Prodám Kawu KLE500
Prodám Kawu KLE500
Zdravím chlapy,Prodávám svojí Kawu.Je to 04 rok,poctivých 41tis najeto,černostříbrná barva,laďák Viper+origo přidám,miniblinkry.Na novou sezónu bude chtít udělat rozvoďák,přední desky a seřídit podtlaky.SAmozřejmě plně pojídná a ale ten rozvoďák tam slyšet při studeném motoru je.Jezdila nádherně ale mám jí dvě sezony a chci jít do ZRX 1100.Jakékoli další info není problém,foto email.Cena 52000tis,při rychlém jednání se dohodneme i na lepší ceně,čeká na mě Eddie:-D
Za ty dva roky co ho mám jsem ho spíš hýčkal než udržoval...Zimuje se mnou a mladou v obýváku,Olejíček za 300kč litr,žádný za studena 8tisíc ot...Zkrátka je to můj mazlík a když se neprodá,tak zůstane.Neprodával bych ho nebejt projížďky na Ediem...Hlavně jsem za něj dával 80tis a dalších 12tisíc nacpal takže se mi ani nechce prodávat... 

Zdar. Ano, zajímám se o endurko. KLE je kandidát a ten nabízený prozatím vypadá zajimavě. Škoda, že jsi z Teplic, rpo mě trochu z ruky na to abych se stavil a skouknul ji.V2.FOREVER píše:Za ty dva roky co ho mám jsem ho spíš hýčkal než udržoval...Zimuje se mnou a mladou v obýváku,Olejíček za 300kč litr,žádný za studena 8tisíc ot...Zkrátka je to můj mazlík a když se neprodá,tak zůstane.Neprodával bych ho nebejt projížďky na Ediem...Hlavně jsem za něj dával 80tis a dalších 12tisíc nacpal takže se mi ani nechce prodávat...
Já bych šel do stoje, který nevyžaduje moc servisních prací a tohle, jestli je to pravda potřebuje přece jenom servis. Pošli mi do PM tel číslo a't můžu zavolat. Proberem to.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no pripadne bych ti to mohl zkouknoutZ. píše:Zdar. Ano, zajímám se o endurko. KLE je kandidát a ten nabízený prozatím vypadá zajimavě. Škoda, že jsi z Teplic, rpo mě trochu z ruky na to abych se stavil a skouknul ji.V2.FOREVER píše:Za ty dva roky co ho mám jsem ho spíš hýčkal než udržoval...Zimuje se mnou a mladou v obýváku,Olejíček za 300kč litr,žádný za studena 8tisíc ot...Zkrátka je to můj mazlík a když se neprodá,tak zůstane.Neprodával bych ho nebejt projížďky na Ediem...Hlavně jsem za něj dával 80tis a dalších 12tisíc nacpal takže se mi ani nechce prodávat...
Já bych šel do stoje, který nevyžaduje moc servisních prací a tohle, jestli je to pravda potřebuje přece jenom servis. Pošli mi do PM tel číslo a't můžu zavolat. Proberem to.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
No,máš to celkem blízko...KankX píše:no pripadne bych ti to mohl zkouknoutZ. píše:Zdar. Ano, zajímám se o endurko. KLE je kandidát a ten nabízený prozatím vypadá zajimavě. Škoda, že jsi z Teplic, rpo mě trochu z ruky na to abych se stavil a skouknul ji.V2.FOREVER píše:Za ty dva roky co ho mám jsem ho spíš hýčkal než udržoval...Zimuje se mnou a mladou v obýváku,Olejíček za 300kč litr,žádný za studena 8tisíc ot...Zkrátka je to můj mazlík a když se neprodá,tak zůstane.Neprodával bych ho nebejt projížďky na Ediem...Hlavně jsem za něj dával 80tis a dalších 12tisíc nacpal takže se mi ani nechce prodávat...
Já bych šel do stoje, který nevyžaduje moc servisních prací a tohle, jestli je to pravda potřebuje přece jenom servis. Pošli mi do PM tel číslo a't můžu zavolat. Proberem to....tve prodlouzene oci a ruce
To Z: Každá motorka vyžaduje servis...Já spíš schytal ty nejdrazší výměny kterým odpovídají kilometry ,Primární řetěz v motoru,rozvoďák...Věci jako řetězovka,pneu a oleje budeš měnit na každý motorce.Na týhle se udělají rozvody,seřízení,přední desky a dvě tři sezony na to nesáhneš a víš,že to máš v kupě.