BILOVEC-sraz Mopedu+KAWAKU Z SM.

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
Gigantus
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

BILOVEC-sraz Mopedu+KAWAKU Z SM.

Příspěvek od Gigantus » ned srp 06, 2006 09:43:11

Zdar bikeri. V sobotu 12.08.2006 je v Motobaru u Hanky sraz Mopedu. Akce zacina v 10 hodin. Tak se tam muzeme zajet kouknout na stroje ktere jsme sedlali ve veku naseho dospivani a zaroven muzeme pokecat. Zatim mi pres ICQ psal StachuraZX9R ze pojede. Odkaz na akci je zde http://akce.motorkari.cz/?cId=akce-detail&IDAkce=640 Hlaste se a pak se muzem domluvit kdo odkud pojede. P.S: SEVEROMORAVACI JE TREBA SE POZNAT A ZACIT SE SCHAZET CASTEJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naposledy upravil(a) Gigantus dne pon srp 07, 2006 10:18:18, celkem upraveno 1 x.
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!

rudormi
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od rudormi » ned srp 06, 2006 17:06:16

jeden pokus sejit se v motobaru uz tady pred casem byl a pak to nejak padlo ...

ale pokud zrovna nebudu v praci tak urcite prijedu.
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...

Zephyr 550

Gigantus
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gigantus » stř srp 09, 2006 11:52:56

Co je s vama????? To nikdo nema v sobotu cas??????????
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!

Gigantus
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gigantus » pon srp 14, 2006 11:12:44

Tak ja a Rudormi jsme se sesli. Bylo skvele. Zajeli jsme pak i na letiste trochu se vyblbnout. Pristi projizdku se nas doufam sejde vice.

rudormi
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od rudormi » pon srp 14, 2006 11:58:33

jo, kde jste vseci byli ksakru ... :D

pocasi vyslo skvele, poznal jsem dalsiho clena ckc.

takze priste snad vetsi ucast :shock:
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...

Zephyr 550

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Re: BILOVEC-sraz Mopedu+KAWAKU Z SM.

Příspěvek od Z. » sob srp 26, 2006 23:03:34

Gigantus píše:Zdar bikeri. V sobotu 12.08.2006 je v Motobaru u Hanky sraz Mopedu. Akce zacina v 10 hodin. Tak se tam muzeme zajet kouknout na stroje ktere jsme sedlali ve veku naseho dospivani a zaroven muzeme pokecat. Zatim mi pres ICQ psal StachuraZX9R ze pojede. Odkaz na akci je zde http://akce.motorkari.cz/?cId=akce-detail&IDAkce=640 Hlaste se a pak se muzem domluvit kdo odkud pojede. P.S: SEVEROMORAVACI JE TREBA SE POZNAT A ZACIT SE SCHAZET CASTEJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdravím SM kawáky. Byl jsem tam se svým alternativním strojem zn. Babetta (ZR-7 spinkala v garáži). Asi jsem byl slepý, ale nikoho od zelené jsem tam nepotkal. Jinak sraz super, vyjížďka paráda, počasí dokonalé ... jinak souhlasím s Gigantusem ... je třeba se poznat.

Gigantus
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gigantus » ned srp 27, 2006 08:12:27

Pokud jsi se zucastnil i vyjizdky tak me si tam videt musel-teda vypada to ze ses spatne dival. Ja se dokonce prvniho km vyjizdky ucastnil :D ,pak jsem jel zpatky cekat na Rudormiho. Kdyz jste se vratili z vyjizdky jeste jsme tam chvili byli a pak jsme vyrazili na letiste. Jestli bude hezky tak muzeme v utery,stredu nebo ctvrtek nekam zajet-treba do Bilovce na bar.

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » ned srp 27, 2006 17:38:05

Gigantus píše:Pokud jsi se zucastnil i vyjizdky tak me si tam videt musel-teda vypada to ze ses spatne dival. Ja se dokonce prvniho km vyjizdky ucastnil :D ,pak jsem jel zpatky cekat na Rudormiho. Kdyz jste se vratili z vyjizdky jeste jsme tam chvili byli a pak jsme vyrazili na letiste. Jestli bude hezky tak muzeme v utery,stredu nebo ctvrtek nekam zajet-treba do Bilovce na bar.
Asi jo člověče. Pujdu k očnímu. Kawa je momentálně nepojízdná, dělám vše abych byl do týdne pojízdný ...

Gigantus
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gigantus » ned srp 27, 2006 19:52:12

OK-posli mi pak sms-mam v profilu CLENOVE tel. cislo-nebo napis sem-chodim tady casto.

Zamčeno