Člen klubu je parchant??
-
- Ghostrider
-
- Babyrider
No nediv se. Udělal sis vroubek tak rejpou, ale jestli jste se dohodli tak do toho těm druhejm je prd.164 Ňumen píše:Čau na motorkářích to vzdávám,kupujícímu sem se omluvil,cestu mu zaplatím. Mu to stačí je spokojenej,ale ti ostatní kterým je po tom hovno mě pořád drbou. Nechápu co po mě ještě chcou.
ZX-6R 2000
Smutný příběh. Přečetl jsem i vlákno na m.cz je mi kupujícího líto. Pokud je "prodejce" členem CKC je to o to smutnější, protože, jak píšou předřečníci to vrhá špatné světlo na klub.
Holt je tu spousta členů a mezi něma můžou být různé typy ...

Holt je tu spousta členů a mezi něma můžou být různé typy ...

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...nedalo mi to a sel jsem se po letech podivat na m.cz... z te diskuze mi nevyplyva vubec nic konkretniho... one man show ...nedaji se z toho delat vubec zadne zavery... a taky nerozumim, proc se ten kupec tolik snazi, vzdyt ta desitka neni jedina, bych se na to davno vyprd, udelal si poznamku v notysku, abych treba za par let nezapomel....a nebo tady neco smrdi, nebo je ta cena za tu 10tku tak zajimava, ze by ji za ni chtel mit kazdy... ze by legracka od prodavajiciho, nebo si v minulosti uz kluci neco udelali...
...myslim ze nema cenu tady neco resit, soudci nejsme, vyslychat protistrany urcite nebudeme.... muzeme se mit tak maximalne na pozoru. Jo a Numen nikde nevytahuje ze je clenem CKC... to vytahuje spis ten kupujici, tak nevim jestli jste mu neco neudelali a jemu se to ted nehodi do kramu
...myslim ze nema cenu tady neco resit, soudci nejsme, vyslychat protistrany urcite nebudeme.... muzeme se mit tak maximalne na pozoru. Jo a Numen nikde nevytahuje ze je clenem CKC... to vytahuje spis ten kupujici, tak nevim jestli jste mu neco neudelali a jemu se to ted nehodi do kramu

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
a ja bych se na to vysralmilda píše:Jsem nerad,že takový člověk,jakým se mi Ňumen zdá být,je ve stejném klubu jako já.
Navrhuji jeho vyloučení.

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#