Splnit si sen?
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
S papírama si nehraj! Pokud máš skušenosti 0 a nemáš na to řidičák, tak běž do seškrcené. Samozřejmně ne enem papírově! Když sa nedejbože neco stane, ať už tvojou vinou nebo ne, tak sa bude kontrolovat všecko. Možná ne policajti, ale pojišťovna na 100%. Mně zjišťovali aj co tam mám za pneu a to né jen esi sou řezané, slicky nebo tak, ale i jestli je tam předepsaný rozměr, brzdy a motorově esi sedí. Jak psal Marek, hrdinů sou plné hřbitovy. Na uškrcené sa naučíš, vyjezdíš a odškrtit je pak otázkou 30 - 40 minut. No a auta stým natrháš taky. Ono to bude sice mnět 25 KW, ale na menší váhu! Tojest v poměru váha/výkon na tom budeš líp. A navíc, kawa je kawa! Toš tak
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ja mel jako prvni motku GS500 s 25kW a musim rict, ze do zacatku opravdu 25kW staci. V tom padaku z Rican do prahy jsem zalehnutej za budikama dal tachakovych 180 taky
a ten rok to na ni vydrzis (myslim na ty ER6 nez ji otevres
)

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
tohle ja si rikam taky...a porad...ted uz to snad dodrzim...se svymi 40Kw to bude snazsiDargas píše:jo jo, to je fakt, ja zacinal s 37kw a neskutecne jsem se ty motorky bal.takze jsem jezdil vecne vykulenej.
a taky to bylo jak vsichni rikali, presne ve chvili, kdy si zacnes myslet, ze to umis, tak lehnes.
(hm, stacily 2 zatacky)
ted uz bych bejval jednal jinak....

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
...na jednom válciMARTY píše:tohle ja si rikam taky...a porad...ted uz to snad dodrzim...se svymi 40Kw to bude snazsiDargas píše:jo jo, to je fakt, ja zacinal s 37kw a neskutecne jsem se ty motorky bal.takze jsem jezdil vecne vykulenej.
a taky to bylo jak vsichni rikali, presne ve chvili, kdy si zacnes myslet, ze to umis, tak lehnes.
(hm, stacily 2 zatacky)
ted uz bych bejval jednal jinak....

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
ne ne kamarade...ne ne...60 koniku plus minus to budemisak39 píše:...na jednom válciMARTY píše:tohle ja si rikam taky...a porad...ted uz to snad dodrzim...se svymi 40Kw to bude snazsiDargas píše:jo jo, to je fakt, ja zacinal s 37kw a neskutecne jsem se ty motorky bal.takze jsem jezdil vecne vykulenej.
(hm, stacily 2 zatacky)
ted uz bych bejval jednal jinak....![]()
![]()

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
to pochopím, kdybys mluvil o skůtru, na kterým budeš jezdit do garáže pro motorkuMARTY píše:ne ne kamarade...ne ne...60 koniku plus minus to budemisak39 píše:...na jednom válciMARTY píše: tohle ja si rikam taky...a porad...ted uz to snad dodrzim...se svymi 40Kw to bude snazsi![]()
![]()

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*