...ale, ale... urcite to nemas dal jak ja...Máma-RM píše:Čoveče na ten můj sepersport je dřina i výlet do brna je fakt že jsme dost letěli ale tohle je fakt hodně daleko, moto gp mě vyšlo jen benzínově přes 2500 babekJirka_Z píše:Neni, Milda jede ted z Plzne s nama na SK...
PS: na motce neni nikam daleko(obvzlast ne v ČR)
Kolikátej jsi dojel?Máma-RM píše:Čoveče na ten můj supersport je dřina i výlet do brna je fakt že jsme dost letěli ale tohle je fakt hodně daleko, moto gp mě vyšlo jen benzínově přes 2500 babekJirka_Z píše:Neni, Milda jede ted z Plzne s nama na SK...
PS: na motce neni nikam daleko(obvzlast ne v ČR)
Hele... a co mi kluci prazsti...? Sice prazaci, ale dobry, ne?Lech píše:tak jsem si tak zběžně prolistoval v archívu loňské forum o Mlýnkách a mám jakousi obavu že letos to bude slabší.moc dobrých členů se zatím nepčihlásilo.....![]()
No s přimhořením okabubousek píše:chtěl jsem se ještě zeptat je to vyloženě jen pro majitele kawy nebo by mohl dojed kamoš na KTM?Díky za odpověd.
zapomel jsi jeste na plachtu a parkovani v kouteLech píše:No s přimhořením okabubousek píše:chtěl jsem se ještě zeptat je to vyloženě jen pro majitele kawy nebo by mohl dojed kamoš na KTM?Díky za odpověd.můžou.Pokud ale dovezou flašku "zelené" kterou já pak vložím do tomboly.
Ano i to je možné.Řeší se to tak.
![]()