minibike, minicros, minictyrkolky > rady, zkusenosti ?
minibike, minicros, minictyrkolky > rady, zkusenosti ?
Zdravim..
chystam se synovi poridit na vanoce neco z MINI kolekce aby zacal s moto...
minibike: http://www.nejmoto.cz/zbozi.php?id=334
minicros: http://www.nejmoto.cz/zbozi.php?id=173
minictyrkolku: http://www.nejmoto.cz/zbozi.php?id=343
nevim tedy jakej je rozdil mezi Minimotard a Minicros
Na snih a do bahna by se mu asi zamlouvala mama ctyrkolka, praktictejsi na pady by byl asi minicros do travy ale vzhledem k tomu ze ja mam silnici tak me by se zamlouvala minibike (navic ten bych hodil do sveho auta do kufru a jel s nim jezdit treba nekde za Prahu, minictyrkolku nebo minicros bych do auta asi neslozil)
Mate prosim nekdo nejake poznatky o teto kategorii stroju? nemate nekdo neco takoveho v Praze a okoli? abych se treba zajel podivat jestli se na to mladej vubec vleze a pod?
THX za postrehy a rady...
chystam se synovi poridit na vanoce neco z MINI kolekce aby zacal s moto...
minibike: http://www.nejmoto.cz/zbozi.php?id=334
minicros: http://www.nejmoto.cz/zbozi.php?id=173
minictyrkolku: http://www.nejmoto.cz/zbozi.php?id=343
nevim tedy jakej je rozdil mezi Minimotard a Minicros
Na snih a do bahna by se mu asi zamlouvala mama ctyrkolka, praktictejsi na pady by byl asi minicros do travy ale vzhledem k tomu ze ja mam silnici tak me by se zamlouvala minibike (navic ten bych hodil do sveho auta do kufru a jel s nim jezdit treba nekde za Prahu, minictyrkolku nebo minicros bych do auta asi neslozil)
Mate prosim nekdo nejake poznatky o teto kategorii stroju? nemate nekdo neco takoveho v Praze a okoli? abych se treba zajel podivat jestli se na to mladej vubec vleze a pod?
THX za postrehy a rady...
CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: minibike, minicros, minictyrkolky > rady, zkusenosti
Povětšinou vše na chlup stejný, jen:muWme píše:...nevim tedy jakej je rozdil mezi Minimotard a Minicros...
Motard = silniční pneu
Cross = teréní pneu
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
mame doma... jak pise VW je to spis k vzteku
Me teda zatim funguje, mam vylepsenou NEW verzi
...ale stejne to nedela nic dobre a myslim ze to po par svezeni cloveka i omrzi... Pokud se rozhodnes presto to koupit, pak si vyber jen podle toho po cem budes jezdit... minibike je jen na fakt peknej asfalt, takze pokud to nemas kolem baraku pak je vyhodnejsi kross, ten umi jezdit i po vyslapanych cestickach, hrbatejsich silnicich a i louku zvladne. Jizdni vlastnosti to nema zadne (ani cross ani minibike), proste to jen jede a kdyz mas stesti nemusis slapat. Ja vzdycky jen trnul kam to synator narve 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
podle toho jak moc a jak často na tom bude řádit. Já pořídil dceři a sedá na to spíš prach, ale prodat nesmím. Nastartovat je vždycky dřina, ale zjistil jsem, že nejrychlejší je vypustit a vyčistit karbec a pak to jde hned. Zatím se mě teda nic nepokazilo, nic jsem nespravoval, jen páčky brzd jsem vypodložil, aby na ně dosáhla. Mám cross. Silnici jsem měl starch, přece jen s její váhou by se to mohlo rozjet a pád v trávě je příjemnější než na beton, taky to tam nechytne takovou rychlost.
ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
naprosty souhlas... taky to mame tak vcetne toho stratovani a naslednych puchyru na ruceMMKS píše:podle toho jak moc a jak často na tom bude řádit. Já pořídil dceři a sedá na to spíš prach, ale prodat nesmím. Nastartovat je vždycky dřina, ...

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
U číny je potřeba hned po koupi vyčistit karbec, přeříznout přívod benzinu a vrazit tam navíc benzinový filtr. Jinak je karbec v jednom kuse ucpaný, je to všechno samá špóna, přesně jak psal MMKS.
Minibike brzo omrzí (taky jsem to měl, jel jsem na tom párkrát a někomu jsem to dal), zkus spíš kross, zdá se kapku univerzálnější.
Minibike brzo omrzí (taky jsem to měl, jel jsem na tom párkrát a někomu jsem to dal), zkus spíš kross, zdá se kapku univerzálnější.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
jj, s krosem je vetsi sranda, ale taky to neni zadnej zazrak... jak uz tu padlo... cina je cina, ale stejne se vetsina parkrat sveze a pak na to prdi... taky sem se svojeho miniho zbavil... u me to ale bylo hlavne tim, ze na velky motorce sem se pri mnohem vic najetejch km bal min zmrzaceni 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A to je co říctElvis. píše:jj, s krosem je vetsi sranda, ale taky to neni zadnej zazrak... jak uz tu padlo... cina je cina, ale stejne se vetsina parkrat sveze a pak na to prdi... taky sem se svojeho miniho zbavil... u me to ale bylo hlavne tim, ze na velky motorce sem se pri mnohem vic najetejch km bal min zmrzaceni
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: