Nahradni klic na z750
jak rika Zdrahy.. ten cerveny klic je vlastne sifrovaci zarizeni a bez nej s tim nikdo nic neudela.. akorat by me zajimalo kam se ten cerveny klic podel. Mozna si ho nechal puvodni majitel, aby si motku nekde nasel a udelal mi s tim nejaky cachry:) nebo to byl stary senilni deda a mysli si, ze je to klic od bytu a ma ho v supliku doma..
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Někteří rošťáci to tak dělaj...na kradení je origo klíč pomůcka k nezaplacení!dejvx01 píše:jak rika Zdrahy.. ten cerveny klic je vlastne sifrovaci zarizeni a bez nej s tim nikdo nic neudela.. akorat by me zajimalo kam se ten cerveny klic podel. Mozna si ho nechal puvodni majitel, aby si motku nekde nasel a udelal mi s tim nejaky cachry:) nebo to byl stary senilni deda a mysli si, ze je to klic od bytu a ma ho v supliku doma..

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Moje osobní zkušenost, taky mám jen jeden klíč - zatím.
V Askuv Brně potřebují ten master key-červený. Ten se dá do jednotky a ta se aktivuje, potom se strčí nový vybroušený černý a jednotka ho sama nahraje. Pokud nemáš ten červený, nic nenaděláš, výměna jednotky je za 25 tisíc u mé šestky. Samotný klíč s čipem přijde na 1100 CZk. Když jsem zjištoval jestli někteří zámkaři neumí přehrát kód, tak mě sice klíč načetli, ale zatím nemám nikoho, kdo by ho uměl i zkopírovat. Někde mě řekli aŤ to přinesu, že se na to podívají, zatím jsem se k tomo nedostal. Každopádně nahrání do klíče mě řekli, že je za litr, tak seš cca. na 2200 CZK, pokud se to podaří. Lepší než koupit celou jednotku.
Nebo je možnost si pořídit origo klíč bez nahrání na čip a ten jedinej s kódem někde přimontovat u antény, která jhe u spínačky. Ale to se mě moc nechce.
V Askuv Brně potřebují ten master key-červený. Ten se dá do jednotky a ta se aktivuje, potom se strčí nový vybroušený černý a jednotka ho sama nahraje. Pokud nemáš ten červený, nic nenaděláš, výměna jednotky je za 25 tisíc u mé šestky. Samotný klíč s čipem přijde na 1100 CZk. Když jsem zjištoval jestli někteří zámkaři neumí přehrát kód, tak mě sice klíč načetli, ale zatím nemám nikoho, kdo by ho uměl i zkopírovat. Někde mě řekli aŤ to přinesu, že se na to podívají, zatím jsem se k tomo nedostal. Každopádně nahrání do klíče mě řekli, že je za litr, tak seš cca. na 2200 CZK, pokud se to podaří. Lepší než koupit celou jednotku.
Nebo je možnost si pořídit origo klíč bez nahrání na čip a ten jedinej s kódem někde přimontovat u antény, která jhe u spínačky. Ale to se mě moc nechce.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Taky jsem si to myslel, ale neumí. Teď je otázka jestli to vlastně není dobře, že každý to neumí přehrát. Tak by mohl kde kdo ukrast cokoliv.Dak-Ninja píše:Tak mě napadlo: A ofiko zastoupení by neumělo ty data potřebné k výrobě klíčku natahnou přímo z mota?
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148