BILOVEC-sraz Mopedu+KAWAKU Z SM.
- Gigantus
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
BILOVEC-sraz Mopedu+KAWAKU Z SM.
Zdar bikeri. V sobotu 12.08.2006 je v Motobaru u Hanky sraz Mopedu. Akce zacina v 10 hodin. Tak se tam muzeme zajet kouknout na stroje ktere jsme sedlali ve veku naseho dospivani a zaroven muzeme pokecat. Zatim mi pres ICQ psal StachuraZX9R ze pojede. Odkaz na akci je zde http://akce.motorkari.cz/?cId=akce-detail&IDAkce=640 Hlaste se a pak se muzem domluvit kdo odkud pojede. P.S: SEVEROMORAVACI JE TREBA SE POZNAT A ZACIT SE SCHAZET CASTEJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naposledy upravil(a) Gigantus dne pon srp 07, 2006 10:18:18, celkem upraveno 1 x.
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
Re: BILOVEC-sraz Mopedu+KAWAKU Z SM.
Zdravím SM kawáky. Byl jsem tam se svým alternativním strojem zn. Babetta (ZR-7 spinkala v garáži). Asi jsem byl slepý, ale nikoho od zelené jsem tam nepotkal. Jinak sraz super, vyjížďka paráda, počasí dokonalé ... jinak souhlasím s Gigantusem ... je třeba se poznat.Gigantus píše:Zdar bikeri. V sobotu 12.08.2006 je v Motobaru u Hanky sraz Mopedu. Akce zacina v 10 hodin. Tak se tam muzeme zajet kouknout na stroje ktere jsme sedlali ve veku naseho dospivani a zaroven muzeme pokecat. Zatim mi pres ICQ psal StachuraZX9R ze pojede. Odkaz na akci je zde http://akce.motorkari.cz/?cId=akce-detail&IDAkce=640 Hlaste se a pak se muzem domluvit kdo odkud pojede. P.S: SEVEROMORAVACI JE TREBA SE POZNAT A ZACIT SE SCHAZET CASTEJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Gigantus
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsi se zucastnil i vyjizdky tak me si tam videt musel-teda vypada to ze ses spatne dival. Ja se dokonce prvniho km vyjizdky ucastnil
,pak jsem jel zpatky cekat na Rudormiho. Kdyz jste se vratili z vyjizdky jeste jsme tam chvili byli a pak jsme vyrazili na letiste. Jestli bude hezky tak muzeme v utery,stredu nebo ctvrtek nekam zajet-treba do Bilovce na bar.

MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
Asi jo člověče. Pujdu k očnímu. Kawa je momentálně nepojízdná, dělám vše abych byl do týdne pojízdný ...Gigantus píše:Pokud jsi se zucastnil i vyjizdky tak me si tam videt musel-teda vypada to ze ses spatne dival. Ja se dokonce prvniho km vyjizdky ucastnil,pak jsem jel zpatky cekat na Rudormiho. Kdyz jste se vratili z vyjizdky jeste jsme tam chvili byli a pak jsme vyrazili na letiste. Jestli bude hezky tak muzeme v utery,stredu nebo ctvrtek nekam zajet-treba do Bilovce na bar.