milda píše:ZRX 1984 píše:Chlapi, když jste měnili spojku, podařilo se vám zachovat těsnění pod spojkovým víkem? Já jestli ho mám objednat hned a nebo to zkusit opatrně sundati, u elitu cena 1850 za 9 lamel, ještě k tomu mají pružiny, každá za 300, pružiny zkusím jak budou vypadat, ale na 30 tisících by mohli ještě jednu spojku vydržet co myslíte. Je mi jasný, že půlka tady napíše udělej to komplet celé atd, ale tlačej mě maličko kačky

Svíčky a fitr budu brát od Havrdy a vidle nechám borcoj udělat, stejně tak vetily a to by mělo být všechno pro letošní sezónu, příští zezónu bych to viděl na rozvody, řetězovku a pneu, to bude zase darda

Těsnění jsem nepoškodil,avšak stejně netěsnilo (tedy malinko propouštělo,ne u spojky,,ale na druhé straně,tam,kde je olej,když je moto na bočním stojánku)
Dal jsem silicon na převodovky,teplotně odolnej- pokud se použije s rozumem,aby nelezl do motoru ,tak není problém...
tak to mam stejnou zavadu Mildo...po te rupetice s prevodovkou sme tam nedali zadnej silikon, blahove sme se domnivali te to tesneni bude ok, ale nebylo, tak sme to v patek rozdelali. no vytahnout ten dekl byl solidni porod, zavazel mi kus svaru na ramu abych ho mohl vytahnout ven, nakonec sem musel povolit vsechny srouby co drzi motor

kdyz uz to je dole rovnou vymenim vsechny tri gufera. to tesneni tam dame zpet, bo tam asi ma nejkou distancni funkci co ja vim.
pro zrx1984: k tej spojce, rozhodne bych doporucoval silnejsí pruziny, vyjdou na ty samy penize
http://www.alda-moto.cz/e-shop/zbo/csk3 ... uziny-ebc/
ja teda jestli se vubec letos rozhodnu tu spojku resit, nejdrive vymenim ty pruziny, pac lamely maji porad dosti masa a zacinaji prokluzovat az v hoodne vysokych otackach na ktery jezdím minimalne a zda se ze prave ty pruziny by mohli byt rozumným kompromisem
jinak ted sem si vsimnul ze uvadís ve svym prispevku ze kazda z pruzin stoji 3 kila, tak tomu tak není, cena je za sadu
jooooooo a pro svíčky si zajed do Tišnova
http://nahradni-dily-motorky.sbazar.cz/ ... 66398.html
manik si je nechava posilat z ciziny a za tu cenu ...no co dodat... je to skoro o stovku na kus levnejsí nez jinde

a hned mas vzduchovej filtr gratis