Spojka špatně (málo) odstavuje - co jsem zase doku*vil?
Neber moje jméno nadarmo!!!!MMKS píše:ale vídíš, lepším se. Už je tady mým příspvěků daleko míň než minulý rok a to se v tom víc šťourám. Ještě tak 70 let a je mě Zubrmilda píše:Milane,Ty prostě nezklameš!!![]()
Myslím,že šrouby mají 3 délky.Rozhodně jsem si dělal plánek,kam kterej patří. Kdybych měl manuál,tak bych možná nemusel...(ale asi je to tak lepší,bez manuálu a nebyl problém...)
Bude to drobná chyba v kompletaci!!!![]()
![]()

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
musel jsem to hned vyzkoušet. Pístek se sice tlačil sám zase nahoru, tak sjem si musel pohnout. Pak jsme odvzdňoval, pro sychr, když už to bylo rozdělané. Sice oěpt nějaké bubliny, ale zase je možné že byly z hadičky. Výsledek stejný
opět malé poskočení při startu dopředu, pak jak motor naskočí, motorka už stojí, motor běží plynule na volnoběh. Když jsme motor ale zhasl, šlo s motorkou už lehčeji manipulovat i řes spojku.
Pamatuju, že když jsem spojku poprvé odvzdušňoval, tak sjem měl taky pocit že tlačím strašně přes odpor, musel jsem ale jet pryč, tak jsem jel i tak. Při cestě jsem ale žádné problémy nepozoroval a po cestě bylo vše ok. Takže snad je to stejný případ.
Ničeho ale nelituju, jsem zase chytřejší (snad) a chudák motorka tu očistu potřebovala jak sůl. Pro ty co to nedělají, tak rychle do toho, nebyl tam jen zbytek oleje snad v centimetrové vrstvě, ale i kamínky a písek.

Pamatuju, že když jsem spojku poprvé odvzdušňoval, tak sjem měl taky pocit že tlačím strašně přes odpor, musel jsem ale jet pryč, tak jsem jel i tak. Při cestě jsem ale žádné problémy nepozoroval a po cestě bylo vše ok. Takže snad je to stejný případ.
Ničeho ale nelituju, jsem zase chytřejší (snad) a chudák motorka tu očistu potřebovala jak sůl. Pro ty co to nedělají, tak rychle do toho, nebyl tam jen zbytek oleje snad v centimetrové vrstvě, ale i kamínky a písek.
ZX-12R naked