Jen ta Kašava 3 dost vzdoruje!!

nebojte se kamarádi, žiju ... jenom jsem si divolil opět zavítat do velkoněmené země naší spřátelemé, do města Liptákova (Lippstadt) a bylo to tak:fanuš píše:taky na něho myslím...i jsem mu volal a byl nedostupnýHelča píše:Tesák snad přežil...,ale myslím na Zbynďu....,tam kolem Nového Jičína byla hrůza....tak držím pěstičky
Z. píše:nebojte se kamarádi, žiju ... jenom jsem si divolil opět zavítat do velkoněmené země naší spřátelemé, do města Liptákova (Lippstadt) a bylo to tak:fanuš píše:taky na něho myslím...i jsem mu volal a byl nedostupnýHelča píše:Tesák snad přežil...,ale myslím na Zbynďu....,tam kolem Nového Jičína byla hrůza....tak držím pěstičky
Středa 22:00 Nový Jičín. Venku chčije. Hodně chčije. Domovník obchází partaje, že je voda ve sklepě. Tož vstanu a do 23:00 vytahuju věci ze sklepa. Jdu spát. Neumyju se, bo nejde elektrika a spadl tlak vody v rozvodech.
Čtvrtek 03:30 Nový jičín. Vstávám, a za rozbřesku se opět nemyju (stále neteče ta voda) a zjišťuju, že venku už nechčije. Odemykám garáž (5 cm vody), sedám do auta a jedu do Vídně na letiště. Cestou ažůro, neprší.
Pohoda![]()
Jo a nedostupný jsem proto, že jsem si nezapnul roumíng ...
Z.