JOO,JE TO NA CHLUBENÍ!! PĚKNEJ KOUSEK!!

i tak je to ale asi nejlepší čtení. Manželka mi vždycky chce udělat radost a koupí něco co začíná na moto, bohužel na motohouse nenarazila. Ostatní fakt nic moc na čtení. Sorry za OTMajaZRX píše:Á kruci.Já ho ještě doma nemám.Psal jsem jim o tom,že tam mají příliš mnoho reklam.Mám dojem že jsem jich napočítal v minulém čísle přes 40 celostránkových a to jsem nepočítal ty které zabírají část stránky.A to se mi zdálo opravdu dost.V lednovém čísle jich tuším bylo 18.
Taky sorry za OT, ale Homehouser je fakt nejlpší časákMMKS píše:i tak je to ale asi nejlepší čtení. Manželka mi vždycky chce udělat radost a koupí něco co začíná na moto, bohužel na motohouse nenarazila. Ostatní fakt nic moc na čtení. Sorry za OTMajaZRX píše:Á kruci.Já ho ještě doma nemám.Psal jsem jim o tom,že tam mají příliš mnoho reklam.Mám dojem že jsem jich napočítal v minulém čísle přes 40 celostránkových a to jsem nepočítal ty které zabírají část stránky.A to se mi zdálo opravdu dost.V lednovém čísle jich tuším bylo 18.