Jezdíte na špičkách
jezdim rovne s malym naklonem a zasadne furt na spickach ,vzdy pripraven k vyskoku...kdyz zahlednu nejakej hribek uz skacu...a ze spicek to jde lepe...z paty jsem skocil jednou a nohy jsou nadosmrti v out...takze zasadne na spickach

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- farmář
- Ghostrider

zrovna jsem se vrátil z Budějek. Měřili v Mláce laserem, před Mlákou jsem jel jen tak kilo dvacet, spíš méně, mě se něco nezdálo, nikde nikdo a najednou v mláce radar
tak snad nic nebude.
Ale zpět k věci, jste mě taaaaak zmagořili, že jsem vyzkoumal jak to mám s nohama. Tedy krom toho že mám obě dvě, že mi do rozkroku netáhne, protože stehna jsou na nádrži, tak paty to nejsou ale jen kousek před, protože já se fakt jinak nevejdu jak mám haksny dlouhé!
já je na špičky nezasunu a nezasunu...to nejde! leda bych stál, musel bych jet v něčem jako je dostihovej sed na koni, čili se držet lýtky....
Opět se mi potvrdilo, že já fakt max. na cesťáka 
Ale zpět k věci, jste mě taaaaak zmagořili, že jsem vyzkoumal jak to mám s nohama. Tedy krom toho že mám obě dvě, že mi do rozkroku netáhne, protože stehna jsou na nádrži, tak paty to nejsou ale jen kousek před, protože já se fakt jinak nevejdu jak mám haksny dlouhé!
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- farmář
- Ghostrider

MMKS,sportem ku zdraví a k trvalé invaliditě zvlášť!
To máš dobré, já touhle dobou mám pravidelně vymknutej kotník, několikrát denně blbě šlápnu a skoro skoro a každý rok se to nakonec podaří.
letos jsem si to doufám vybral již na jaře při sázení stromků v lese a to v kanadách, normálně jdu k autu pro další a křup.....ještě jsem ale hodinu sázel
... pak už jen 10dní cca pajdal. Pořád lepší jak mi z rampy před lety málem skočila na hlavu chlaďaska při nakládání na avii a já se rozběhl s nohou, která mne neunesla....všechno jde
nj, bylo to touhle dobou, slezl jsem z traktoru při sklízení sena a bylo hotovo.
Nic si z toho nedělej, čepičáři jsou stejnak všade
a v červenci až je to přestane bavit vyjedeš 
To máš dobré, já touhle dobou mám pravidelně vymknutej kotník, několikrát denně blbě šlápnu a skoro skoro a každý rok se to nakonec podaří.
Nic si z toho nedělej, čepičáři jsou stejnak všade
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060