Zapalování KLX 650C
-
Zapalování KLX 650C
Neví prosím někdo kolik by měl mít ohmů snímač zapalování? Nebo kde by mohla být zrada.....moto mi nechtělo občas startovat.....potom začalo zdechat a teď mi už nejaký týden nejede vůbec .... pořád bádám... nová iridiová svíčka najel jsem na ni 3tisíce a háže pořád dobře(ne bokem)......zkoušel jsem projít všechny svorkovnice ...spínačku,vypínač stojánku a spojky........občas to chytne za chvíli zdechne....zjistil jsem, že snímač měl špatné dráty a někdo vybrousil díry úchytu tak, až se dotýkal snímač výstupku na klice ...... tak jsem dal druhý ale z jiného tipu rozměry stejné......bohužel už se mi vybila baterka, tak teď nemůžu hledat.... Díky za sdílené poznatky
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Anti nechce psát! On je jediný léčitel jednoválců! A ignitech! Pokud je snímač ok (jde-li aspoń nějaká jiskra, tak asi ano), bude problém ve statorové cívce, která napájí jednotku zapalování. Varianta A - nový stator, var. B - převinutí cívky, var. C - IGNITECH. Jednotka Ignitech je napájena z aku, zapalování funguje bez problému a je možné použít programovatelnou jednotku. Tam se dá nastavit regulace předstihu zážehu. Pokud máš zájem, můžu ti to namontovat.
ZRX 1200 R
Šak sem mu odpověděl...
Ať si prvně projde všechny odporové hodnoty.Podle mě mnoho možností,kde může být zrada.Je to hnus,samý vinutí,Snímač,budící cívky,indučka....Každé z těch vinutí se může "prošlahnout a je problém a k tomu ještě blbě dohledatelný...Nicméně varianta Ignitech vyřeší hodně...

Ať si prvně projde všechny odporové hodnoty.Podle mě mnoho možností,kde může být zrada.Je to hnus,samý vinutí,Snímač,budící cívky,indučka....Každé z těch vinutí se může "prošlahnout a je problém a k tomu ještě blbě dohledatelný...Nicméně varianta Ignitech vyřeší hodně...
Jeden stačí....na všechno....
-
-
-
-
-
Montáž Igniteku
Proběhla v pohodě u Pavla ZRX se vší spokojeností...(byl změřen snímač.a nainstalovaná nová řid jedn....IGNITEK)..výkon se zvedl, předešlo se poruchám na altíku a řídící jednotce......ale bohužel to nebyl ten problém........zkoušel jsem se znovu zaměřit na karburaci......a když už jsem si myslel, že je to vyřešené.....tak mě to zklamalo...prostě to už nenatočím ....vůbec......na podzim jsem to jen tak tak roztlačil.........tak jsem prolezl partsdepot......a našel jsem si poslední věc co by to mohla být (jediná věc co se mi nezdá....velikost jiskry......alespoň ....nic jiného mě nenapadá) takže indučka....nebo jak to tady nazyvájí COIL ignition+kábl a koncovku na svíčku........mám ji obědnanou...teď už jen čekám, až příjde.......zda se podaří problém vyřešit...... jestli někdo má s tímto probléblémem zkušenosti jsem rád za každou radu. Díky Zdenoš
-
až příjde Indučka, tak to budu řešit dál......ještě mám obědnanou fajku a kábl od indučky( nejdříve udělám jedno 100% potom se vrhnu do druhého)přeci jen díly na Kawu nejsou zadarmo a nechce se mi zbytečně vyhazovat peníze.........já tady bohužel nemám skoro žádné možnosti jiných dílů.....leda nové přez partsdepot o ničem jiném ani nevím.........když to tím nebude.....tak zkusím dát celý karbec odborníkovi ať se na něj podívá........ale je divné, že to jelo a samo to přestávalo jet až to nejede vůbec.......to spíše vypadá na eletrosoučástku než na karbec.......nevím mno......
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zapalovací cívky pro kapacitní zapalování, které je na KLX, by se daly použít univerzální, kupuju je u advancer-biker, cca za 400kč, fajfku taky seženeš neorigo, na KLX jsem zkoušel faju ze Škody 120, rovný typ s rezistorem, normálně jede. Ten karbec se mě moc nelíbil, byl problém se seříz. volnoběhu, tam bych viděl možnost problémů. Až bude něco nového, napiš PM.Zdenos Mlcek píše:až příjde Indučka, tak to budu řešit dál......ještě mám obědnanou fajku a kábl od indučky( nejdříve udělám jedno 100% potom se vrhnu do druhého)přeci jen díly na Kawu nejsou zadarmo a nechce se mi zbytečně vyhazovat peníze.........já tady bohužel nemám skoro žádné možnosti jiných dílů.....leda nové přez partsdepot o ničem jiném ani nevím.........když to tím nebude.....tak zkusím dát celý karbec odborníkovi ať se na něj podívá........ale je divné, že to jelo a samo to přestávalo jet až to nejede vůbec.......to spíše vypadá na eletrosoučástku než na karbec.......nevím mno......
ZRX 1200 R