ps: kurna ale na ctyrkolce by mohl jezdit jeste v zime na snehu .-)
minibike, minicros, minictyrkolky > rady, zkusenosti ?
no vono to dopadne s mladym stejne jako s ostatnima vecma (pistole na paintbal vcetne vybaceni je taky ve skrini nepouzivanej
)... vsechno je jen na chvilu.. vyhodil jsem v zivote uz vice veci nez jednu motorku notabene za par stovek.. takze mu asi koupim ten motard a az to prestane (mpozna hned po vanocich) jezdit tak to chytnu a vyhodim.. a pokud ho to bude bavit tak mu koupim blatu...
CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...no ja myslim ze si to stejne kupujes pro sebemuWme píše:ps: kurna ale na ctyrkolce by mohl jezdit jeste v zime na snehu .-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
ne ne pro me urcite ne... neblazni mam 2 metry a 120kgKankX píše:...no ja myslim ze si to stejne kupujes pro sebemuWme píše:ps: kurna ale na ctyrkolce by mohl jezdit jeste v zime na snehu .-)...stejne jako ja, ale duvod mas dobrej, ten taky pouzivam... ale posledni dobou uz to ma manzelka nejak prokoukle, budu muset priste vymyslet nejakej lepsi
CKC#1306
- Motors
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Minibajk je dobra zabava, ale musí Vás na to být víc a mít na to místo kde jezdit. Samotnýho to přestane za chvíli bavit. Jezdíme přez zimu do kryté haly ve Zlíně a v létě motokárová dráha Lipník. I z chíny se dá vytáhnout 50km/h a dřít klonem o zem v zatáčce. Poslední dobou všichni přesedlali na blaty a už si na chině moc nepozávodíme.

KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- Motors
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Ale fakt to chce aby Vás bylo víc např. jak nás:

a toto je moje minimoto, komplet přestříkané a udělané jak závodní ninja:

Jinak Blatu 2,5 ( http://www.blata.cz/produkty-detail/fun ... -2,5-.html ) bych doporušil na začátek, rozhodně je s tím míň oprav jak s chinou. Ale musí se poštelovat aby lepší jela.

a toto je moje minimoto, komplet přestříkané a udělané jak závodní ninja:

Jinak Blatu 2,5 ( http://www.blata.cz/produkty-detail/fun ... -2,5-.html ) bych doporušil na začátek, rozhodně je s tím míň oprav jak s chinou. Ale musí se poštelovat aby lepší jela.
KLE 500 -06 - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
je to fun. ja bych nemenil. Sehnal jsem starsi cinu za 1500,- ,Překopali jsme vnitřek.
Ted je to 80 ccm, má jinou hlavu ladenej vyfuk , Jiny kotouce , zapalování a karbec.
Samozrejme jsem na sebe vyvaril ram.Vysypal jsem do toho jeste 3000,- A mam bejkovinu
co jezdi 90km/h A nema to se mnou nejmensi problem a to mam kilo. svizna mrcha.
Uz se tesim na jaro. Chtel bych zkusit nejake amaterske zavody.
Ted je to 80 ccm, má jinou hlavu ladenej vyfuk , Jiny kotouce , zapalování a karbec.
Samozrejme jsem na sebe vyvaril ram.Vysypal jsem do toho jeste 3000,- A mam bejkovinu
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
taky bych to chtel umet a mit tolik casu..tequila píše:je to fun. ja bych nemenil. Sehnal jsem starsi cinu za 1500,- ,Překopali jsme vnitřek.
koupim cinu a az se pose...e a nebudu vedet co s tim tak skonci v kontejneru... (tam se vleze cela)
CKC#1306