Připojení zásuvky -KAM?
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak záleží jakou máš baterku (kolik AH) a kolik má odběr navigace. Ale myslím si, že ti to nastartuje aj po týdnu se zapnutou navigací. Navigace má určitě několikanásobně menší odběr jak světla. Pošli tech data a spočítám ti to přesně! Ale myslím, že když to tam necháš hodinu zaplé, nic sa nestane. Zaléží teda v jakém stavu máš baterku. Toš tak
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Baterku mám originál,co má do rexe být....Podívám se a navigaci si asi koupím nějakou univerzální(na moto i do auta)Dak-Ninja píše:Tak záleží jakou máš baterku (kolik AH) a kolik má odběr navigace. Ale myslím si, že ti to nastartuje aj po týdnu se zapnutou navigací. Navigace má určitě několikanásobně menší odběr jak světla. Pošli tech data a spočítám ti to přesně! Ale myslím, že když to tam necháš hodinu zaplé, nic sa nestane. Zaléží teda v jakém stavu máš baterku. Toš tak
Tu co mám přenechám svým montérům do dodávky...(aspoň dřív dojedou nebo taky vůbec....

Takže nějakou navi s průměrnou spotřebou!!
Toš tak Daku!!!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Nedávno na motorkářích dělali test navi Becker - je vodotěsná, jen k ní dokoupit držák na moto. Chtějí za ní asi 8t a to je super (kdybych neměl nového Garmina a další navi v telefonu, šel bych do ni... Jednoho Beckera jsem měl a byl super, lepší než ten Garmin kterého mám teď..
No a ta cena mě dostala, speciální navi na moto pod 15 jinde nejspíš nekoupíš
nemůžu najít kde byl ten článek... ale tady ta to byla http://www.mybecker.com/enUK/MOBILE+NAV ... rview.html
edit: už vim http://www.motorkari.cz/cestovani/vybav ... 13236.html

nemůžu najít kde byl ten článek... ale tady ta to byla http://www.mybecker.com/enUK/MOBILE+NAV ... rview.html
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
hele proc mi neveris... a zakladas hlasovaci temamilda píše:No a teď mám jasno,kam připojit.![]()
Ještě doplňující otázka pro odborníky z oboru elektro:
Pokud pojedu s navigací a teoreticky ji nechám nasazenou a zapnutou,tak pokud pominu,že mi ji do 10minut ukradnou-za jak dlouho půjde do kytek baterka?
Samozřejmě "asi tak" a do kytek myslím,že nepůjde nastartovat...
Mám vyzkoušeno,že rozsvícený světla maj na baterku zdrcující účinek.(Ale roztlačil jsem ho !!!)
Je to praktická všetečná otázka!!!

...navigace bude mit mnohonasobne mensi odber nez svetla, takze driv nez ti vybije baterku ti ji ukradnou... o odjezd se tak bat nemusis

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja tedy vsude pouzivam svuj telefon s TomTom nebo iGO ... na motku jsem uvazoval koupi neceho na co bude lip videt za slunecneho pocasi, preci jen ten telofon v tankvaku neni uplne ono, ale da se to. Zkousel jsem TomTom Rider, ale uplne me neunesl a hlavne uz dnes resim hodne take dostupnost novych map. Problem TomToma je v tom ze oficialne tezko sezenes nejake nove mapy a tak 2 roky stary TomTom je celkem k prdu...pokud si nekde nejake neofico nestahnes z netu, nekcracknes apodZdrahy píše:Nedávno na motorkářích dělali test navi Becker - je vodotěsná, jen k ní dokoupit držák na moto. Chtějí za ní asi 8t a to je super (kdybych neměl nového Garmina a další navi v telefonu, šel bych do ni... Jednoho Beckera jsem měl a byl super, lepší než ten Garmin kterého mám teď..

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Beckera jsme měl a mapy jsem si popravdě řečeno musel stáhnout (warez) protože i kdybch si je chtěl koupit, tak podpora ze strany výrobce byla dost chabá
Jinak velkou navi mám Garmin a s mapama jsem fakt hodně spokojený - obzvlášť proto že čechy nabízí v ceně navi podporu map TeleAtlas (tuším, snad nekecám, nechce se mi na to jít kouknout) kde je i nějaká aktualizace a jsou tam poměrně aktuální mapy.
Totom mám v telefonu a díky podpoře ze strany mých kolegů (warez) mám mapy aktuální
Jinak telefon je prima a kupoval jsme ho s tím, že mě bude navigovat na motorce
ale jak píšeš není to na 100% Vždycky jsem dával přednost zařízením, které neuměly všechno, ale uměly perfektně to, co jsme od nich požadoval. Koupit si PDA, které umí trochu navigovat, trochu být počítač, trochu telefonovat, ale nic pořádně se mi nechtělo - no nakonec jsem si udělal radost telefonem, který z těch věcí umí většinu slušně, ale nenahradí ani noťas s klávesnicí, ani malý telefon s jeho výdrží, ani pořádnou navi
Mě osobně se ten Becker líbí a kdybych teď kupoval velikou navi, jdu asi do něho. Dát ranec za Garmin na motku, který už je mimochodem zastaralý, stejně tak jako Totom Rider, tak se koukám směrem Becker
který bude stejně funkční v autě jako na moto..

Jinak velkou navi mám Garmin a s mapama jsem fakt hodně spokojený - obzvlášť proto že čechy nabízí v ceně navi podporu map TeleAtlas (tuším, snad nekecám, nechce se mi na to jít kouknout) kde je i nějaká aktualizace a jsou tam poměrně aktuální mapy.
Totom mám v telefonu a díky podpoře ze strany mých kolegů (warez) mám mapy aktuální

Mě osobně se ten Becker líbí a kdybych teď kupoval velikou navi, jdu asi do něho. Dát ranec za Garmin na motku, který už je mimochodem zastaralý, stejně tak jako Totom Rider, tak se koukám směrem Becker

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zdrahy: ... ja navigace nemam rad, primo je nenavidim, ale obcas v nouzi se hodi ji mit a na 5 min. zapnout. Toho Beckera vubec neznam, nevim jak se ovlada ani jak je rychlej ani jak naviguje... cena je hodne zajimava a podle toho co jsi napsal to bude s podporou ze strany vyrobce asi stejne naprd jako u TomToma
...tomu bych se chtel prave vyhnout a koupit neco, kde nebudu muset spolehat jen na warez. Prave proto zvazuji Garmina, protoze by mel mit slusnou podporu, alespon u mojeho staryho namorniho GPS ji slusnou mel
Prave proto ze navigaci pouziji prave jen ve stavu nejvetsi nouze, vyzaduji aby na ni byl 100% spoleh.
Co se tyka nyvigace v PDA (chytrem telefonu s WIN
), pak si nemuzu stezovat, rekl bych ze jak TomTom tak iGO tam chodi pekne ale na tu motorku to fakt neni. Jinak podle me treba lip naviguje TomTom ale mapy a zobrazani detailu ma lepsi iGO... iGO je na mem PDA zase o dost pomalejsi a nehorazne debilne a casto mluvi - coz je ti na motorce jedno protoze to neslysis 

Co se tyka nyvigace v PDA (chytrem telefonu s WIN

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Becker má nejlepší hlasový výstup co jsme u navi slyšel
což doopravdy na motorce neužiješ. Co mi na něm vyhovovalo byla přehlednost, dobrá grafika (určitě lepší než TomTom i Garmin), možnost upozoŕnění na překročení rychosti (v citlivosti kterou si sám nastavíš - takže ve městě mě upozorňoval o 5 a mimo o 15km/h), omezení rychlosti podle počasí a další. Kdybych teď toho Garmina rozumně střelil, asi bych neváhal a krokouše si pořídil
(Becker Crocodile).
Co se týká podpory map, vede Garmin, ale na druhou stranu, technika jde tak rychle dopředu, že stíhám měnit celé přístroje rychleji než mapové podklady a tak se to vlastně samo eliminuje...

Co se týká podpory map, vede Garmin, ale na druhou stranu, technika jde tak rychle dopředu, že stíhám měnit celé přístroje rychleji než mapové podklady a tak se to vlastně samo eliminuje...
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
mobil a to celkem malý dispay (Nokia E51) na tankvaku, sluchátka v uších, nabíjení z podsedla
. A úplně na pohodu, jedu podle povelů, když na nějaké křižovatce nevím, tak mrknu na dispay. Nevím, jeslti to mají rovnou origo navigace, ale na mobily existuje x prográmků využívající GPS modul a celá cesta se dá zaznamenávat s rychlostí, převýšení atd. atd. a pak inportovat do mpa na netu nebo Google Eartu. Myslím, že když si s tím někdo pak pěkně pohraje, naháže do toho fotky, tak má pěkně zdokumentovanou dovču.

ZX-12R naked
misak39 píše:a ta zvuková navigace se jmenuje Jana nebo Blůůů tůůůů![]()
![]()

z pod sedla vede káblík se "zvukem" do repráčku v helmě. a do druhého ucha mám přivedený repráček z vysílačky. takže někdy mi do řízení hučí baby rovnou dvě

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550