jak nemam ty paskvily rad, tak tohle se mi fakt libi... navic je to porad rex, ikdyz na uplne jine jezdeni

...jo taky jsem u ni byl...ty mapy me taky nadchly-a byly zadarmo coz me hodne prekvapiloRadovan píše:Zdravíčko kolegové, tak jsem včera byl na výstavišti omrknout Motocykl 2010. Trošku zklamání, že se nezúčastnila Suzuki, ale jinak celkem pěkně strávené odpoledne
Udělal jsem si pár foteček, zadkem vylešil sedlo několika strojům a s úžasem jsem prohlížel nového V-maxa
Kawa tam má také pěkné zastoupení, tak jenom doporučuji navštívit. Co mě opravdu mile překvapilo bylo stánek s paní, která zdarma rozdávala krásné motorkářské mapy v rámci Evropy (Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Francie) s vyznačenýma motorkářskýma trasama s vyznačeným ubytováním, nějaké zajímavosti a památky. Jednotlivé trasy jsou v rozmezí 200 - 1000 km. Je to opravdu suprově zpracované a jedná se prý o nejhezčí trasy které jsou vybrané z průzkumu mezi motorkáři. Už se těším, že nějakou o dovolené prubnu
doufam ze aspon nekdo vzal mapu francieRadovan píše:Co mě opravdu mile překvapilo bylo stánek s paní, která zdarma rozdávala krásné motorkářské mapy v rámci Evropy (Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Francie) s vyznačenýma motorkářskýma trasama s vyznačeným ubytováním, nějaké zajímavosti a památky. Jednotlivé trasy jsou v rozmezí 200 - 1000 km. Je to opravdu suprově zpracované a jedná se prý o nejhezčí trasy které jsou vybrané z průzkumu mezi motorkáři. Už se těším, že nějakou o dovolené prubnu
jsem tu slecnu mezi tim milionem hlav nejak nepoznalTilda píše:doufam ze aspon nekdo vzal mapu francieRadovan píše:Co mě opravdu mile překvapilo bylo stánek s paní, která zdarma rozdávala krásné motorkářské mapy v rámci Evropy (Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Francie) s vyznačenýma motorkářskýma trasama s vyznačeným ubytováním, nějaké zajímavosti a památky. Jednotlivé trasy jsou v rozmezí 200 - 1000 km. Je to opravdu suprově zpracované a jedná se prý o nejhezčí trasy které jsou vybrané z průzkumu mezi motorkáři. Už se těším, že nějakou o dovolené prubnu