Mildo tak tady koukam na ty tvoje hadice na vodu a zdaji se mi nejaky dlouhy nebo se musi na levy strane nejak zkratit ta zelezna cast?

Koukam ze ty skrabance na motce ti daly impuls k velke premenePavel ZRX píše:V pondělí vezu věci do lakovny. Ještě musím dokoupit polepy nádrže a kaple, pravý kryt chladiče a pár drobností jako krytky do rámu apod. Dál se zajímám o přepáčka stupaček, podsedlovku Ermax, bílý krytky blikačů a bílou zadní lampu. Koupím nové pneu, starý mají sice vzorku dost, ale je to jak bakelit. Mám doraz, polepy origo nebo má někdo zkušenost s výrobou s folie?KankX píše:u me je to se spotrebou stejne jak u myho rexe...piju malo
![]()
A co Pavle, jak jsi pokrocil v zprovoznovani tveho milacka? Kolik toho jeste chybi? A co lak?
Já sice nic neříkám, to je pravda, protože je Milda ode mě už vybavenej leštěnkou. Tak jsem zvědavej na navoskovanýho RexeKankX píše:No pekny Mildo... hezky si hrajes
Takze k tomu ryci, jak uz tady padlo stejna stribrna jako je na motce, nalepit prouzky podobne tem na motce a zalakovat... pak by to mohlo vypadat hodne dobre, navic ryc k eSku celkem pasuje
Co se tyka hadice tak cervena matice je OK ale ta modra koncovka mi tam uplne nesedi, byla by lepsi cerna, stribrna, zalata... bohuzel s tim uz nic nenadelas
No a nakonec... Doktor sice nic nerika, ale kdyz uz to takhle tunis, tak vezmi taky lestenku a poradne tu motorku prozen flanelovou smrtsti...potrebuje to jako sul
pak uz to nebude mit chybu.
Origo polepy jsou skutečně docela za ranec, ale výhodou je, že nemusíš kupovat celou sadu a objednáš jen to, co potřebuješ!Pavel ZRX píše:Mám doraz, polepy origo nebo má někdo zkušenost s výrobou s folie?
Partsdepot.cz nemá v zadání typu motorky modelovou řadu 2006, je tam jen 05, viz tvůj odkaz. Mám obavy, aby to sedělo, asi tam zítra zavolám. Nad výrobou taky uvažuju. Ještě je jedna možnost a to široký bílý pruh a uprostřed nádrže červený kruh. Škoda, že neumím fotomontáže, abych shlídl, jaký by to bylo. Nezkusil by to někdo udělat?Ladis píše:Origo polepy jsou skutečně docela za ranec, ale výhodou je, že nemusíš kupovat celou sadu a objednáš jen to, co potřebuješ!Pavel ZRX píše:Mám doraz, polepy origo nebo má někdo zkušenost s výrobou s folie?
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh ... ion=399922
Když by ses rozhodl pro zakázkovou výrobu, zkus oslovit našeho partnera CKC - M-DESIGN a budeš to mít i se slevou!
http://www.moto-polepy.cz/