Jen ta Kašava 3 dost vzdoruje!!
Tesák 2009 "Po Valašsku II" (19.-21.6)
- ivanversys
- Easy slider

nebojte se kamarádi, žiju ... jenom jsem si divolil opět zavítat do velkoněmené země naší spřátelemé, do města Liptákova (Lippstadt) a bylo to tak:fanuš píše:taky na něho myslím...i jsem mu volal a byl nedostupnýHelča píše:Tesák snad přežil...,ale myslím na Zbynďu....,tam kolem Nového Jičína byla hrůza....tak držím pěstičky
Středa 22:00 Nový Jičín. Venku chčije. Hodně chčije. Domovník obchází partaje, že je voda ve sklepě. Tož vstanu a do 23:00 vytahuju věci ze sklepa. Jdu spát. Neumyju se, bo nejde elektrika a spadl tlak vody v rozvodech.
Čtvrtek 03:30 Nový jičín. Vstávám, a za rozbřesku se opět nemyju (stále neteče ta voda) a zjišťuju, že venku už nechčije. Odemykám garáž (5 cm vody), sedám do auta a jedu do Vídně na letiště. Cestou ažůro, neprší.
Pohoda
Jo a nedostupný jsem proto, že jsem si nezapnul roumíng ...
Ještě to doplním: Bydlíme na kopci (relativně) takže se nám voda vyhnula, ale podle toho, co mi včera vykládala žena, tak to dole ve městě bylo docela hustý. Ale odpoledne (rozuměj včera ve čtvrtek) už bylo centrum města uklizené a po vodě ani památky.
Domů se dostanu dnes večer, takže uvidím jak bude ...
Z.
Naposledy upravil(a) Z. dne pát čer 26, 2009 07:22:37, celkem upraveno 1 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Z. píše:nebojte se kamarádi, žiju ... jenom jsem si divolil opět zavítat do velkoněmené země naší spřátelemé, do města Liptákova (Lippstadt) a bylo to tak:fanuš píše:taky na něho myslím...i jsem mu volal a byl nedostupnýHelča píše:Tesák snad přežil...,ale myslím na Zbynďu....,tam kolem Nového Jičína byla hrůza....tak držím pěstičky
Středa 22:00 Nový Jičín. Venku chčije. Hodně chčije. Domovník obchází partaje, že je voda ve sklepě. Tož vstanu a do 23:00 vytahuju věci ze sklepa. Jdu spát. Neumyju se, bo nejde elektrika a spadl tlak vody v rozvodech.
Čtvrtek 03:30 Nový jičín. Vstávám, a za rozbřesku se opět nemyju (stále neteče ta voda) a zjišťuju, že venku už nechčije. Odemykám garáž (5 cm vody), sedám do auta a jedu do Vídně na letiště. Cestou ažůro, neprší.
Pohoda![]()
Jo a nedostupný jsem proto, že jsem si nezapnul roumíng ...
Z.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- ivanversys
- Easy slider