Myslím, že to vidíš moc skepticky Já bych řekl, že když se vyvažuje ráfek, tak jen kvůli tomu, že je nějak odlitej a nějak hází, vyvážení na výšku Ti stejně nikdo neudělá a když si představím třeba kolo ve kterým losovali sportku a trochu vody v něm a zatočíš tak se to rovnoměrně rzcákne po celý ploše...Jinak v pneuservisech jim to nezávidím když to na ně vybafnefarmář píše:tak kochařům to bude vyhovovat
Nikdy už nepíchnem pneu!!
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- farmář
- Ghostrider

Seky, skepticky ne, realisticky. Vyvažuje se hmota, aby odstředivá síla byla rovnoměrná , ne výška. Své dělá i guma, nejen ráfek. U aut je to markantnější, třeba protektory nejsou moc rovnoměrné a některé skoro nejdou vyvážit. Někdy u problematické gumy pomůže ji poposadit na ráfku.
Být to jen ráfkem, vyvážil bys je a pak do omrzení měnil jen gumy, což víš že nefunguje
Být to jen ráfkem, vyvážil bys je a pak do omrzení měnil jen gumy, což víš že nefunguje
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Takže konečný verdikt je - nebratfarmář píše:Seky, skepticky ne, realisticky. Vyvažuje se hmota, aby odstředivá síla byla rovnoměrná , ne výška. Své dělá i guma, nejen ráfek. U aut je to markantnější, třeba protektory nejsou moc rovnoměrné a některé skoro nejdou vyvážit. Někdy u problematické gumy pomůže ji poposadit na ráfku.
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
ja osobne bych se na tu krasnou "mrdku" v gume vyprd... Antipich pod sedlo, kdyby nahodou a po pripadnem pouziti na nejblizsim moznem miste gumu radeji vymenit. (jednou jsem antipich pouzil, dokonce i zafungoval a pak u kamose pri prezouvani na prezouvaku gum jsem malem dostal do drzky
...jsem tam pak mel cistici brigadu
- z bryndy me vsak antipich vytahl a to je dulezite)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Asi si moc nerozumíme, ale to je jedno, já vím co nás učili ve fyzice a myslím si že deci kapaliny, který se rozstříkne po celý ploše pneu tam rozhazovat vyvážení nemůže, kdyby tam toho bylo 2 litry, který se tam budou převalovat a klouzat po již vytvořeném filmu, tak to pak možná jo, ale tohle se mi zdá praktický, jinak z toho prvního úryvku to spíš vypadá na stříknutej silikon a ten je normálně zatvrdlej....farmář píše:Seky, skepticky ne, realisticky. Vyvažuje se hmota, aby odstředivá síla byla rovnoměrná , ne výška. Své dělá i guma, nejen ráfek. U aut je to markantnější, třeba protektory nejsou moc rovnoměrné a některé skoro nejdou vyvážit. Někdy u problematické gumy pomůže ji poposadit na ráfku.
Jinak si myslím, že se vyvyžujou ráfky bo bneou budou asi všechny stejný a ráfek se kroutí...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
vzhledem k tomu ze se vyvazuje po kazdym prezouvanim gumy tak hlavne guma bude mit velkej vliv na vyvazeni, ale souhlasim ze i samotnej rafek by se musel vyvazitZRX 1984 píše:Jinak si myslím, že se vyvyžujou ráfky bo bneou budou asi všechny stejný a ráfek se kroutí...
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#