??? Alkohol??? což takhle si raděj přečíst něco fundovaného:KankX píše:
tak poslouchej, tohle nemam ze sve hlavy, ani vyctene z manualu... mam to od cloveka ktery se zabyva chlazenim vysoce teplotne namahanych zavodnich stroju... a faktem je, ze kdyz mi dodal chladici kapalinu do motorky, tak ta se NESMELA! redit ani dolevat vodou (kdyz jsem to laboratorne zkousel, tak se s tou vodou moc nechtela "spojit") a pak mam jeste jeden zajimavy poznatek, ze kdyz kapnes tuhle chladici kapalinu na dlazbu, tak tam ta kapka je i za 2 mesice aniz by se vyparila... to mi prijde dost zajimave (kapka vody na stejne dlazdici vedle se vyparila do druheho dne) ... to jen tak pro info.
V kazdem pripade v manualu skutecne pisou to co jsi tady psal ... voda+ethylene glycol (coz je do cestiny prelozeno ALKOHOL) a par dalsich nesmyslu bla bla 50/50
to jsem si moc nepočetl666S999 píše: ??? Alkohol??? což takhle si raděj přečíst něco fundovaného:
ethylenglykol
Ten odkaz nějak nefunguje, nicméně to není alkohol na pití, ale pořád to alkohol je, používá se pro jiné účely než pití.666S999 píše:??? Alkohol??? což takhle si raděj přečíst něco fundovaného:KankX píše:
tak poslouchej, tohle nemam ze sve hlavy, ani vyctene z manualu... mam to od cloveka ktery se zabyva chlazenim vysoce teplotne namahanych zavodnich stroju... a faktem je, ze kdyz mi dodal chladici kapalinu do motorky, tak ta se NESMELA! redit ani dolevat vodou (kdyz jsem to laboratorne zkousel, tak se s tou vodou moc nechtela "spojit") a pak mam jeste jeden zajimavy poznatek, ze kdyz kapnes tuhle chladici kapalinu na dlazbu, tak tam ta kapka je i za 2 mesice aniz by se vyparila... to mi prijde dost zajimave (kapka vody na stejne dlazdici vedle se vyparila do druheho dne) ... to jen tak pro info.
V kazdem pripade v manualu skutecne pisou to co jsi tady psal ... voda+ethylene glycol (coz je do cestiny prelozeno ALKOHOL) a par dalsich nesmyslu bla bla 50/50
ethylenglykol
tak si přečti další:fanuš píše:to jsem si moc nepočetl666S999 píše: ??? Alkohol??? což takhle si raděj přečíst něco fundovaného:
ethylenglykol...hrušky
666S999 píše:??? Alkohol??? což takhle si raděj přečíst něco fundovaného:KankX píše:
ethylenglykol
myslis ze Fanus potrebuje "osobni lubrikant" ???666S999 píše:tak si přečti další:fanuš píše:to jsem si moc nepočetl666S999 píše: ??? Alkohol??? což takhle si raděj přečíst něco fundovaného:
ethylenglykol...hrušky
propylenglykol...jablka
hrušky a jablka nemíchat a nesčítat, nedělit atd... jak na základce v chemii...
Jo a taky nechlastat...rusáci po tom kapou jak po samopalu (ověřeno američany v chladících soustavách letadel za WWII )