a rex zase nic

A to Zetko

Versys je parádní stroj, včera jsem na něj koukal u Havrdy v černý barvě, paráda, ale zelenej je zelenej to o tom jako žádná a tenhle novej zajímavý, čekám až to budou dělat v litru a jdu do toho....volkswagen píše:Zetko hezký a hodně prokoukl i Versys! To je zase můj koník pro radost...
Možná by stačilo vykuchat ze čtyřkolky 750 véčkoZRX 1984 píše:Versys je parádní stroj, včera jsem na něj koukal u Havrdy v černý barvě, paráda, ale zelenej je zelenej to o tom jako žádná a tenhle novej zajímavý, čekám až to budou dělat v litru a jdu do toho....volkswagen píše:Zetko hezký a hodně prokoukl i Versys! To je zase můj koník pro radost...
Nikdy jsem neuvažoval nad novou motorkou, ale kdyby byl litrovej Versys, tak na 90% bych do toho šel, vždycky mě lákalo Varadero, nebo V Strom....volkswagen píše:Možná by stačilo vykuchat ze čtyřkolky 750 véčkoZRX 1984 píše:Versys je parádní stroj, včera jsem na něj koukal u Havrdy v černý barvě, paráda, ale zelenej je zelenej to o tom jako žádná a tenhle novej zajímavý, čekám až to budou dělat v litru a jdu do toho....volkswagen píše:Zetko hezký a hodně prokoukl i Versys! To je zase můj koník pro radost...ale litr by mi taky sedl více...
Že bych si ho svařilvolkswagen píše:Možná by stačilo vykuchat ze čtyřkolky 750 véčkoZRX 1984 píše:Versys je parádní stroj, včera jsem na něj koukal u Havrdy v černý barvě, paráda, ale zelenej je zelenej to o tom jako žádná a tenhle novej zajímavý, čekám až to budou dělat v litru a jdu do toho....volkswagen píše:Zetko hezký a hodně prokoukl i Versys! To je zase můj koník pro radost...ale litr by mi taky sedl více...
neblbni...koukni na budik Zka co mam, nebo nove 6tky pripadne desitky... idealni kombinace... nikdo nerika ze tam maji byt dva kulate budiky v kelimkachvolkswagen píše:K designu zetka by mi analogový přístroje ani moc neseděly..... dyť by to pak vypadalo jako rex... ble