nadheramilda píše:...a co říkáte na matnou barvu??
ZRX IV.
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Matně černého jsem viděl na vlastní ókáčka (jiného) a byl libovej!
A ten "zvláštní, mě taky neoslovuje... je to směs úprav... volil bych něco jiného (a volím). Snad bude Nový Rex vypadat trochu stylově, dejte se překvapit, pak mi ho můžete pohanět, budu za to vděčný...
Naposledy upravil(a) 666S999 dne ned dub 18, 2010 23:13:31, celkem upraveno 1 x.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- pisi
- Easy rider

Mučos omluvy adminovi za moc velkou fotku, ale já se chtěl pochlubit
Perlička: jezdim občas za kámošema do Rokycan do WG klubovny (jedinná kawa
). Když sem přijel ukázat novou motku, zaparkoval sem, sundal sedlo a začal se převlíkat do hospodskýho - džíny, tenisky triko, mikina. To už začali divně koukat, vodkaď to všechno taham. Tak sem je dorazil hláškou: "Kdybych věděl, že nebude chcát, tak sem se na ten nepromok vysral". Tu motorku miluju 
Perlička: jezdim občas za kámošema do Rokycan do WG klubovny (jedinná kawa
King Rex 12
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
ano, v tomto nema ZRX absolutne konkurenci, taky jsem to miloval a ted musim tahat batoh abych si mohl vzit treba jen ten pitomej nepromokpisi píše:Mučos omluvy adminovi za moc velkou fotku, ale já se chtěl pochlubit![]()
Perlička: jezdim občas za kámošema do Rokycan do WG klubovny (jedinná kawa). Když sem přijel ukázat novou motku, zaparkoval sem, sundal sedlo a začal se převlíkat do hospodskýho - džíny, tenisky triko, mikina. To už začali divně koukat, vodkaď to všechno taham. Tak sem je dorazil hláškou: "Kdybych věděl, že nebude chcát, tak sem se na ten nepromok vysral". Tu motorku miluju
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Krásně napsánopisi píše:Mučos omluvy adminovi za moc velkou fotku, ale já se chtěl pochlubit![]()
Perlička: jezdim občas za kámošema do Rokycan do WG klubovny (jedinná kawa). Když sem přijel ukázat novou motku, zaparkoval sem, sundal sedlo a začal se převlíkat do hospodskýho - džíny, tenisky triko, mikina. To už začali divně koukat, vodkaď to všechno taham. Tak sem je dorazil hláškou: "Kdybych věděl, že nebude chcát, tak sem se na ten nepromok vysral". Tu motorku miluju
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Hustone, mame problem s alternatorem...
Onemocnel mi Rex!
Ukrutne klepe alternator. Lada Cemak rikal ze to jsou nejspis jen vadne loziska. Volal jsem do kawy a myslel jsem ze to vyresim. Bylo mi receno ze tohle vec na modernich motocyklech neni(jsem technicky panic). Maximalne obejdnat novy(nesukam babu z banky).
A ted dotaz... Znate nekoho okolo Prahy a okoli, ktery by to zvladnul dat dohromady, nebo koupit jety?
Jsem smutny a v koncich...
Ukrutne klepe alternator. Lada Cemak rikal ze to jsou nejspis jen vadne loziska. Volal jsem do kawy a myslel jsem ze to vyresim. Bylo mi receno ze tohle vec na modernich motocyklech neni(jsem technicky panic). Maximalne obejdnat novy(nesukam babu z banky).
A ted dotaz... Znate nekoho okolo Prahy a okoli, ktery by to zvladnul dat dohromady, nebo koupit jety?
Jsem smutny a v koncich...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!