nekde jsem cetl ze jen 50m coz by bylo mnohem lepsiMARTY píše:ale sazej zatim na jednoduchost snimani kamerou a to i dozadu...meri to na hodne velkou vzdalenost a to i zatackach..si te system najde...znacka citelna prej krasne na 500 metru..

nekde jsem cetl ze jen 50m coz by bylo mnohem lepsiMARTY píše:ale sazej zatim na jednoduchost snimani kamerou a to i dozadu...meri to na hodne velkou vzdalenost a to i zatackach..si te system najde...znacka citelna prej krasne na 500 metru..
tak to se musis mrknout na to alnage co tam vozej...to uz neni vhsTilda píše:nekde jsem cetl ze jen 50m coz by bylo mnohem lepsiMARTY píše:ale sazej zatim na jednoduchost snimani kamerou a to i dozadu...meri to na hodne velkou vzdalenost a to i zatackach..si te system najde...znacka citelna prej krasne na 500 metru..
nezapomeň, aby Ti cajti věřili dát samolepu:OPRAVOVAT A TESTOVAT!milda píše:Chtěl jsem v týdnu ladit ty potíže co mám.... ale zítra už je středa a k ničemu jsem se nedostal![]()
Podtlakový hadičky to nejsou,ty jsou O.K.
Konzultoval jsem to s Pavlem K. a možností je spousta... Tudíž budu zkoušet,jezdit,zkoušetljezdit,kontrolovat a jezdit....
Tudíž kolem komína...
Každopádně se nepoženu po dálnici někam do tramtárie.....![]()
Ale švestky budou stejně asi všude....Oni to pochopěj,že jedu tak rychle jenom proto,že opravuju a testuju....
ahamilda píše:Chtěl jsem v týdnu ladit ty potíže co mám.... ale zítra už je středa a k ničemu jsem se nedostal![]()
Konzultoval jsem to s Pavlem K. a možností je spousta... Tudíž budu zkoušet,jezdit,zkoušetljezdit,kontrolovat a jezdit....
Tudíž kolem komína...
Ale švestky budou stejně asi všude....Oni to pochopěj,že jedu tak rychle jenom proto,že opravuju a testuju....
Moc díky Honzo!!KankX píše:ahamilda píše:Chtěl jsem v týdnu ladit ty potíže co mám.... ale zítra už je středa a k ničemu jsem se nedostal![]()
Tudíž kolem komína...
Ale švestky budou stejně asi všude....Oni to pochopěj,že jedu tak rychle jenom proto,že opravuju a testuju.......tak at rychle poladis, kdyby jsi neco potreboval... tak dej vedet, rad pomuzu
Leda tak do klubu "Proklatě dobrého kuřete" Kentucky chicken wings a "klavíristů"Zdrahy píše:Hondy a Yamahy - do klubu nemůžou