JOO,JE TO NA CHLUBENÍ!! PĚKNEJ KOUSEK!!
ZRX III.
Pár fotek z výměny řetězovky u Mavericka týden před závodem.Moc mu to nešlo,ale nemohl za to.Měl tam nějakého učně na zaškolení a ten mu tam pořád jen překážel. Ne,vážně - Díky kluci. Díky Lukine

Nakonec byl tak rychlej,že ho můj superfoťák Sony E. nemohl ani zaostřit

Děláš to dobře Mave,musím tě pochválit

Nakonec byl tak rychlej,že ho můj superfoťák Sony E. nemohl ani zaostřit

Děláš to dobře Mave,musím tě pochválit

Černá Mamba 1200
Z 500
Z 500
Chlapi chtěl jsem se zeptat, když za studena rexe natočím, tak ze z podventilového víka ozývá zvuk, kterýho jsem si dřív buď nevšimnul, nebo se něco děje, když mi měnil spojku, tak říkal, že rozvoďák je v poho, ten můžem vyloučit. Ten zvuk mi mrtě připomíná jako-by jela vačka na sucho nebo tak něco, jak se to ohřeje je to normálka kawa, ikdyž kolem 2 tis otáček mi přijde že ten mototr má takovej lehce vysavačovej zvuk, ale za studena se toho bojím, dal jsme to k týpkoj, co mi dělal tu spojku aby to poslechl, možná je to normálka a mám v hlavě jen nějakou utkvělou představu že to před tím nědělal, bo teďka to startuju v garáži a před tím jsme to startoval venku, kde se ten zvuk třeba ztratil, nebo to moc poslouchám a je načase tam dát zpátky ten laďák 
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
i tak je to ale asi nejlepší čtení. Manželka mi vždycky chce udělat radost a koupí něco co začíná na moto, bohužel na motohouse nenarazila. Ostatní fakt nic moc na čtení. Sorry za OTMajaZRX píše:Á kruci.Já ho ještě doma nemám.Psal jsem jim o tom,že tam mají příliš mnoho reklam.Mám dojem že jsem jich napočítal v minulém čísle přes 40 celostránkových a to jsem nepočítal ty které zabírají část stránky.A to se mi zdálo opravdu dost.V lednovém čísle jich tuším bylo 18.
ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Taky sorry za OT, ale Homehouser je fakt nejlpší časákMMKS píše:i tak je to ale asi nejlepší čtení. Manželka mi vždycky chce udělat radost a koupí něco co začíná na moto, bohužel na motohouse nenarazila. Ostatní fakt nic moc na čtení. Sorry za OTMajaZRX píše:Á kruci.Já ho ještě doma nemám.Psal jsem jim o tom,že tam mají příliš mnoho reklam.Mám dojem že jsem jich napočítal v minulém čísle přes 40 celostránkových a to jsem nepočítal ty které zabírají část stránky.A to se mi zdálo opravdu dost.V lednovém čísle jich tuším bylo 18.
A abych nebyl OT - mám namontované krátké páčky (mek) a je to krása paní nadlesní... cana 100E za kus, ovládání je v porovnání s origem nebe a dudy - fotky někdy dodám...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______