Opakovane problém gpz
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
So spojkou ci bez nej, stale nic...este ked startujem z miesta, tak by som to pochopila, ale ked to chcipe pri 120 km v rychlosti......dnes vymenim s Vencou riadiacu jednotku, ci to nebude tym.....a ked tu bude taky macher, co by tu 6-tku znizil tak , aby som na nu fakt dociahla, má u mna pusu...hehe...tie 6-tky su to totiz fakt vysoke......nohy mi stoja vo vzduchu dobrých 7 cm
Akích borcov mysli Han Solo? Vsak ja nikoho poriadne za celu sezonu z Brna nevidim....
Kontakty mi kamos poskusal, nevypadalo to ze je to nimi...
Kontakty mi kamos poskusal, nevypadalo to ze je to nimi...
Gina- GPZ500S/2001
- farmář
- Ghostrider

no, z tak nízké mašinky ještě verzi low rider, to už asi néé
to sedlo by byla cesta.I když co jsem koukal na Šumavovo Fku, není tam moc šance,myslím.Gino, ŘJ nebo něco kolem cívek. Tohle už kondenzátor asi volně nemá, u aut tohle dělal odcházející kondík, jízdou se zahřál a stávkoval.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

prijed ke me a vyzkousej si tu moji jeste na horsich silnicich.........vsechno de......farmář píše:určitě, už to pokukovalne, koukal jsemna 03 12tku,ale mám tu moc investic.Počkám, až z ní bude zase veterán
pokud se na to vejdu. VN....no s těmi našimi silnicemi spíš KLE
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
Jsem Ti včera byl u Lukáše zkontrolovat Chrůstika. Je rozebraný a čeká na dnešní dodávku řídící jednotky. Lukáš ho chválil, že je jak nový a v bezva stavu, a taky se vyptával na tebe, asi se mu taky zdáš jak nová a v bezva stavuGina píše:Najprv mi hovoril o spinaci, ale potom nakoniec ze ta jednotka.Objednal ju , dufa, ze zajtra poobede dorazi, aby to vyskusal........
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
marek píše:Jsem Ti včera byl u Lukáše zkontrolovat Chrůstika. Je rozebraný a čeká na dnešní dodávku řídící jednotky. Lukáš ho chválil, že je jak nový a v bezva stavu, a taky se vyptával na tebe, asi se mu taky zdáš jak nová a v bezva stavuGina píše:Najprv mi hovoril o spinaci, ale potom nakoniec ze ta jednotka.Objednal ju , dufa, ze zajtra poobede dorazi, aby to vyskusal.........
Doufejme že to stihnou dodat. Kdyby nee, mohl bych to event vzít přes Brno a Ginu přibalit
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*