ZZR 1400
spatne silnice se musi preletet a ne prejetMMKS píše:bral jsem to podle tvého předchozího že těch 200km/h se pomalu nudíš a toho, že jsem po celé republice neviděl tak špatné silnice jako tady. Vždycky si pak říkám, kde tady jezdí ti kluci na supersportech, když já tady pomalu REXe nevyužiju.

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Zdravím, já jsem ten človíček z Teplic a ty poníky navíc už tam mámKankX píše:1) na spotrebu ja koukam porad... proste mam rad prehledfarmář píše:Já ti nevím, bere se u tohohle high-endu v potaz ještě spotřeba? a tak ona trošku po zajetí klesá,ne?![]()
Tohle je už zkrátka zase trošku jiná kategorie. Ale ty podvozky jsou asi krása. Síla je síla, to je jasné, ale právě že jdeš všade dost na brzdy, abys to do té zatáčky dostal. Jasně, dá se nahnat pár vteřin díky tomu raketovému odpichu,ale plynulé to moc není, když ji pak musí kotouče drasticky krotit. Inu je to takové hup-cuk a klopit.ale krásné hup-cuk,ne?
![]()
Já si jen vzpomněl jak jsem loni na Mlejnkách říkal, že na té dálnici bych bral víc koní než mám a myslím Doktora to nadzvedlo, nač víc koní...no a zrovna tuhle jsem někomu říkal, že mi těch cca 120 poníků přijde leckdy málo, ale to bude známka toho, že je to na mne asi tak akorát
![]()
Uvažoval jsem jet do HK si zkusit 1400vku ale zatím mne to Kanxi neláká, dělej nejdříve rok zkušebního jezdce a pak mi řekneš,jo?stejně se mi ji nechce platit
![]()
![]()
ještě ne.
2) podle me nemusis jezdit HUP-CUK... da se s tim jet normalne rychle a plynule, jen ted mi to proste neda a musim za to trosku potahat, protoze ten odpich je uzasny
3) ...nekdo rika, ze koni neni nikdy moc, ted jeden clovicek z Teplic ma take ZZR asi mesic a uvazuje o zvyseni vykonu o 20 koniku... no proste blazni jsou vsude, me osobne se zda ze je tam vykonu na rozdavani i v tech nejvyssich rychlostech, mozna ze kolem tech 290 bude nejakej ten konik chybet, ale takhle s tim jezdit nehodlam, takze podle me vykonu az moc...

Dotaz: existují na to držáky kufrů? Ale chtělo by to něco jako mám teď na rexovi, aby se to dalo jednoduše nandat a sundat, aby to tam nehyzdilo trvale. Nebo to má ve střední části dole takový ten osmiset litrový průchozý zavazadlový prostor jako ostatní karosy? 

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
drzaky kufru jsou na to ruzne... od tech co prodavaji primo v Kawasaki az po Givi nebo Kappa. SW-Motech dela drzaky boznich kufru (pro kufry Givi nebo Kappa) a nazyva je QuickLock, coz znamena ze se daji cele ty drzaky velmi rychle sundat a nandat. Staci jen pootocit 4mi kusy jakoby sroubu na principu bajonetumarek píše:Dotaz: existují na to držáky kufrů? Ale chtělo by to něco jako mám teď na rexovi, aby se to dalo jednoduše nandat a sundat, aby to tam nehyzdilo trvale. Nebo to má ve střední části dole takový ten osmiset litrový průchozý zavazadlový prostor jako ostatní karosy?

Jo a se zavazadlovym prostorem nepocitej, neni to karosa a to v zadnem ohledu.... misto pod sedlem ani nikde jinde neni... a to doslova zadne, ani na lekarnicku

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Te tady zdravim HondoLubosilubos69 píše:Zdravím, já jsem ten človíček z Teplic a ty poníky navíc už tam mámKankX píše:1) na spotrebu ja koukam porad... proste mam rad prehledfarmář píše:Já ti nevím, bere se u tohohle high-endu v potaz ještě spotřeba? a tak ona trošku po zajetí klesá,ne?![]()
Tohle je už zkrátka zase trošku jiná kategorie. Ale ty podvozky jsou asi krása. Síla je síla, to je jasné, ale právě že jdeš všade dost na brzdy, abys to do té zatáčky dostal. Jasně, dá se nahnat pár vteřin díky tomu raketovému odpichu,ale plynulé to moc není, když ji pak musí kotouče drasticky krotit. Inu je to takové hup-cuk a klopit.ale krásné hup-cuk,ne?
![]()
Já si jen vzpomněl jak jsem loni na Mlejnkách říkal, že na té dálnici bych bral víc koní než mám a myslím Doktora to nadzvedlo, nač víc koní...no a zrovna tuhle jsem někomu říkal, že mi těch cca 120 poníků přijde leckdy málo, ale to bude známka toho, že je to na mne asi tak akorát
![]()
Uvažoval jsem jet do HK si zkusit 1400vku ale zatím mne to Kanxi neláká, dělej nejdříve rok zkušebního jezdce a pak mi řekneš,jo?stejně se mi ji nechce platit
![]()
![]()
ještě ne.
2) podle me nemusis jezdit HUP-CUK... da se s tim jet normalne rychle a plynule, jen ted mi to proste neda a musim za to trosku potahat, protoze ten odpich je uzasny
3) ...nekdo rika, ze koni neni nikdy moc, ted jeden clovicek z Teplic ma take ZZR asi mesic a uvazuje o zvyseni vykonu o 20 koniku... no proste blazni jsou vsude, me osobne se zda ze je tam vykonu na rozdavani i v tech nejvyssich rychlostech, mozna ze kolem tech 290 bude nejakej ten konik chybet, ale takhle s tim jezdit nehodlam, takze podle me vykonu az moc...![]()
![]()
, taky mám už další zadní gumu
a je pravda, že jezdit se s tím dá na 6 kvalt od 60 do 299 kmúhod. Ten zátah je neskutečnej, na 4 kvalt přes 280 km/ hod je nádhera
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Jasně, mám od SW motech a dají se sundávat ( za cca 10vteřin jedna strana) bez použití nářadí. Když budeš chtít pošlu foto. Já si je musel upravit, mám tam akrapoviče a nešlo to tam optimálně .marek píše:Dotaz: existují na to držáky kufrů? Ale chtělo by to něco jako mám teď na rexovi, aby se to dalo jednoduše nandat a sundat, aby to tam nehyzdilo trvale. Nebo to má ve střední části dole takový ten osmiset litrový průchozý zavazadlový prostor jako ostatní karosy?
http://www.motech.cz/swmotech-quicklock ... p-370.html
Díky za přivítání a rád se pojedu "cournout"KankX píše:Te tady zdravim HondoLubosilubos69 píše:Zdravím, já jsem ten človíček z Teplic a ty poníky navíc už tam mámKankX píše: 1) na spotrebu ja koukam porad... proste mam rad prehled
3) ...nekdo rika, ze koni neni nikdy moc, ted jeden clovicek z Teplic ma take ZZR asi mesic a uvazuje o zvyseni vykonu o 20 koniku... no proste blazni jsou vsude, me osobne se zda ze je tam vykonu na rozdavani i v tech nejvyssich rychlostech, mozna ze kolem tech 290 bude nejakej ten konik chybet, ale takhle s tim jezdit nehodlam, takze podle me vykonu az moc...![]()
![]()
, taky mám už další zadní gumu
a je pravda, že jezdit se s tím dá na 6 kvalt od 60 do 299 kmúhod. Ten zátah je neskutečnej, na 4 kvalt přes 280 km/ hod je nádhera
![]()
...se nekdy muzeme sejit, kdyz bude cas... daleko to k sobe nemame

Když člověk není idiot dá se i v tom dešti jezdit v pohodě

Se nedivím, když to má 2 metry čtverečný plastu kolem pilota, tak zmoknutí skoro nehrozílubos69 píše:... Díky za přivítání a rád se pojedu "cournout"![]()
Včera jsme se vrátili ze srazíku .... ujel jsem skoro 1000 km v dešti ale ZZR mě mile překvapilo.
Když člověk není idiot dá se i v tom dešti jezdit v pohodě

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Ty už taky špekuluješ nad tím dělat si řidičák na autobus?marek píše:Dotaz: existují na to držáky kufrů? Ale chtělo by to něco jako mám teď na rexovi, aby se to dalo jednoduše nandat a sundat, aby to tam nehyzdilo trvale. Nebo to má ve střední části dole takový ten osmiset litrový průchozý zavazadlový prostor jako ostatní karosy?
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Po letošní sezóně bude mít rex cca 40tis km, bude na čase ho vyměnit za něco novějšího (i když ještě jeden rok bych si ho nechat mohl), tak mi nic jiného nezbude. Nový rex není na obzoru, Z1000 je hopsadlo do města, ninja patří na okruh, versys a spol. nemají výkon, na chopera nemám dost dlouhé fousy . . . Tak zbýva ZZR. Pochopitelně v černéZRX 1984 píše:Ty už taky špekuluješ nad tím dělat si řidičák na autobus?marek píše:Dotaz: existují na to držáky kufrů? Ale chtělo by to něco jako mám teď na rexovi, aby se to dalo jednoduše nandat a sundat, aby to tam nehyzdilo trvale. Nebo to má ve střední části dole takový ten osmiset litrový průchozý zavazadlový prostor jako ostatní karosy?

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Roman - ZX12
- Easy slider
tak koukam ze pomalu dostavame vsichni rozummarek píše:Po letošní sezóně bude mít rex cca 40tis km, bude na čase ho vyměnit za něco novějšího (i když ještě jeden rok bych si ho nechat mohl), tak mi nic jiného nezbude. Nový rex není na obzoru, Z1000 je hopsadlo do města, ninja patří na okruh, versys a spol. nemají výkon, na chopera nemám dost dlouhé fousy . . . Tak zbýva ZZR. Pochopitelně v černéZRX 1984 píše:Ty už taky špekuluješ nad tím dělat si řidičák na autobus?marek píše:Dotaz: existují na to držáky kufrů? Ale chtělo by to něco jako mám teď na rexovi, aby se to dalo jednoduše nandat a sundat, aby to tam nehyzdilo trvale. Nebo to má ve střední části dole takový ten osmiset litrový průchozý zavazadlový prostor jako ostatní karosy?.

az budes davat REXE pryc tak se ozvi

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)