Nová navigace
Nová navigace
Za ty peníze super.
http://mobil.idnes.cz/tomtom-predstavil ... vigace_kor
http://mobil.idnes.cz/tomtom-predstavil ... vigace_kor
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsem zvedavej... to nevypada vubec spatne, na moto staci uplne bohate navigace bez zbytecnych funkci a ani obrazovka nemusi byt velka jak TV... jestli bude cana 5 tis. tak to bych o ni hodne uvazoval, jen aby za ty prachy nebyla bez map
...blby jsou na to dost

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Paráda, to bych ocenil. Mám nokii 5800, je tam origoš navigace a pak mám garmina XT od Čoláska. Čolas, nahrál celej adresář na paměťovku, spustil instalaci a už mu to fungovalo, já udělám to samé a nic. Pořád se ten telefon chce připojovat k GPS modulu, ale 5800 má gps v sobě. Prolezl jsem křížem krážem celé nastavení, ale nikde jsem nenašel jak přepnout GPS. Tak Ti nevím. Mám chuť smazat obě navigace a znova. Když bys měl mapy evropy, co ti v telefonu fungují a šlo by to dát někam na uloz.to s krátkým návodem co a jak tam má fungovat byl bych vděčen. Díkes, kdyžtak jsem na mejliku MartinSekyra@seznam.czamavet píše:![]()
![]()
![]()
pokud mate tedy nekdo mobil s operacnim systemem . lepe receno " windows mobile " jak mam ja nebo "symbian " staci se nejak dotazat , s navigaci , instalaci atd rad pomuzu .
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Hm, tak to je právě to, co tam nemůžu najít, různých jiných nastaveních tam je habakuk, ale přepnout gps modul, jsem nenašel. Můžem na to na Skalce mrknout, nabiječku na tel. beruSumavaCZ píše:GPS modul přepneš v navigačním softu.

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ja na sve E75 pouzivam (Symbian) SIGIC vcetne hlasu P. Lisky
)) instalace pripadne poradit ... tadyk.. ( http://forum.mynokia.cz/viewtopic.php?f ... ilit=sigic )

CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
-
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
problem bude nejspis v tom , ze ti toho gamina neodemkl . garmin je dobra navigacka , ale pouze pokud je odemcena na plnou verziZRX 1984 píše:Hm, tak to je právě to, co tam nemůžu najít, různých jiných nastaveních tam je habakuk, ale přepnout gps modul, jsem nenašel. Můžem na to na Skalce mrknout, nabiječku na tel. beruSumavaCZ píše:GPS modul přepneš v navigačním softu.

kawa GPZ 600 R , Suzuki TL 1000 S , VW Golf II 1,8 GTI 16V, VW Jetta MKII , VW golf III
-
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
spust garmina , dej nastroje , pak nastaveni , pak system . zvol vzdalenou GPS , pravym klikni na menu , tam dej vypnout GPS a levym hotovo . pote zase zapni vzdalenou GPS a zvol integrovanou GPS a klikni na hotovo , pak zas zapni vzdalenou GPS zase pravym a dej zapnou GPS , melo by to pak fachat . napis jestli to pomohlo . jak ne , mas to spatne odemceny
kawa GPZ 600 R , Suzuki TL 1000 S , VW Golf II 1,8 GTI 16V, VW Jetta MKII , VW golf III