Jaro
Jaro
Ahoj kluci, tak už nám pomalinku začíná jaro, i když ještě asi budu týden mrznout
Taky už se tak těšíte až vytáhnete mašiny z garáží ? Já právě dávám dohromady mýho mazlíka Kawasaki ZXR 750 J z roku 1992 už zbývá doladit jenom kapoty a lak. Je to můj první silnej stroj, jezdil jsem na Cagivě Roadsteru 125 a hned po ní jsem pořídil Kawinku, naštěstí jsem ji ani neodřel narozdíl od Roadstera a doufám že to vydrží co nejdéle. Už se nemůžu dočkat až ji projedu. A až bude pěkně teplo, tak si určitě pojedu projet Buchlováky, minulou sezónu jsem je nějak nestihl, motorku mám totiž od půlky léta. Jo a mimochodem, jezdíte někdo na motorkářský srazy do Nikolčic nebo Kobylí? Nikolčice jsou vždycky perfekní, ale slyšl jsem že se povedly i Kostice. Kdyžtak napište jaký máte oblíbený místa na jižní moravě. Mě se zalíbily místa okolo Břeclavy jako Lednice nebo rybník Apollo, všude je tu v létě krásně.

- farmář
- Ghostrider
no cestou na Mlejnky jsme potkali s Karlem jednu ZZR1100 a ten se děsně divil kam jedeme
tedy že nejedeme za ním.... no a to byl člen. Zato my trefili na jedno dobré místo pod kopcem....jen ten termín Lechu, bazen studenej!
Vzhledem k sněhu co tu ještě je já nic nevytahuji, zima trvá, dokud neuslyším zpívat kosa, nic se mnou nebude!

Vzhledem k sněhu co tu ještě je já nic nevytahuji, zima trvá, dokud neuslyším zpívat kosa, nic se mnou nebude!

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Nepovídej, okolo Břeclavi.?! Šak je to tady všechno rozbité jak sviňa. Jinak když už se teda motáš tady, tak a jezdíš do těch Kravích hor, tak já můžu trasu Velké Pavlovice - na Borkovany, pak je pěkná nová silnice (ale místy štěrk) z Divák na Nikolčice. Okolí Břeclavi vůůůůbec nic, pak ještě nejsou špatné Milovice-Mikulov (Pavlov-Mikulov strašně rozbité) a serpentýnky Mikulov-na Lednici. Pak nejsou špatné rychlé zatáčky Velké Němčice - Vranovice. Jinak je to tady samá placka, žádné zatáčky a silnice rozbité,proti tomu co sem viděl jinde fakt prdel světa.
Já když se chci projed jedu až někam k Dukovanům.
Sorry a Apolo je žabinec, jít 300 metrů v bahne a mít vodu po kolena. Jsem místní, ale tam jsem se koupal jen když jsem se s kamošama ožrali.
Na srazy nejezdím, hudba tam mě nic neříká a rypák si radši vypiju bez motorky.
Já když se chci projed jedu až někam k Dukovanům.
Sorry a Apolo je žabinec, jít 300 metrů v bahne a mít vodu po kolena. Jsem místní, ale tam jsem se koupal jen když jsem se s kamošama ožrali.
Na srazy nejezdím, hudba tam mě nic neříká a rypák si radši vypiju bez motorky.
ZX-12R naked
No koukám že to velice dobře znáš tady v okolí, jsem totiž ze Šitbořic, a je fakt že po zimě jsou ty silnice hnusný, ale všechny trasy který jsi vyjmenoval jsou super na svežení, Diváky-Nikolčice jsem jezdil ještě na Cagivě a to byl mazec, hlavně z kopce na Diváky ta stopětadváca jela
a na Apollo se chodím jen koukat a ne koupat
No uvidíme co bude za pár týdnů, nejhorší je ty vyjížďky utáhnout, benál je drahej, peněz málo a ještě k tomu nemalá spotřeba
Jinak taky hodně jezdím na benzinku do Moutnic, sjíždí se tam hodně motorkářů přes léto a šichni se tam známe, o víkendech se tam sjedem a uděláme vyjížďku, co si pamatuju nejlepší v létě nás jelo asi 10. Týden po tom byla vyjížďka 16 motorek, bohužel beze mě, protože nebyl čas, musel sem se učit na maturu.

Jednoho se ZZR1100 znám od vidění, viděl jsem ho na srazu v Kobylí, pálil tam gumufarmář píše:no cestou na Mlejnky jsme potkali s Karlem jednu ZZR1100 a ten se děsně divil kam jedemetedy že nejedeme za ním.... no a to byl člen. Zato my trefili na jedno dobré místo pod kopcem....jen ten termín Lechu, bazen studenej!
![]()
![]()
![]()

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Šitbořice občas projedu...a Moutnickou benzínku taky...teď je opravená cesta z Hustopeč na Horní Bojanovice...tam jezdím jen piánko...v zatáčkách není vidět...byl bych nerad, abych se tam potkal s bezmozkem!Johnys18 píše:Jednoho se ZZR1100 znám od vidění, viděl jsem ho na srazu v Kobylí, pálil tam gumufarmář píše:no cestou na Mlejnky jsme potkali s Karlem jednu ZZR1100 a ten se děsně divil kam jedemetedy že nejedeme za ním.... no a to byl člen. Zato my trefili na jedno dobré místo pod kopcem....jen ten termín Lechu, bazen studenej!
![]()
![]()
![]()
Vzhledem k sněhu co tu ještě je já nic nevytahuji, zima trvá, dokud neuslyším zpívat kosa, nic se mnou nebude!a pak občas sem ho zahlídl na benzině v Moutnicích. Má stroj takový bez plastů, třeba to byl on...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______