Nová navigace

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát kvě 07, 2010 10:47:42

si ty telefony nechte zmoknout a pak si povime jestli telefon staci ;-) ...jednoho takoveho uz znam co mel HTC plne vody vhodne leda jako zavazi do kapsy :lol:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

amavet
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amavet » pát kvě 07, 2010 10:48:12

tak to nemusis tak slozite . jen dej vzdalenou GPS , dej pravym vypnout , dej hotovo . pak to spust znova , vyber integrovanou a ono se te to zepta jestli chces zapnout tak das ano a melo by to fachat
kawa GPZ 600 R , Suzuki TL 1000 S , VW Golf II 1,8 GTI 16V, VW Jetta MKII , VW golf III

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pát kvě 07, 2010 10:48:34

KankX píše:si ty telefony nechte zmoknout a pak si povime jestli telefon staci ;-) ...jednoho takoveho uz znam co mel HTC plne vody vhodne leda jako zavazi do kapsy :lol:
jako bys byl uz mrtev :twisted:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » pát kvě 07, 2010 11:19:10

amavet píše:tak to nemusis tak slozite . jen dej vzdalenou GPS , dej pravym vypnout , dej hotovo . pak to spust znova , vyber integrovanou a ono se te to zepta jestli chces zapnout tak das ano a melo by to fachat
Nikde mi to nenabízí. Pak to najde místo kde se nacházím, ale píše pořád GPS vypnuto, dám plánovač trasy a pořád to říká, za 25m odbočte v levo bo co, ale spíš si myslím, že to je pořád jen simulace. Možná je zamčená. Čoláskovi to někdo v řecku udělal, ale říkal, jen že to z flešky nahrál do mobilu a už to šlapalo, lae kdo ví, jestli s tím něco nedělal víc...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

SumavaCZ
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od SumavaCZ » pát kvě 07, 2010 11:31:47

KankX píše:si ty telefony nechte zmoknout a pak si povime jestli telefon staci ;-) ...jednoho takoveho uz znam co mel HTC plne vody vhodne leda jako zavazi do kapsy :lol:
Naprostý souhlas.
Navigace v mobilu mam taky a vidim v tom velikou výhodu, že ji mám pořád u sebe, co kdyby něco. Avšak podle mobilu na motce jed třeba až do Španěl bych tada nechtěl. Na to je zlatá vodotěsná navi. A ke všemu je ještě odolná vibracím.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202

"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát kvě 07, 2010 11:41:16

SumavaCZ píše:
Naprostý souhlas.
Navigace v mobilu mam taky a vidim v tom velikou výhodu, že ji mám pořád u sebe, co kdyby něco. Avšak podle mobilu na motce jed třeba až do Španěl bych tada nechtěl. Na to je zlatá vodotěsná navi. A ke všemu je ještě odolná vibracím.
mame v tom jasno :-) ...navigaci v mobilech mam dobrych 5-6 let a presne jak pise Sumava, idealni na takove to kazdodenni zvykani :D navic temer zadna navigace ani nema tak velke rozliseni a display jak muj HTC HD2 a levnejsi typy maji problem i s rychlosti procesoru, nicmene na motorku je lepsi jednoucelova jednoducha vec kterou muzu pripadne ovladat i za jizdy a muzu ji mit pripevnenou viditelne na riditkach aniz bych se musel bat ze se ji neco stane nebo ze kdyz zacne prset pojedu po pameti s navigaci v kapse... pres folie v tankvacich na to taky neni poradne videt a ovladani na pytel. Takze navi pro moto je uzasna vec, ted jen aby cena byla lidova, protoze 15-20 tis. za navigaci kterou potrebuji parkrat na motorce fakt dat nehodlam :-D
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pát kvě 07, 2010 12:33:53

na motorku zadnou navigaci nepotrebuji bo vsude jezdim s tim malym prckem Kanxem....A KDYZ SE ZTRATIM STACI MI MA IGO NA HD...A PROTO SE PRIMLOUVAM ABY BYLA LEVNA ABY JI KOUPIL A NAVIGOVAL I ME...
on na to ma on je nejlepsi :wink:
ä jak nas tomtom nezavede na polni cesty s milionem sutru tak to bude fajn...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pát kvě 07, 2010 13:11:25

Pro nedočkavce toužící po navi na motorku pod 10 tis. je na trhu (i u nás doma) myslím solidní navi BECKER Z100 Crocodile Traffic Europe, která se dá pořídit za 6.000,- Kč! :idea: :wink:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pát kvě 07, 2010 13:20:04

Beckera jsem měl snad jako první "navigaci na sklo" a byl super. Míň super byl update map, protože za více než rok a půl co jsme ji měl nevydali aktualizaci... Tom tom mám rád a používám ho i v mobilu (mám tam IGO a TomToma - Igo má většinou aktuálnější mapy, ale jízda po Praze je s ním na mrtvici).
Jinak souhlasím že mobil je na motorku na prd. Sice jsem si první HTCčko za tímhle účelem kupoval, ale dnes už vím že to moc nefunguje. Na motorku je jak už psali kluci ideální jednoduchá vodotěsná navi, se slušným displejem a pokud možno uzpůsobená ovládání v rukavicích :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

amavet
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amavet » pát kvě 07, 2010 13:25:54

ZRX 1984 píše:
amavet píše:tak to nemusis tak slozite . jen dej vzdalenou GPS , dej pravym vypnout , dej hotovo . pak to spust znova , vyber integrovanou a ono se te to zepta jestli chces zapnout tak das ano a melo by to fachat
Nikde mi to nenabízí. Pak to najde místo kde se nacházím, ale píše pořád GPS vypnuto, dám plánovač trasy a pořád to říká, za 25m odbočte v levo bo co, ale spíš si myslím, že to je pořád jen simulace. Možná je zamčená. Čoláskovi to někdo v řecku udělal, ale říkal, jen že to z flešky nahrál do mobilu a už to šlapalo, lae kdo ví, jestli s tím něco nedělal víc...
tak to bude asi tedy zamcene . ale poresit se to da jednoduse , pak kdybys chtel , muzu to nekde upnout , celou navi garmin vcetne odblokovaciho programu a mapy cr a cele evropy .
kawa GPZ 600 R , Suzuki TL 1000 S , VW Golf II 1,8 GTI 16V, VW Jetta MKII , VW golf III

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » pát kvě 07, 2010 16:11:07

Však jsem si speciální na motorku,ale 660 ku Zumo používám i v autě...
Prostě ji cvakneš do uzamykatelného držáku na řidítkách,sama se přepne do režimu moto a jede se.....

V autě zase opačně,že..... :wink:

Jinak nesnáším někde crackovat a krást mapy,mám na celou dobu životnosti veškerý aktualizace...

Píchnu ji k PC a už si sosá..... :twisted:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Odpovědět