Kam o víkendu?
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je fakt jeste ze ji mam porad napojenou diky skvele nabijecce...volkswagen píše:Jana a Láďa a Zdrahy a Eva a Danny nám udělali návštěvou velkou radost... No a Zdrahy mě potom vodvezl do Prahy, tak jsem mohl převézt Pétiho Ledňáčka do naší domácí garáže a už to tam vypadá jako u lidí
A dám vám rovnou, lidičkové, dobrou radu. Když dlouho nebudete jezdit, dobíjejte pravidelně baterku, nebo pojedete, jako já dneska odpoledne, se smutkem v duši shánět novou a děkuju bohu za Honzu Halbicha, páč byl na krámě a baterku mi dal, takže jsem mohl odjet a naše garážička dnes večer vypadá konečně takto:

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
- ivanversys
- Easy slider
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ano opravuji vypadalo to ze nic a nakonec jme byli 3 kawy...byl to jako blesk z cisteho nebe ....a nakonec z toho byla zkazeny vyjzdka...ivanversys píše:Prosím o opravu výrazu ( nedá domluvit ....).tomson píše:No ja jedu s kamosema.....sice na neznaskovych strojih.... na projzdku...s tema znackovejma se neda domluvit,,,,aspon tady u nas....

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
- ivanversys
- Easy slider
tož to já chlapi jsem byl v neděli na projížďce na trase Nymburk-mělník -Roudnice-Litoměřice, a pak v podvečer po 20 hodině jsem se vracel směrem Litoměřice-Hušťka-Štětí-mělník, a před Štětím mi chcípla motka-mámina GPZ, projelo kolem mě x motorek, žádný nezastavil, aby se zeptal jestli něco nepotřebuji.Tlačil jsem ji 2 kilometry do Štětí k benzince, pak už jela, mrcha, když jsem ji dal napít.
, kolegialita jak prase
, byl jsem doma už v 21,30 , máma vykulená, kde su.

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
ahoj Jardo,rád bych se jel projet, a kor s tebou, ale snažím se dát dohromady peníze na Mlýnky, jestli pojedu zase se synátorem, tak to vypadá dát dohromady 2 litry, cpž pro nás není zas taková sranda. Ale na kafe se stavit můžeš, mrkneme na fotky z Tesáku, rád tě uvidímHan Solo píše:Tak to si příště vem lano.Já si myslím,že u nás přibylo tzv " německých jezdců " je to moda a tak jedu.Stačí se na pumpě pokusit s některejma bavit.Čučí jak puci.Hlavně že ta pumpa nebyla dál.Co tento výkend

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
OK ozvu se podle počasí a programu.Na ty fotky se těším,ale po večerjším návratu z Itálie - 500 km v dešti - jsem změkl na Tesák zbytečně.Mesr píše:ahoj Jardo,rád bych se jel projet, a kor s tebou, ale snažím se dát dohromady peníze na Mlýnky, jestli pojedu zase se synátorem, tak to vypadá dát dohromady 2 litry, cpž pro nás není zas taková sranda. Ale na kafe se stavit můžeš, mrkneme na fotky z Tesáku, rád tě uvidímHan Solo píše:Tak to si příště vem lano.Já si myslím,že u nás přibylo tzv " německých jezdců " je to moda a tak jedu.Stačí se na pumpě pokusit s některejma bavit.Čučí jak puci.Hlavně že ta pumpa nebyla dál.Co tento výkend
![]()

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502