ZZR 1400

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » ned kvě 31, 2009 16:17:49

bral jsem to podle tvého předchozího že těch 200km/h se pomalu nudíš a toho, že jsem po celé republice neviděl tak špatné silnice jako tady. Vždycky si pak říkám, kde tady jezdí ti kluci na supersportech, když já tady pomalu REXe nevyužiju.
ZX-12R naked

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » ned kvě 31, 2009 18:39:09

MMKS píše:bral jsem to podle tvého předchozího že těch 200km/h se pomalu nudíš a toho, že jsem po celé republice neviděl tak špatné silnice jako tady. Vždycky si pak říkám, kde tady jezdí ti kluci na supersportech, když já tady pomalu REXe nevyužiju.
spatne silnice se musi preletet a ne prejet :D :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » ned kvě 31, 2009 18:40:39

aha, dík za radu :D .
ZX-12R naked

lubos69

Příspěvek od lubos69 » pon čer 01, 2009 08:36:53

KankX píše:
farmář píše:Já ti nevím, bere se u tohohle high-endu v potaz ještě spotřeba? a tak ona trošku po zajetí klesá,ne? :wink:
Tohle je už zkrátka zase trošku jiná kategorie. Ale ty podvozky jsou asi krása. Síla je síla, to je jasné, ale právě že jdeš všade dost na brzdy, abys to do té zatáčky dostal. Jasně, dá se nahnat pár vteřin díky tomu raketovému odpichu,ale plynulé to moc není, když ji pak musí kotouče drasticky krotit. Inu je to takové hup-cuk a klopit. :lol: ale krásné hup-cuk,ne? 8)
Já si jen vzpomněl jak jsem loni na Mlejnkách říkal, že na té dálnici bych bral víc koní než mám a myslím Doktora to nadzvedlo, nač víc koní... :wink: no a zrovna tuhle jsem někomu říkal, že mi těch cca 120 poníků přijde leckdy málo, ale to bude známka toho, že je to na mne asi tak akorát :lol:
Uvažoval jsem jet do HK si zkusit 1400vku ale zatím mne to Kanxi neláká, dělej nejdříve rok zkušebního jezdce a pak mi řekneš,jo? :lol: stejně se mi ji nechce platit :lol: :lol: :lol: ještě ne.
1) na spotrebu ja koukam porad... proste mam rad prehled :)
2) podle me nemusis jezdit HUP-CUK... da se s tim jet normalne rychle a plynule, jen ted mi to proste neda a musim za to trosku potahat, protoze ten odpich je uzasny :-D
3) ...nekdo rika, ze koni neni nikdy moc, ted jeden clovicek z Teplic ma take ZZR asi mesic a uvazuje o zvyseni vykonu o 20 koniku... no proste blazni jsou vsude, me osobne se zda ze je tam vykonu na rozdavani i v tech nejvyssich rychlostech, mozna ze kolem tech 290 bude nejakej ten konik chybet, ale takhle s tim jezdit nehodlam, takze podle me vykonu az moc...
Zdravím, já jsem ten človíček z Teplic a ty poníky navíc už tam mám :D :D :D , taky mám už další zadní gumu :wink: a je pravda, že jezdit se s tím dá na 6 kvalt od 60 do 299 kmúhod. Ten zátah je neskutečnej, na 4 kvalt přes 280 km/ hod je nádhera :twisted: :twisted:

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » pon čer 01, 2009 08:58:21

Dotaz: existují na to držáky kufrů? Ale chtělo by to něco jako mám teď na rexovi, aby se to dalo jednoduše nandat a sundat, aby to tam nehyzdilo trvale. Nebo to má ve střední části dole takový ten osmiset litrový průchozý zavazadlový prostor jako ostatní karosy? :D
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon čer 01, 2009 09:17:46

marek píše:Dotaz: existují na to držáky kufrů? Ale chtělo by to něco jako mám teď na rexovi, aby se to dalo jednoduše nandat a sundat, aby to tam nehyzdilo trvale. Nebo to má ve střední části dole takový ten osmiset litrový průchozý zavazadlový prostor jako ostatní karosy? :D
drzaky kufru jsou na to ruzne... od tech co prodavaji primo v Kawasaki az po Givi nebo Kappa. SW-Motech dela drzaky boznich kufru (pro kufry Givi nebo Kappa) a nazyva je QuickLock, coz znamena ze se daji cele ty drzaky velmi rychle sundat a nandat. Staci jen pootocit 4mi kusy jakoby sroubu na principu bajonetu ;-) Na zadni kufr by si si musel neco dobastlit protoze to se k tem bocnim standartne nedela. Jinak treba brzy uvidis jake drzaky mam ja, jsem setril a tak jsem koupil nerychlosundavaci ale myslim ze si s tim nejak poradim a kufry se mi uz 3 tydny vali u Martyho :-D

Jo a se zavazadlovym prostorem nepocitej, neni to karosa a to v zadnem ohledu.... misto pod sedlem ani nikde jinde neni... a to doslova zadne, ani na lekarnicku :-(
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon čer 01, 2009 09:20:02

lubos69 píše:
KankX píše:
farmář píše:Já ti nevím, bere se u tohohle high-endu v potaz ještě spotřeba? a tak ona trošku po zajetí klesá,ne? :wink:
Tohle je už zkrátka zase trošku jiná kategorie. Ale ty podvozky jsou asi krása. Síla je síla, to je jasné, ale právě že jdeš všade dost na brzdy, abys to do té zatáčky dostal. Jasně, dá se nahnat pár vteřin díky tomu raketovému odpichu,ale plynulé to moc není, když ji pak musí kotouče drasticky krotit. Inu je to takové hup-cuk a klopit. :lol: ale krásné hup-cuk,ne? 8)
Já si jen vzpomněl jak jsem loni na Mlejnkách říkal, že na té dálnici bych bral víc koní než mám a myslím Doktora to nadzvedlo, nač víc koní... :wink: no a zrovna tuhle jsem někomu říkal, že mi těch cca 120 poníků přijde leckdy málo, ale to bude známka toho, že je to na mne asi tak akorát :lol:
Uvažoval jsem jet do HK si zkusit 1400vku ale zatím mne to Kanxi neláká, dělej nejdříve rok zkušebního jezdce a pak mi řekneš,jo? :lol: stejně se mi ji nechce platit :lol: :lol: :lol: ještě ne.
1) na spotrebu ja koukam porad... proste mam rad prehled :)
2) podle me nemusis jezdit HUP-CUK... da se s tim jet normalne rychle a plynule, jen ted mi to proste neda a musim za to trosku potahat, protoze ten odpich je uzasny :-D
3) ...nekdo rika, ze koni neni nikdy moc, ted jeden clovicek z Teplic ma take ZZR asi mesic a uvazuje o zvyseni vykonu o 20 koniku... no proste blazni jsou vsude, me osobne se zda ze je tam vykonu na rozdavani i v tech nejvyssich rychlostech, mozna ze kolem tech 290 bude nejakej ten konik chybet, ale takhle s tim jezdit nehodlam, takze podle me vykonu az moc...
Zdravím, já jsem ten človíček z Teplic a ty poníky navíc už tam mám :D :D :D , taky mám už další zadní gumu :wink: a je pravda, že jezdit se s tím dá na 6 kvalt od 60 do 299 kmúhod. Ten zátah je neskutečnej, na 4 kvalt přes 280 km/ hod je nádhera :twisted: :twisted:
Te tady zdravim HondoLubosi :D ...se nekdy muzeme sejit, kdyz bude cas... daleko to k sobe nemame ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

lubos69

Příspěvek od lubos69 » pon čer 01, 2009 09:25:24

marek píše:Dotaz: existují na to držáky kufrů? Ale chtělo by to něco jako mám teď na rexovi, aby se to dalo jednoduše nandat a sundat, aby to tam nehyzdilo trvale. Nebo to má ve střední části dole takový ten osmiset litrový průchozý zavazadlový prostor jako ostatní karosy? :D
Jasně, mám od SW motech a dají se sundávat ( za cca 10vteřin jedna strana) bez použití nářadí. Když budeš chtít pošlu foto. Já si je musel upravit, mám tam akrapoviče a nešlo to tam optimálně .

http://www.motech.cz/swmotech-quicklock ... p-370.html

lubos69

Příspěvek od lubos69 » pon čer 01, 2009 09:29:52

KankX píše:
lubos69 píše:
KankX píše: 1) na spotrebu ja koukam porad... proste mam rad prehled :)
Te tady zdravim HondoLubosi :D ...se nekdy muzeme sejit, kdyz bude cas... daleko to k sobe nemame ;-)
Díky za přivítání a rád se pojedu "cournout" :D :D Včera jsme se vrátili ze srazíku .... ujel jsem skoro 1000 km v dešti ale ZZR mě mile překvapilo.
Když člověk není idiot dá se i v tom dešti jezdit v pohodě :D

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » pon čer 01, 2009 13:58:03

lubos69 píše:... Díky za přivítání a rád se pojedu "cournout" :D :D Včera jsme se vrátili ze srazíku .... ujel jsem skoro 1000 km v dešti ale ZZR mě mile překvapilo.
Když člověk není idiot dá se i v tom dešti jezdit v pohodě :D
Se nedivím, když to má 2 metry čtverečný plastu kolem pilota, tak zmoknutí skoro nehrozí :-)
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » pon čer 01, 2009 13:58:56

Ty už taky špekuluješ nad tím dělat si řidičák na autobus?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » pon čer 01, 2009 16:48:19

ZRX 1984 píše:
Po letošní sezóně bude mít rex cca 40tis km, bude na čase ho vyměnit za něco novějšího (i když ještě jeden rok bych si ho nechat mohl), tak mi nic jiného nezbude. Nový rex není na obzoru, Z1000 je hopsadlo do města, ninja patří na okruh, versys a spol. nemají výkon, na chopera nemám dost dlouhé fousy . . . Tak zbýva ZZR. Pochopitelně v černé :wink: .
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

Roman - ZX12
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Roman - ZX12 » pon čer 01, 2009 16:52:33

marek píše:
ZRX 1984 píše:
Po letošní sezóně bude mít rex cca 40tis km, bude na čase ho vyměnit za něco novějšího (i když ještě jeden rok bych si ho nechat mohl), tak mi nic jiného nezbude. Nový rex není na obzoru, Z1000 je hopsadlo do města, ninja patří na okruh, versys a spol. nemají výkon, na chopera nemám dost dlouhé fousy . . . Tak zbýva ZZR. Pochopitelně v černé :wink: .
tak koukam ze pomalu dostavame vsichni rozum :D :D :D
az budes davat REXE pryc tak se ozvi :lol: :lol: :lol:
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon čer 01, 2009 20:26:50

no bude nas asi vic co budem zdobit tento klub vlajkovyma lodema...jen houst...motorek pro opravdove chlapy :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pon čer 01, 2009 21:49:19

Přeju vám všem, kteří se na ZZR třepete, ať se vám sen splní co nejdřív...tu flotilu aspoň 5 ks těchto parníků bych chtěl někdy vidět pohromadě...a když budou mít všichni piloti CKC tričko, tím líp! ;-)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Odpovědět