odcizeno, ukradeno

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
missiicka35

odcizeno, ukradeno

Příspěvek od missiicka35 » úte kvě 25, 2010 13:58:24

narazila jsem na zajímavou stránku, www.lovci-odmen.cz mrkněte může se hodit, policie stejně motorku asi nenajde :-(

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte kvě 25, 2010 17:03:36

Náno :roll:

Sorry, musel jsem :oops: :twisted:
ZX-12R naked

Vikki46
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Vikki46 » úte kvě 25, 2010 17:26:12

MMKS píše:Náno :roll:

Sorry, musel jsem :oops: :twisted:
.....nechapu proc takova reakce:o ..je to takovej "amaterske"...ale co kdyz se to rozjede a bude to uzitecne?
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte kvě 25, 2010 19:31:57

protože na tu stránku šlo upozornit bez toho dovětku, který o mě vlastně tvrdí, že jsem k ničemu.
Dneska jsem schodou okolností mluvil např se jedním velitelem a navrhoval, že by třeba nebylo špatné mrknout na okruhy, co tam kdo používá okruhovky. Ke svému překvapení jsem se dozvěděl, že už to dělali x krát a jediné co bylo, že tam byly za kretény, do kterých se tam každý navážel. Takže každý chce najít motorku, ale když má náhodou ukázat VINko svojí, tak byť ho má v pořádku, tak je to pro něj strašný problém. Ale kdyby se ztratila jemu, tak bych chtěl nejraději zkontrolovat každou podobnou.
A tak je to se vším, spousta lidí má plnou hubu keců, dokud nemůže koupit v hospodě pod rukou nějaké fajn rádio, kolo, pilu atd. atd. Spousta lidí má strach ze zásah do práv a svobod, ale když se mu někdo vloupá do auta, kde si nechá na předním sedadle notebook, tak by nejraději chtěl to z pachatele vymlátit, dát na všechny odposlechy a vlítnout do baráku bez povolení. (Ale v tom se schodneme, to já bych chtěl taky).
Prostě je to moje práce a i když vím, že ne vždy je úspěch a ne každý dělá svou práci pořádně

A za druhé, vzhledem k tomu, že je to příspěvek č. 1, si myslím, že jde o pouhou reklamu, ale proti jejich aktivitě nic nemám. Ale např na motorkářích a motoinzerci běží v podstatě to samé a pro motorkáře víc sledované a bezplatně

PS: Sorry, tak to beru osobně. Taky by se vám nelíbilo furt číst, že všichni podnikaté kradou na daních, všichni mechanici se živí z kradených aut, všichni dělníci jsou lempli, všichni zemědělci žijí jen z dotací atd. atd. atd.
ZX-12R naked

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » úte kvě 25, 2010 21:18:37

................ že všichni podnikaté kradou na daních, všichni mechanici se živí z kradených aut, všichni dělníci jsou lempli, všichni zemědělci žijí jen z dotací atd. atd. atd.

No vždyť je to pravda,ne??? :oops: :lol: :lol:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » úte kvě 25, 2010 21:30:18

a teď jsi řekl pravdu. De facto už zemědělci žijí jen z dotací, protože aby nebyly potraviny drahé, tržní ceny se ničí dovozem nekvalitní části produkce ze zahraničních dotovaných vývozů. Akorát jsou nekvalitní. No a dotace jsou díky tomu jedinej zisk, dost často. Jenže dokud jsou u sousedů, bylo by likvidační o ně přijít, ovšem to překupníci chtějí, aby se dalo kšeftovat se zemědělskou půdou na stavební parcely. Hnus,tečka.

Jo máš pravdu, na autech uniformovanejch je Sloužit a chránit,ne posluhovat a dělat všem leda blbce. Ale kdybyste se třeba dali na no nevím,nějakou astrální metodi hledání, že jo, bez toho, že by se muselo fyzicky..... o by bylo něco! :) takhle se holt musí hledat a kontrolovat, je to pruda,ale protože motku jsem neukradl sousedovi,ale koupil a je na papírech a má evidenčku, tohle ještě unesu :wink:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

kafkalibor
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od kafkalibor » úte kvě 25, 2010 21:38:18

Je tam-pomáhat a chránit.Je sice pravdou,že sou ve služebním poměru,ale to je tak fšechno o slově služba.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » úte kvě 25, 2010 22:03:29

milda píše:................ že všichni podnikaté kradou na daních, všichni mechanici se živí z kradených aut, všichni dělníci jsou lempli, všichni zemědělci žijí jen z dotací atd. atd. atd.

Generalizování nesnáším, i když je to velice jednoduché... osobně si beru jen pár procent...

Milane, klid! :twisted:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » úte kvě 25, 2010 22:07:41

666S999 píše:
milda píše:................ že všichni podnikaté kradou na daních, všichni mechanici se živí z kradených aut, všichni dělníci jsou lempli, všichni zemědělci žijí jen z dotací atd. atd. atd.

Generalizování nesnáším, i když je to velice jednoduché... osobně si beru jen pár procent...

Milane, klid! :twisted:

:D Náhodou ,tohle si myslí 93,5% voličů ksčm (nebo jak se to teď jmenuje) - samozřejmě kromě těch dělníků!!!!:D

Já jsem to přitakání vážně nemyslel. :wink:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » úte kvě 25, 2010 22:17:11

Můj táta byl kovář, který se za komárů udřel. Nikdy nevlezl do Státostrany a názory měl "pravicové", důsledně pravicové! Ne takový patlaniny jak má 3/4 partají.
Bohužel dokud si ti nahoře hrabou jen pod sebe a nám dávaj zákony jak zašvindlovat gaunerům beztrestnost a sociální dávky, tak to lepší nebude...
Všude jsou dobří lidé...jen v politice je jich jak šafránu.

Asi je i mediální a politickou snahou nás rozesrat mezi sebou, účelově: "rozděl a panuj!" moderně: "rozeser a hrabej!"
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte kvě 25, 2010 22:19:35

666S999 píše:Všude jsou dobří lidé...jen v politice je jich jak šafránu.
...protoze politika se asi neda delat pro radost, ale jen pro prachy :-(
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » úte kvě 25, 2010 22:21:25

Presne tak, mozna jich par prislo s idealy, ale "dav" Te vstřebá....
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » úte kvě 25, 2010 23:05:15

ale šak jsem to psal se smajlíkem. Myslím, že oslovení "Náno" není tak hrozné. Slečna/paní se určitě neurazí, byť jen proto, že se musí zaregistrovat na jiné fora, aby jim sdělila, že náhodou narazila na tyto stránky.
Jinak k těm astrálním metodám, kromě toho že lidi jsou zblbý ze všech Krim Las Vegas atd. a radí ti na místě jak sbírat stopy, tak jedni po nás doopravdy chtěli, aby jsme je nechali zhypnotizovat, protože teď si tu SPZ už nepamatují a typ vozu taky neví, ale v hypnotickém stavu by si určitě vzpomněli :D .
A Sloužit a chránit zavedl ten nejhorší haj*l co se stal ministrem vnitra. Vše co je sním spojené většina policajtů nesnáší jen kvůli tomu, že si ho vybaví, stejně jak toto heslo.
ZX-12R naked

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » úte kvě 25, 2010 23:10:45

MMKS píše:ale šak jsem to psal se smajlíkem. Myslím, že oslovení "Náno" není tak hrozné. Slečna/paní se určitě neurazí, byť jen proto, že se musí zaregistrovat na jiné fora, aby jim sdělila, že náhodou narazila na tyto stránky.
Jinak k těm astrálním metodám, kromě toho že lidi jsou zblbý ze všech Krim Las Vegas atd. a radí ti na místě jak sbírat stopy, tak jedni po nás doopravdy chtěli, aby jsme je nechali zhypnotizovat, protože teď si tu SPZ už nepamatují a typ vozu taky neví, ale v hypnotickém stavu by si určitě vzpomněli :D .
A Sloužit a chránit zavedl ten nejhorší haj*l co se stal ministrem vnitra. Vše co je sním spojené většina policajtů nesnáší jen kvůli tomu, že si ho vybaví, stejně jak toto heslo.
JJ, Ivánek je pěkný hochštapler. Po zveřejnění jeho "nátlakového plkání" při potupné volbě prezidenta, jsem ztratil poslední iluze a optimismus o vrcholné politice v ČR.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MICHALIS TSIOLAS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MICHALIS TSIOLAS » stř kvě 26, 2010 00:07:11

na začátku jsem chtěl něco napsat, že je to dobrý odkaz, pak to bylo všechno jinak a stojím za MMKS, také jsem zažil stíhání mého táty, ale tady je to o něčem jiném, ne :?: vy pardové :!: Politika a její marionety jsou snad mimo nás.
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305

Odpovědět