nadheramilda píše:...a co říkáte na matnou barvu??

Matně černého jsem viděl na vlastní ókáčka (jiného) a byl libovej!
ano, v tomto nema ZRX absolutne konkurenci, taky jsem to miloval a ted musim tahat batoh abych si mohl vzit treba jen ten pitomej nepromokpisi píše:Mučos omluvy adminovi za moc velkou fotku, ale já se chtěl pochlubit![]()
Perlička: jezdim občas za kámošema do Rokycan do WG klubovny (jedinná kawa). Když sem přijel ukázat novou motku, zaparkoval sem, sundal sedlo a začal se převlíkat do hospodskýho - džíny, tenisky triko, mikina. To už začali divně koukat, vodkaď to všechno taham. Tak sem je dorazil hláškou: "Kdybych věděl, že nebude chcát, tak sem se na ten nepromok vysral". Tu motorku miluju
Krásně napsánopisi píše:Mučos omluvy adminovi za moc velkou fotku, ale já se chtěl pochlubit![]()
Perlička: jezdim občas za kámošema do Rokycan do WG klubovny (jedinná kawa). Když sem přijel ukázat novou motku, zaparkoval sem, sundal sedlo a začal se převlíkat do hospodskýho - džíny, tenisky triko, mikina. To už začali divně koukat, vodkaď to všechno taham. Tak sem je dorazil hláškou: "Kdybych věděl, že nebude chcát, tak sem se na ten nepromok vysral". Tu motorku miluju