radí ti na místě jak sbírat stopy, tak jedni po nás doopravdy chtěli, aby jsme je nechali zhypnotizovat, protože teď si tu SPZ už nepamatují a typ vozu taky neví, ale v hypnotickém stavu by si určitě vzpomněli
.
A Sloužit a chránit zavedl ten nejhorší haj*l co se stal ministrem vnitra. Vše co je sním spojené většina policajtů nesnáší jen kvůli tomu, že si ho vybaví, stejně jak toto heslo.
Jinak k těm astrálním metodám, kromě toho že lidi jsou zblbý ze všech Krim Las Vegas atd. a radí ti na místě jak sbírat stopy, tak jedni po nás doopravdy chtěli, aby jsme je nechali zhypnotizovat, protože teď si tu SPZ už nepamatují a typ vozu taky neví, ale v hypnotickém stavu by si určitě vzpomněli

A Sloužit a chránit zavedl ten nejhorší haj*l co se stal ministrem vnitra. Vše co je sním spojené většina policajtů nesnáší jen kvůli tomu, že si ho vybaví, stejně jak toto heslo.
ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
JJ, Ivánek je pěkný hochštapler. Po zveřejnění jeho "nátlakového plkání" při potupné volbě prezidenta, jsem ztratil poslední iluze a optimismus o vrcholné politice v ČR.MMKS píše:ale šak jsem to psal se smajlíkem. Myslím, že oslovení "Náno" není tak hrozné. Slečna/paní se určitě neurazí, byť jen proto, že se musí zaregistrovat na jiné fora, aby jim sdělila, že náhodou narazila na tyto stránky.
Jinak k těm astrálním metodám, kromě toho že lidi jsou zblbý ze všech Krim Las Vegas atd. a radí ti na místě jak sbírat stopy, tak jedni po nás doopravdy chtěli, aby jsme je nechali zhypnotizovat, protože teď si tu SPZ už nepamatují a typ vozu taky neví, ale v hypnotickém stavu by si určitě vzpomněli.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider