Klekla...
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Klekla...
Tak dnes me zklamala moje kawa....na to ze ma najeto neco pses 6000 dojela....pri vytoceni 2 to v ni skubla vykon zadny a basta....nakopnout jde ale nejde do otacen....jeste jsem to zkousel ale na 1 to jelo jak chrchel a dvojka jen skubala....tak je po ni
30km od baraku byla mimo jeste ze jel s nama kamos ...ochotne mi pomohl a dovezl mi na voziku mrdku domu...co k tomu rict...kawa me zklamala...

KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
- farmář
- Ghostrider

je všude kolem 100% vzdušné vlhkosti, na to je benál háklivej a půlka pump šetří na filtraci...přes filtry nejde ochcat počítadla. Stačí odbočka a jedou bez daní.Je to tak.
A háklivej je na to hlavně když je s lihem.Vivat biopaliva, tyhle průsery se ale v odborných kruzích čekaly s hrůzou.
A háklivej je na to hlavně když je s lihem.Vivat biopaliva, tyhle průsery se ale v odborných kruzích čekaly s hrůzou.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
ja bych sel taky do Hondy
ta se nikdy posrat nemuze
neresil bych to a jestli je v zaruce ihned servis...jestli ne tak treba doma jako s pionyrem...ale ja bych to dal nekomu kdo tomu fakt rozumi...a bude po problemech...
neresil bych to a jestli je v zaruce ihned servis...jestli ne tak treba doma jako s pionyrem...ale ja bych to dal nekomu kdo tomu fakt rozumi...a bude po problemech...
Naposledy upravil(a) MARTY dne ned črc 05, 2009 11:07:40, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- farmář
- Ghostrider

nebo naopak, když máš vodu v nádrži a dojedeš nádrž až na rezervu, skoro do mrtě, motor ji nasaje a na horkých svíčkách je to často jejich konec. Proto je dost vhodné na jaře minimálně odkalit karburátory...tedy odpustit plovákové komory. Lepší verze je odpustit nádrž přímo z hadičky a karbce odpustit též.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
on ma strikackufarmář píše:nebo naopak, když máš vodu v nádrži a dojedeš nádrž až na rezervu, skoro do mrtě, motor ji nasaje a na horkých svíčkách je to často jejich konec. Proto je dost vhodné na jaře minimálně odkalit karburátory...tedy odpustit plovákové komory. Lepší verze je odpustit nádrž přímo z hadičky a karbce odpustit též.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná