Jábych nerad někoho soudil a ještě míň rád na někoho ukazoval! Nikdo nemá jistotu že ten mamlas na motorkářích píše pravdu, nikdo nemá jistotu že ten kluk na fotce je ten o kterém se píše na motorkářích a už vůbec nikdo nemůže říct jestli je z klubu.
Včera jsem viděl nabouranou octávku, což tedy vlastně na nás řidiče Octavii vrhá špatný světlo?
Motorkáři.cz je dobrej server, bohužel to forum tam je solidní žumpa. Přestal jsme tohle téma číst na třetí stránce, protože jsem v posilovně trávil hodně času před cca 10 lety a návody na to co mám jíst a jak mám cvičit jsou i celkem šumák, no a zbytek příspěvků je více méně o tom, jak by dotyčný pisatel dotyčnému podvodníkovi rozmlátil hubu (kdyby teda vstal od počítače, sednul na socku (protože motorku tam ve skutečnosti moc lidí neřídí), dojel za ním a dotyčný mu slíbil že se nebude bránit...)
Jak říkám, debata o ničem

kdo ví co se tam ve skutečnosti stalo...
Edit: ještě jedna poznámka - píše tam, že ho určitě chtěl okrást, ale když viděl auto plný nařachaných borců tak určitě dostal strach - mě přijet na inzerát banda opic - tak se nejspíš taky stáhnu, protože bych nerad dostal do řepy a zůstal bez motorky a bez peněz