Zdravim Vas, jsem tady novej, takze se omlouvam jestli pisu do spatny sekce, ale snad ne:) Poridil jsem si zx6r z 07 jelikoz jsem ji chtel uz dlouho.. To ze je to na zacatek silny nereste, cetl jsem si tu uz neco, ale mam se rad a nechci se hned nekde vyplacnout a neco v hlave uz taky mam. Spis bych Vas chtel poprosit o par rad a vseobecnych informacich. Je to motorka dovezena z USA a bohuzel jsem k ni nedostal zadny papiry, myslim tim prirucky atd.. Jestli teda nema nekdo k tomuto modelu manual, idealne v elektronicke podobe

jde mi hlavne o to at vim,kdy menit olej, jakej typ atd atd.. Proste abych se o ni mohl dobre starat.. Dale jestli extuje nejeky progarmaek, ktery podle VIN kodu dokaze zjistit nejake info ohledne motorky, (nevim jak u motorek, ale auta koncernu VW, co mam, tak takovy existuje). Dale bych se chtel zeptat,jelikoz jsem nedostal servisku, tak ani nvm, jak byla zajeta. Jde o to, ze by mela mit najeto 2200km a pokud vim, tak se nova motorka musi dobre zajet, jelikoz nevim, jak byla zajeta, tak bych se chtel zeptat, co by jste mi doporucili, jak se k ni mam chovat? Jakym stylem jizdy jezdit, od kolika km se bere motorka jako zajeta? Jen pro info, byla polozena na pravou stranu, ale nejspis jen v male rychlosti, vsechny plasty jsou originalni, jen par odrenin. Dorazy a ty plastove veci ve predu kolem budiku + takove ty dulezite veci jsme prohlidli, presto, pokud by ste mohli poradit, kam jeste kouknout, budu rad:) Dal co me napada, tak se mi zda, ze se mi nejak kykle nadz, kamarad co ma SW, tak se mu ani nehne, tady so tak ejak mele a nejsou rovnomerne mezery mezi levou a pravou strnou, jestli jsou tam nejaky uchyty na dotazeni, nvm:/ (jeste jsem ji nerozebiral, zati se jen orientacne ptam). A jeste bych se chtel zeptat na gumy, jde o to, ze predni kolo bylo nevyvazene, tak mi to, kde jsem to kupoval vyvazili a zaroven tam prezuli jinou gumu (zadni i ta sundana predni jsou jeste originalni se kteryma se motorka kupovala z obchodu) ale ta jina predni ma uz jinej vzorek nez ta zadni a po bocich je takova uz okousana, neni proste takova hladce uhlazena, ale na krajich jsou takove zmolky. Takze jestli to neni spatne, jednak ty kraje a pak ten jinej styl vzorku nez na zadni gume. To je asi tak pro zacatek myslim dost otazek, pokud by Vas neco jeste napadlo, tak budu rad za kazdou radu:) Rikam uprimne, ze nejsem zadnej motorkar, (pokud neberete v potaz Simsona

) tak bych se rad dozvedel co nejvice co to jen jde.. Hlavne nechci umrit, jsem na to jeste mladej (22)
DEKUJI VSEM ZA KAZDOU RADU CI POZNAMKU K TEMATU

a omlouvam se pokud jsem ve spatny sekci ci tak neco. Martin
Shrnuti mych dotazu:
1. Dokumentace k motorce
2. VIN dekoder
3. Styl zajizdeni
4. Vzorek a stav pneumatik
5. Zkusenosti + co vas napadne