Jaro

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
Johnys18

Jaro

Příspěvek od Johnys18 » pát úno 06, 2009 19:11:13

Ahoj kluci, tak už nám pomalinku začíná jaro, i když ještě asi budu týden mrznout :) Taky už se tak těšíte až vytáhnete mašiny z garáží ? Já právě dávám dohromady mýho mazlíka Kawasaki ZXR 750 J z roku 1992 už zbývá doladit jenom kapoty a lak. Je to můj první silnej stroj, jezdil jsem na Cagivě Roadsteru 125 a hned po ní jsem pořídil Kawinku, naštěstí jsem ji ani neodřel narozdíl od Roadstera a doufám že to vydrží co nejdéle. Už se nemůžu dočkat až ji projedu. A až bude pěkně teplo, tak si určitě pojedu projet Buchlováky, minulou sezónu jsem je nějak nestihl, motorku mám totiž od půlky léta. Jo a mimochodem, jezdíte někdo na motorkářský srazy do Nikolčic nebo Kobylí? Nikolčice jsou vždycky perfekní, ale slyšl jsem že se povedly i Kostice. Kdyžtak napište jaký máte oblíbený místa na jižní moravě. Mě se zalíbily místa okolo Břeclavy jako Lednice nebo rybník Apollo, všude je tu v létě krásně.

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » pát úno 06, 2009 19:46:34

no cestou na Mlejnky jsme potkali s Karlem jednu ZZR1100 a ten se děsně divil kam jedeme :wink: tedy že nejedeme za ním.... no a to byl člen. Zato my trefili na jedno dobré místo pod kopcem....jen ten termín Lechu, bazen studenej! :lol: :lol: :lol:
Vzhledem k sněhu co tu ještě je já nic nevytahuji, zima trvá, dokud neuslyším zpívat kosa, nic se mnou nebude! 8)
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pát úno 06, 2009 20:04:15

Nepovídej, okolo Břeclavi.?! Šak je to tady všechno rozbité jak sviňa. Jinak když už se teda motáš tady, tak a jezdíš do těch Kravích hor, tak já můžu trasu Velké Pavlovice - na Borkovany, pak je pěkná nová silnice (ale místy štěrk) z Divák na Nikolčice. Okolí Břeclavi vůůůůbec nic, pak ještě nejsou špatné Milovice-Mikulov (Pavlov-Mikulov strašně rozbité) a serpentýnky Mikulov-na Lednici. Pak nejsou špatné rychlé zatáčky Velké Němčice - Vranovice. Jinak je to tady samá placka, žádné zatáčky a silnice rozbité,proti tomu co sem viděl jinde fakt prdel světa.
Já když se chci projed jedu až někam k Dukovanům.
Sorry a Apolo je žabinec, jít 300 metrů v bahne a mít vodu po kolena. Jsem místní, ale tam jsem se koupal jen když jsem se s kamošama ožrali.
Na srazy nejezdím, hudba tam mě nic neříká a rypák si radši vypiju bez motorky.
ZX-12R naked

Johnys18

Příspěvek od Johnys18 » pát úno 06, 2009 21:03:42

No koukám že to velice dobře znáš tady v okolí, jsem totiž ze Šitbořic, a je fakt že po zimě jsou ty silnice hnusný, ale všechny trasy který jsi vyjmenoval jsou super na svežení, Diváky-Nikolčice jsem jezdil ještě na Cagivě a to byl mazec, hlavně z kopce na Diváky ta stopětadváca jela :) a na Apollo se chodím jen koukat a ne koupat :) No uvidíme co bude za pár týdnů, nejhorší je ty vyjížďky utáhnout, benál je drahej, peněz málo a ještě k tomu nemalá spotřeba :( Jinak taky hodně jezdím na benzinku do Moutnic, sjíždí se tam hodně motorkářů přes léto a šichni se tam známe, o víkendech se tam sjedem a uděláme vyjížďku, co si pamatuju nejlepší v létě nás jelo asi 10. Týden po tom byla vyjížďka 16 motorek, bohužel beze mě, protože nebyl čas, musel sem se učit na maturu.

Johnys18

Příspěvek od Johnys18 » pát úno 06, 2009 21:06:37

farmář píše:no cestou na Mlejnky jsme potkali s Karlem jednu ZZR1100 a ten se děsně divil kam jedeme :wink: tedy že nejedeme za ním.... no a to byl člen. Zato my trefili na jedno dobré místo pod kopcem....jen ten termín Lechu, bazen studenej! :lol: :lol: :lol:
Vzhledem k sněhu co tu ještě je já nic nevytahuji, zima trvá, dokud neuslyším zpívat kosa, nic se mnou nebude! 8)
Jednoho se ZZR1100 znám od vidění, viděl jsem ho na srazu v Kobylí, pálil tam gumu :D a pak občas sem ho zahlídl na benzině v Moutnicích. Má stroj takový bez plastů, třeba to byl on...

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » pát úno 06, 2009 21:11:40

kdepak,tenhle měl šedou s plasty,kufry a manželkou vzadu...a nálepkou CKC...
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » sob úno 07, 2009 14:31:51

Johnys18 píše:
farmář píše:no cestou na Mlejnky jsme potkali s Karlem jednu ZZR1100 a ten se děsně divil kam jedeme :wink: tedy že nejedeme za ním.... no a to byl člen. Zato my trefili na jedno dobré místo pod kopcem....jen ten termín Lechu, bazen studenej! :lol: :lol: :lol:
Jednoho se ZZR1100 znám od vidění, viděl jsem ho na srazu v Kobylí, pálil tam gumu :D a pak občas sem ho zahlídl na benzině v Moutnicích. Má stroj takový bez plastů, třeba to byl on...
Šitbořice občas projedu...a Moutnickou benzínku taky...teď je opravená cesta z Hustopeč na Horní Bojanovice...tam jezdím jen piánko...v zatáčkách není vidět...byl bych nerad, abych se tam potkal s bezmozkem!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Odpovědět