Kawa 2010
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Honzo je to vo vkusu, někdo rád holky, jiný vdolky. Mě se ta digi líbí. Líbila se mi i na původním zetku. To co je na současném mám na šestce, taky dobrý - na sportovní analogový otáčkoměr patří a tachometr tam stejně nefunguje ale tohle mi sedí víc, je to kompaktní. Neřeším, jestli je to praktický 

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...tak to jovolkswagen píše:Honzo je to vo vkusu, někdo rád holky, jiný vdolky. Mě se ta digi líbí. Líbila se mi i na původním zetku. To co je na současném mám na šestce, taky dobrý - na sportovní analogový otáčkoměr patří a tachometr tam stejně nefunguje ale tohle mi sedí víc, je to kompaktní. Neřeším, jestli je to praktický

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, nové krasavice, až mi erinka nebude stačit.
Taková er-6 v oranžové...hm...mňam. Móc hezký. A digi budíky? Taky jsem koukala jak tele na budíky co mám v C2, ale jde vážně o zvyk, už mi to ani nepřijde, že mi rychlost skáče jak na videohrách. A teď když jedu s autem, který má analog, přijde mi to "divný"

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
KankX píše:neblbni...koukni na budik Zka co mam, nebo nove 6tky pripadne desitky... idealni kombinace... nikdo nerika ze tam maji byt dva kulate budiky v kelimkachvolkswagen píše:K designu zetka by mi analogový přístroje ani moc neseděly..... dyť by to pak vypadalo jako rex... ble...a na ZZR jsou take krasne budiky (ANALOGOVE) i s krasnou digi obrazovkou
Me proste ty ufonske pristrojovky nejdou pod nos, jednak se v nich clovek hure orientuje a hlavne se mi fakt nelibi... trend co zacala Honda na svem CB1000 fakt nemusim...
ano, souhlas ... přesně tento styl. Dva analogové přístoje + informační panel ...
jak píšu nic proti plně LCD, ale třeba po zapnutí klíčku LCD "hraje" jako laciná "barevná hudba". To opravdu nemusím. Analogové ručky poskočí na nuly a jsou připravené "na akci".
Mnoho studií prokázalo, že analogové ukazatele jsou pro periferní vidění snáze rozpoznatelné a jejich informace je lépe a rychleji zaregistrována. U digitálních numer tak maximálně rozliším jestli jde o číslo jedno, dvou nebo třímístné, na přesné zjištění hodnoty se musím soustředit. No a to se už nemůžu "kochat" přírodou. O sledování provozu nehovořím.
Prostě, co člověk to názor a pohled na věc. Já bych tam viděl dva hrnky a dvě pořádné ručky.
LCD-čka ať cpou do laciných neznačkových strojů.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš a nějakej indikátor zařazené rychlostiZRX 1984 píše:dyť by to pak vypadalo jako rex... ble
Jak to myslíš jako?????? Já koukám na budíky, jen abych se ujistil, že při devadesáti mám 3500 otáček, to vím, že mám zařazíno 5 a víc mě nezajímá....

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
volkswagen píše:No vidíš a nějakej indikátor zařazené rychlostiZRX 1984 píše:dyť by to pak vypadalo jako rex... ble
Jak to myslíš jako?????? Já koukám na budíky, jen abych se ujistil, že při devadesáti mám 3500 otáček, to vím, že mám zařazíno 5 a víc mě nezajímá....Prostě na zetku se mi tohle líbí a nebudu se z toho zpovídat. Na rexovi se mi líbí budíky co tam jsou a na Péťe ty vlasy, co zrovna má

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Desina pořád stejně ošklivá, ale Versys docela prokoukl
Moje největší výtka patřila přednímu světlu, no a kuci šikmovoký mě vyslyšeli
Ten digitál k tomu Zku sedí, ale chápu vás. Někde jsem četl, že v určitém věku člověk přestane rozumět moderní hudbě, přestane ho oslovovat móda a přestanou ho vzrušovat nové designy.. říká se tomu stárnutí
Někde jsem viděl na prodej nádherné CB750 - to je klasika pro klasiky
klasičtější budíky nenajdete..
Mě osobně se ten digitál docela líbí

Ten digitál k tomu Zku sedí, ale chápu vás. Někde jsem četl, že v určitém věku člověk přestane rozumět moderní hudbě, přestane ho oslovovat móda a přestanou ho vzrušovat nové designy.. říká se tomu stárnutí

Někde jsem viděl na prodej nádherné CB750 - to je klasika pro klasiky

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Stárnutí si připouštím, ale na startrekubych nejezdil...Zdrahy píše:Desina pořád stejně ošklivá, ale Versys docela prokouklMoje největší výtka patřila přednímu světlu, no a kuci šikmovoký mě vyslyšeli
![]()
Ten digitál k tomu Zku sedí, ale chápu vás. Někde jsem četl, že v určitém věku člověk přestane rozumět moderní hudbě, přestane ho oslovovat móda a přestanou ho vzrušovat nové designy.. říká se tomu stárnutí![]()
Někde jsem viděl na prodej nádherné CB750 - to je klasika pro klasikyklasičtější budíky nenajdete..
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem svoji a teď mě napadá, jestli se něco neproflákloZRX 1984 píše:volkswagen píše:No vidíš a nějakej indikátor zařazené rychlostiZRX 1984 píše:dyť by to pak vypadalo jako rex... ble
Jak to myslíš jako?????? Já koukám na budíky, jen abych se ujistil, že při devadesáti mám 3500 otáček, to vím, že mám zařazíno 5 a víc mě nezajímá....Prostě na zetku se mi tohle líbí a nebudu se z toho zpovídat. Na rexovi se mi líbí budíky co tam jsou a na Péťe ty vlasy, co zrovna má
vyřídím...

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Stárnutí je přirozené, vliv módy byl, je a bude, design se vyvíjí. Každého vzrušuje něco jiného, u mě to rozhodně není tenhle přístrojový panel.Zdrahy píše: Někde jsem četl, že v určitém věku člověk přestane rozumět moderní hudbě, přestane ho oslovovat móda a přestanou ho vzrušovat nové designy.. říká se tomu stárnutí![]()

Stárnutí neznamená, že novým věcem nerozumím ...

je to fakt hezká motorka
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ty si bez taky koupit digitalni RolexkyZdrahy píše:Desina pořád stejně ošklivá, ale Versys docela prokouklMoje největší výtka patřila přednímu světlu, no a kuci šikmovoký mě vyslyšeli
![]()
Ten digitál k tomu Zku sedí, ale chápu vás. Někde jsem četl, že v určitém věku člověk přestane rozumět moderní hudbě, přestane ho oslovovat móda a přestanou ho vzrušovat nové designy.. říká se tomu stárnutí![]()
Někde jsem viděl na prodej nádherné CB750 - to je klasika pro klasikyklasičtější budíky nenajdete..

...kurna proc vsichni nenosite digitalni hodinky, kdyz je ten digital tak uzasnej????? ...proc mate hodinky s rucickama?????
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer