Prodám Kawu KLE500

Odpovědět
V2.FOREVER

Prodám Kawu KLE500

Příspěvek od V2.FOREVER » pon úno 02, 2009 22:19:35

Zdravím chlapy,Prodávám svojí Kawu.Je to 04 rok,poctivých 41tis najeto,černostříbrná barva,laďák Viper+origo přidám,miniblinkry.Na novou sezónu bude chtít udělat rozvoďák,přední desky a seřídit podtlaky.SAmozřejmě plně pojídná a ale ten rozvoďák tam slyšet při studeném motoru je.Jezdila nádherně ale mám jí dvě sezony a chci jít do ZRX 1100.Jakékoli další info není problém,foto email.Cena 52000tis,při rychlém jednání se dohodneme i na lepší ceně,čeká na mě Eddie:-D

V2.FOREVER

Příspěvek od V2.FOREVER » pon úno 02, 2009 22:56:05

Měl bych zájem, bohužel nedostatek financí mi to nedovolí, zdar a sílu :D

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon úno 02, 2009 22:56:50

nepis si tu sam a nahod foto... at vidime jak vypada ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

V2.FOREVER

Příspěvek od V2.FOREVER » pon úno 02, 2009 23:20:19

Ále kolega z práce si hrál...jdu na to :wink:

V2.FOREVER

Příspěvek od V2.FOREVER » pon úno 02, 2009 23:23:33

Obrázek

Obrázek

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » úte úno 03, 2009 21:10:41

Zbyňek přeci schání KLE :wink: A tohle vypadá udržovaně
Buell xb12r
CKC#160

V2.FOREVER

Příspěvek od V2.FOREVER » úte úno 03, 2009 21:54:10

Za ty dva roky co ho mám jsem ho spíš hýčkal než udržoval...Zimuje se mnou a mladou v obýváku,Olejíček za 300kč litr,žádný za studena 8tisíc ot...Zkrátka je to můj mazlík a když se neprodá,tak zůstane.Neprodával bych ho nebejt projížďky na Ediem...Hlavně jsem za něj dával 80tis a dalších 12tisíc nacpal takže se mi ani nechce prodávat... :roll:

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » úte úno 03, 2009 22:19:17

V2.FOREVER píše:Za ty dva roky co ho mám jsem ho spíš hýčkal než udržoval...Zimuje se mnou a mladou v obýváku,Olejíček za 300kč litr,žádný za studena 8tisíc ot...Zkrátka je to můj mazlík a když se neprodá,tak zůstane.Neprodával bych ho nebejt projížďky na Ediem...Hlavně jsem za něj dával 80tis a dalších 12tisíc nacpal takže se mi ani nechce prodávat... :roll:
Zdar. Ano, zajímám se o endurko. KLE je kandidát a ten nabízený prozatím vypadá zajimavě. Škoda, že jsi z Teplic, rpo mě trochu z ruky na to abych se stavil a skouknul ji.
Já bych šel do stoje, který nevyžaduje moc servisních prací a tohle, jestli je to pravda potřebuje přece jenom servis. Pošli mi do PM tel číslo a't můžu zavolat. Proberem to.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte úno 03, 2009 23:47:57

Z. píše:
V2.FOREVER píše:Za ty dva roky co ho mám jsem ho spíš hýčkal než udržoval...Zimuje se mnou a mladou v obýváku,Olejíček za 300kč litr,žádný za studena 8tisíc ot...Zkrátka je to můj mazlík a když se neprodá,tak zůstane.Neprodával bych ho nebejt projížďky na Ediem...Hlavně jsem za něj dával 80tis a dalších 12tisíc nacpal takže se mi ani nechce prodávat... :roll:
Zdar. Ano, zajímám se o endurko. KLE je kandidát a ten nabízený prozatím vypadá zajimavě. Škoda, že jsi z Teplic, rpo mě trochu z ruky na to abych se stavil a skouknul ji.
Já bych šel do stoje, který nevyžaduje moc servisních prací a tohle, jestli je to pravda potřebuje přece jenom servis. Pošli mi do PM tel číslo a't můžu zavolat. Proberem to.
no pripadne bych ti to mohl zkouknout ;-) ...tve prodlouzene oci a ruce :-D
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

V2.FOREVER

Příspěvek od V2.FOREVER » stř úno 04, 2009 00:44:53

Případně by nebyl problém rozvoďák a spol nechat udělat.Když to neprodám,tak mě to beztak čeká.Vychází to komplet cca 4tis.kč

V2.FOREVER

Příspěvek od V2.FOREVER » stř úno 04, 2009 01:27:48

KankX píše:
Z. píše:
no pripadne bych ti to mohl zkouknout ;-) ...tve prodlouzene oci a ruce :-D
No,máš to celkem blízko...

V2.FOREVER

Příspěvek od V2.FOREVER » stř úno 04, 2009 01:43:58

To Z: Každá motorka vyžaduje servis...Já spíš schytal ty nejdrazší výměny kterým odpovídají kilometry ,Primární řetěz v motoru,rozvoďák...Věci jako řetězovka,pneu a oleje budeš měnit na každý motorce.Na týhle se udělají rozvody,seřízení,přední desky a dvě tři sezony na to nesáhneš a víš,že to máš v kupě.

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » sob bře 07, 2009 20:01:30

Nechci zakládat další téma,k tomuhle inzerátu jsem se nachomejt v plzeňské moto prodejně...

Obrázek

Možná po něm Z. skočí?

Cenu ale nepíše,tak zavolat,pokud je zájem...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » sob bře 07, 2009 21:58:01

milda píše:Nechci zakládat další téma,k tomuhle inzerátu jsem se nachomejt v plzeňské moto prodejně...

Obrázek

Možná po něm Z. skočí?

Cenu ale nepíše,tak zavolat,pokud je zájem...

Díky Mildo, neskočím po něm. Peníze byly, už nejsou ... :-( musím nejdříve pořešit cashflow a pak se po něčem podívat ....
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

Odpovědět