IV. Česko-Slovenský Kawasaki sraz:Mlýnky 2009 (11.-13.9.)
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...ale, ale... urcite to nemas dal jak ja...Máma-RM píše:Čoveče na ten můj sepersport je dřina i výlet do brna je fakt že jsme dost letěli ale tohle je fakt hodně daleko, moto gp mě vyšlo jen benzínově přes 2500 babekJirka_Z píše:Neni, Milda jede ted z Plzne s nama na SK...
PS: na motce neni nikam daleko(obvzlast ne v ČR)
PS: kolik ti to zere prosim te???? normalni motorka dojede z Plzne tam a zpet za 1600,- ale spis jeste za min...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Kolikátej jsi dojel?Máma-RM píše:Čoveče na ten můj supersport je dřina i výlet do brna je fakt že jsme dost letěli ale tohle je fakt hodně daleko, moto gp mě vyšlo jen benzínově přes 2500 babekJirka_Z píše:Neni, Milda jede ted z Plzne s nama na SK...
PS: na motce neni nikam daleko(obvzlast ne v ČR)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Mě na mojí staré, bývalé šestce ninji (r.v96), na skalku a zpět, tj. neco kolem 700 km zežrala dvě nádrže. Jelo se průměrně 150km/hod. Takže mě vychází spotřeba neco kolem 5,5 litru na 100 km. Ono to bylo taky tím, že sa jelo dost po dálnici. Normálně sem měl průměr 6 až 6.5 litru na sto. Když sem samozřejmně nejél Buchláky.
Takže buď blbě počítá, nebo má nekde chybu v mašině.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
pan o kterem zde vedete debatu ma v podpisu ze je pro nej kawa srdecni zalezitosti...mozna Lide od ni ne
nejet a vymlouvat se na to ze je to drahe je smesne...to pak nema ani cenu nikam jezdit bo se sjedou gumy,opotrebuji desticky...vyjizdi se olej apod...balada o hovne...jsou duvody vazne proc ne a je to kazdeho vec...ale ty duvody to je pro smich...
jeste ze me to tak nezere bo bych nemohl ani kavu na Lipuvku
nejet a vymlouvat se na to ze je to drahe je smesne...to pak nema ani cenu nikam jezdit bo se sjedou gumy,opotrebuji desticky...vyjizdi se olej apod...balada o hovne...jsou duvody vazne proc ne a je to kazdeho vec...ale ty duvody to je pro smich...
jeste ze me to tak nezere bo bych nemohl ani kavu na Lipuvku
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- farmář
- Ghostrider

tobě to žere, ale je ti to u pr....je ti to jedno, pěšky bys tak daleko nedošel
a ne tak rychle.
Ne, už to vypadá že si z něj děláme prdel. My si ji děláme i ze sebe ale tak dlouho tu asi není
Benál na něco vyjde, bydlo taky, líh samozřejmě též,ale je to dobrá projížďka, navíc jedna z mála šancí se setkat v dost hojném počtu. Mlýnky to co do jízdy mám dojem docela zavíraj, sklípek nikdo na motce asi nedá,co?
Takže je to i docela škoda vynechat.Podle mne.
Ne, už to vypadá že si z něj děláme prdel. My si ji děláme i ze sebe ale tak dlouho tu asi není
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Re: loňský ročník
Hele... a co mi kluci prazsti...? Sice prazaci, ale dobry, ne?Lech píše:tak jsem si tak zběžně prolistoval v archívu loňské forum o Mlýnkách a mám jakousi obavu že letos to bude slabší.moc dobrých členů se zatím nepčihlásilo.....![]()
Pokud Elvisak da tu svoji vrtuli dohromady a ja ji jeste budu mit, tak to vyridime doma a mozna take dorazime...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
No s přimhořením okabubousek píše:chtěl jsem se ještě zeptat je to vyloženě jen pro majitele kawy nebo by mohl dojed kamoš na KTM?Díky za odpověd.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
zapomel jsi jeste na plachtu a parkovani v kouteLech píše:No s přimhořením okabubousek píše:chtěl jsem se ještě zeptat je to vyloženě jen pro majitele kawy nebo by mohl dojed kamoš na KTM?Díky za odpověd.můžou.Pokud ale dovezou flašku "zelené" kterou já pak vložím do tomboly.
Ano i to je možné.Řeší se to tak.
![]()
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer