jak nemam ty paskvily rad, tak tohle se mi fakt libi... navic je to porad rex, ikdyz na uplne jine jezdeni
ZRX IV.
- Teamgreen
- Easy rider

Kawasaki ZRX1200R
ZRX1200R - The original musclebike
Talk about carving a reputation. The original AMA Superbike helped make Eddie Lawson a legend, now the ZRX1200R has become the muscle bike by which all others are judged. You know when something is simply right and the ZRX proves the point. It's big, brutal and brash, a bike for real bikers and with the torque and performance to back up its full on looks. The stripped down classic superbike styling reveals a useful braced aluminium swinging arm and multi-adjustable piggy-back rear shocks. Up front the huge 43mm front forks are clamped by six piston calipers grabbing massive 310mm drilled disc brakes. Add a stainless steel four-into-one exhaust and Candy Lime Green paintjob and even Eddie would be happy with the result.
ZRX1200R - The original musclebike
Talk about carving a reputation. The original AMA Superbike helped make Eddie Lawson a legend, now the ZRX1200R has become the muscle bike by which all others are judged. You know when something is simply right and the ZRX proves the point. It's big, brutal and brash, a bike for real bikers and with the torque and performance to back up its full on looks. The stripped down classic superbike styling reveals a useful braced aluminium swinging arm and multi-adjustable piggy-back rear shocks. Up front the huge 43mm front forks are clamped by six piston calipers grabbing massive 310mm drilled disc brakes. Add a stainless steel four-into-one exhaust and Candy Lime Green paintjob and even Eddie would be happy with the result.
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
Zdravíčko kolegové
, tak jsem včera byl na výstavišti omrknout Motocykl 2010. Trošku zklamání, že se nezúčastnila Suzuki, ale jinak celkem pěkně strávené odpoledne
Udělal jsem si pár foteček, zadkem vylešil sedlo několika strojům a s úžasem jsem prohlížel nového V-maxa
Kawa tam má také pěkné zastoupení, tak jenom doporučuji navštívit. Co mě opravdu mile překvapilo bylo stánek s paní, která zdarma rozdávala krásné motorkářské mapy v rámci Evropy (Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Francie) s vyznačenýma motorkářskýma trasama s vyznačeným ubytováním, nějaké zajímavosti a památky. Jednotlivé trasy jsou v rozmezí 200 - 1000 km. Je to opravdu suprově zpracované a jedná se prý o nejhezčí trasy které jsou vybrané z průzkumu mezi motorkáři. Už se těším, že nějakou o dovolené prubnu 
ZRX 1200R Eddie Lawson
Jeď tak, jako by to bylo naposled.
-- CKC #1331 --
Jeď tak, jako by to bylo naposled.
-- CKC #1331 --
...jo taky jsem u ni byl...ty mapy me taky nadchly-a byly zadarmo coz me hodne prekvapiloRadovan píše:Zdravíčko kolegové, tak jsem včera byl na výstavišti omrknout Motocykl 2010. Trošku zklamání, že se nezúčastnila Suzuki, ale jinak celkem pěkně strávené odpoledne
Udělal jsem si pár foteček, zadkem vylešil sedlo několika strojům a s úžasem jsem prohlížel nového V-maxa
Kawa tam má také pěkné zastoupení, tak jenom doporučuji navštívit. Co mě opravdu mile překvapilo bylo stánek s paní, která zdarma rozdávala krásné motorkářské mapy v rámci Evropy (Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Francie) s vyznačenýma motorkářskýma trasama s vyznačeným ubytováním, nějaké zajímavosti a památky. Jednotlivé trasy jsou v rozmezí 200 - 1000 km. Je to opravdu suprově zpracované a jedná se prý o nejhezčí trasy které jsou vybrané z průzkumu mezi motorkáři. Už se těším, že nějakou o dovolené prubnu
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
doufam ze aspon nekdo vzal mapu francieRadovan píše:Co mě opravdu mile překvapilo bylo stánek s paní, která zdarma rozdávala krásné motorkářské mapy v rámci Evropy (Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Francie) s vyznačenýma motorkářskýma trasama s vyznačeným ubytováním, nějaké zajímavosti a památky. Jednotlivé trasy jsou v rozmezí 200 - 1000 km. Je to opravdu suprově zpracované a jedná se prý o nejhezčí trasy které jsou vybrané z průzkumu mezi motorkáři. Už se těším, že nějakou o dovolené prubnu
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
jsem tu slecnu mezi tim milionem hlav nejak nepoznalTilda píše:doufam ze aspon nekdo vzal mapu francieRadovan píše:Co mě opravdu mile překvapilo bylo stánek s paní, která zdarma rozdávala krásné motorkářské mapy v rámci Evropy (Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Francie) s vyznačenýma motorkářskýma trasama s vyznačeným ubytováním, nějaké zajímavosti a památky. Jednotlivé trasy jsou v rozmezí 200 - 1000 km. Je to opravdu suprově zpracované a jedná se prý o nejhezčí trasy které jsou vybrané z průzkumu mezi motorkáři. Už se těším, že nějakou o dovolené prubnu
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira