Nahradni klic na z750
Nahradni klic na z750
Ahoj kamaradi motorkari. Vcera jsem si poridil zetko 750 rok 2006. Je to na nemeckych papirech, tak ho musim prihlasit a pry to bude trvat minimalne tyden:( uz mam chut jezdit hned..
K memu dotazu: dostal jsem k tomu jen jeden klic. Kde by se dal nejlevneji sehnat nahradni (ma imobilizer). Jestli ho nechat vyrobit nekde, kde delaji klice nebo primo v Kawasaki.. popr. jina varianta..
Diky za odpoved
K memu dotazu: dostal jsem k tomu jen jeden klic. Kde by se dal nejlevneji sehnat nahradni (ma imobilizer). Jestli ho nechat vyrobit nekde, kde delaji klice nebo primo v Kawasaki.. popr. jina varianta..
Diky za odpoved
Pokud jsi dostal k motorce červený klíč tak zajeď do zastoupení Kawy a tam ti za tuším 1000,- až 1500,- udělají a naprogramují nový klíč. (možná že všechny autorizované servisy, možná že jen Asko, to nevím).
Pokud jsi dostal jen uživatelský černý, tak jsi v riti a nový ti nikdo neudělá (nepůjde bez master key naprogramovat). Tím pádem je to nová spínačka a řídící jednotka (origo je drahá, v tomhle případě bych se koukl na nabídku Ignitechu). Cena ignitech hodně a origo Kawa hodně hodně moc.
Pokud jsi dostal jen uživatelský černý, tak jsi v riti a nový ti nikdo neudělá (nepůjde bez master key naprogramovat). Tím pádem je to nová spínačka a řídící jednotka (origo je drahá, v tomhle případě bych se koukl na nabídku Ignitechu). Cena ignitech hodně a origo Kawa hodně hodně moc.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
....hele ja bych se ale nejdriv jeste poptal po okoli.....tady u HK je jeden zamkar co dokaze divy...ale nez jsem se na nej dostal tak me to mrte dalo schaneni (ani na dilne nema ceduli-nema to zapotrebi)...ale dela fakt skvele....s cim me jinde vyhodily a nebo by to bylo mrte drahy tak tady v pohode... 

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
.....hele zas tak blbej nejsem!!....kdyz jsem to sem psal tak jsem samozrejme myslel i ze umi nacipovat klic.....tuhle jsem tam u nej byl a zrovna mu privezli na odtahovce zanovniho Mercedesa...nemeli od neho zadnej klic....kdyz dokaze nacipovat Mercedes???...PS: pochybuju ze maj v Hypernove predlohu na Kawasakivolkswagen píše:Klíč jako takový ti udělají i v Hypernově. Problém je nahrát kód do čipu. To jde jenom z origo červeného klíčku. A klíček bez čipu je dobrý tak na to, abys otevřel podsedlák a nádrž

....no je pravda že jsem to nikdy v Hyperce nezkouselZdrahy píše:V Pardubické Hypernově mi kdysi klíč do Kawy dělali - bez imobilizéruv Práglu třeba OC Letňany - bez problémů...
No klíč od někoho kdo dělá čórky bych si udělat asi nenechal.. taky už bych motku nemusel najít

...jo a kdyz jsem u tech klicu....ze se divis ze byl mergl bez klicku....ja totiz taky nechapu proc 80% motorek dovezenych z nemecka ma jeden nebo dva klice...a kdyz k motu se davaj tri....co s nima ty nemci delaj?....ja jsem za 6 motorek a 3 auta nestratil ani jeden.....a tri mota co jsem koupil z nemecka mely pokazdy jen jeden klicek....a i tedka ta posledni..dva roky stare moto....i se serviskou a zas mam jen dva.. 

No jo, je to zvláštní
Neříkám, že zrovna borec kterého doporučuješ má na svědomí čorky, ale když se nad tím člověk zamyslí - klíče mají čip s kodem imobilizéru. Červený klíč v sobě bude mít něco, co řekne imobilizéru že k němu patří a že se musí dát kod k naprogramování klíče. Je na to speciální zařízení, přímo od výrobce..
Kdo má zařízení na lámání kódů?? musíš prolomit kód a naprogramovat to do nového klíče
na to potřebuješ HW, SW a vědomosti
no a vzhledem k tomu že normální lidi si klíče dělají v ofiko zastoupení (není to drahé a je to bezpečné) tak by se to logicky čistě asi moc nerentovalo 

Neříkám, že zrovna borec kterého doporučuješ má na svědomí čorky, ale když se nad tím člověk zamyslí - klíče mají čip s kodem imobilizéru. Červený klíč v sobě bude mít něco, co řekne imobilizéru že k němu patří a že se musí dát kod k naprogramování klíče. Je na to speciální zařízení, přímo od výrobce..
Kdo má zařízení na lámání kódů?? musíš prolomit kód a naprogramovat to do nového klíče

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Problém je ten, že dle vyjádření všech techniků, se kterými jsem o tom kdy mluvil to bez červeného klíčku neumí ani to ofiko zastoupení. Neříkám, že to nejde - určitě se najde machr, který něco takového umí. Ale jak psal Zdrahy - jestliže se něčím takovým zabývá, účelem obvykle bývá nějak obejít výrobce a to nejčastěji bývá v souvislosti s kradenými auty.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye