Je možné že ty laky mezi sebou reagovaly, nebo nízká teplota? Co jsem zase pomrvil?
Záleží jak byla ta základní barva proschnutá,což v teplotách,které panují asi nic moc a taky to nebyla asi základová barva,pokud byla černá,jak píšeš.MMKS píše:Jsem fakt dřevo a lama. Potřebuju nalakovat držáky na chladič. Jsou udělané z ocelové pásoviny (tím pádem mám kromě chladiče a pluh na chodce, padák a kryt proti vběhnutí kola do svodů). Díly jsem vzal jemným smirkem až na čistý kov (do stříbrna) a štětkou nahrubo nalakoval černým lakem. Schnulo to sice venku (pod stříškou samozřejmě) ale několik dní. Dneska jsem to zavěsil na háčky a nastříkal sprejem (dle návodu se má stříkat na základovku). Jenže místy je to pěkně rovné ale místy je to vroubkované, jako by se ten lak smrsknul. Přitom určitě nebylo nic zamaštěné nebo mokré.
Je možné že ty laky mezi sebou reagovaly, nebo nízká teplota? Co jsem zase pomrvil?
Možná by opravdu nějakej machr věděl,ale stalo se,že jsme na dvě stejné základní antikorozní barvy ,jen od jiného výrobce (tedy papírově stejné)MMKS píše:Dík za vyčerpávající odpověď![]()
U té spodní sice psali, že je zároveň základová a zároveň vrchní ale asi to spíš bylo myšlené, že prostě sama základovku nepotřebuje a ne že jako základovka může sloužit.