Euro bike fest

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Euro bike fest

Příspěvek od MMKS » sob kvě 16, 2009 15:55:22

Byl jsem nucen ztrávit noc na této akci. Popravdě jsem byl jak zklamaný. I když jsem věděl, že to bude zaměřené na chopry a podobné zvěrstva, tak sjem se těšil, že přece jen při předpokládaném počtu lidí tam uvidím nějaké pěkné silnice a sporty. Ale byly to z 90% jen HD, pak nějaký Buell a těch sportů fakt poskromnu. Musel jsem se smát, když si představím, jak někdo za takovou motorku vyplázne takové prachy, aby si udělal image (protože na nic jiného to asi není dobré) a pak zjistí, že ji hned vedle sebe je stejných jak nasr****.
Celé mě to připadalo jak sraz lidí s malým přirozením, kterří si to musí kompezovat nějakou tou tvrďáckou pozou. Většina v podobě desperada, že zastřelit ho od pohledu, musel bych být osvobozen, ale pak mu vedle stanu stojí Cayene, nebo aspoň nový Sprinter, ve kterém mu jeho tvrdé a divoké roštěnky dovezou vybavení, včetně pártystanu, kde tito tvrďáci zasednou a pohovoří, ve kterém státě je po nich vyhlášeno "Živý nebo mrtvý". Po asi 0300 hodině mě to připadalo jako sraz křesťancé školy (jen tam by se asi víc souložilo - i když jedna soudružka (co bylo pod ní jsem neviděl) kolem 0400 hodiny hned u vody v té kose, fakt respekt). Skončil koncert a na pár výpitků šlo 90% lidí chrnět.
Custom show ale stála za to, i když to nemusím, tak tu zručnost a dokonalost některým umělckých děl fakt musím ocenit i jako laik. Co mě ale štvalo, byla odvaha, nemyšlenost, nebo jen vyčůranost některých, kteří tam strčili originál motorku, na kterou jen navěsili katalogové díly. Vrcholem všeho byl bílý Intruder, na kerý hodil jiné výfuky, přidal klapky sání a kufry a voalé, přestavba jak prase hotová. A těch hodin co do toho vložil, jestli teda počítá i dobu, než mu to došlo poštou.
Pak mě tam žral krev blbeček ve věku snad 18 let a váhy tak 65kg, kterému tatínek koupil litrovou GSXR. Protože kdyby si na ni vydělal sám (jinak než z kapesného) tak by ji celý večer kokot nestartoval a za studena ji nedržel pod krkem v omezovači 30 sekund furt dokola. Kdyby měl debil aspoń nějaký laďák, ale takto to byl jen jekot trápené motorky. Tento vrchol mistrovství na motorce předváděl ještě před stánkem, kde se grilovalo prase, ale potom co mu na můj vkus zbytečně slušně majitel vysvětlil, že ten smrad tomu praseti moc nepůmůže šel obšťastňovat spící ve stanech (ale ti s tím zase na druhé straně museli počítat). Čekal jsem nějaké noční jízdy, závody, sprinty a prostě nějaké blbnutí na moto, když areál byl uniformy-free, ale na to do toho narvaly asi moc peněz, ay na nich ještě i jezdili a blbnuli.

Takže pár foteček (Kanx promine), časem přidám další a neděli se jdu "bavit" zase, tak ještě něco bliknu.

http://zkooter.rajce.idnes.cz/Euro_Bike_Fest/#album

PS: Pro ty kteří mě to závidí, jeďte na sraz bez mašiny, o víkendu, v největší pravděpodobností zadarmo, šmatlejte tam 12 hodin dokola a nedejte si ani pivo, když kolem všichni chlastají :wink:
ZX-12R naked

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » sob kvě 16, 2009 17:19:44

pořád lepší než projížďka s policejním doprovodem. :wink:
Cos jezdil Milane bez motky? když někam jedu, i kdybych měl parkovat mezi nima :D
ne dělám si srandu.
Jo, tunning je o nakupování v katalogu, to jsi asi netušil,co. Teď je nějakej tunning v J.Hradci na letišti a nebudeš mi věřit, hážu na to bobek.Má tam být nějaká asi motoshow,ale jinak plechovky s metráky plastu a hezkou barvou. Nic do lesa :lol:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » sob kvě 16, 2009 18:11:57

je tam nějak poloprázdno, vždyť čekali 5000 lidí
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » sob kvě 16, 2009 18:15:42

Jana Kawa píše:je tam nějak poloprázdno, vždyť čekali 5000 lidí
Hlavně na zítřek... ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » sob kvě 16, 2009 19:11:11

to dokonce uváděli, že je možnost až 10 nebo dokonce 15 (ale spíše zbožné přání pořadatelů). Je pravda, že to bylo focené kolem 2000 a ten kemp je poměrně velký, tak že se to tam rozptýlí. Na koncertě už ta koncentrace lidí byla chvilku větší.
Tuning a stavbu motorku rozlišuju a to už mám větší stavbu já se svým pomuchlaným chladičem, než někteří co se tam předváděli. Zase na druhou stranu, při té drzosti má postarné o celodobě hlídané zastřešené parkoviště s ohrazenou motorkou a to za to stojí.
ZX-12R naked

Gina
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gina » sob kvě 16, 2009 20:54:54

:rolleyes:
Gina- GPZ500S/2001

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » sob kvě 16, 2009 21:05:46

docela te Milane lituju ... já bych to neunesl ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

Zamčeno