Mildo tak tady koukam na ty tvoje hadice na vodu a zdaji se mi nejaky dlouhy nebo se musi na levy strane nejak zkratit ta zelezna cast?
ZRX III.
- blackbiker
- Easy rider

- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
No pekny Mildo... hezky si hrajes 
Takze k tomu ryci, jak uz tady padlo stejna stribrna jako je na motce, nalepit prouzky podobne tem na motce a zalakovat... pak by to mohlo vypadat hodne dobre, navic ryc k eSku celkem pasuje
Co se tyka hadice tak cervena matice je OK ale ta modra koncovka mi tam uplne nesedi, byla by lepsi cerna, stribrna, zalata... bohuzel s tim uz nic nenadelas
No a nakonec... Doktor sice nic nerika, ale kdyz uz to takhle tunis, tak vezmi taky lestenku a poradne tu motorku prozen flanelovou smrtsti
...potrebuje to jako sul
pak uz to nebude mit chybu.
Takze k tomu ryci, jak uz tady padlo stejna stribrna jako je na motce, nalepit prouzky podobne tem na motce a zalakovat... pak by to mohlo vypadat hodne dobre, navic ryc k eSku celkem pasuje
Co se tyka hadice tak cervena matice je OK ale ta modra koncovka mi tam uplne nesedi, byla by lepsi cerna, stribrna, zalata... bohuzel s tim uz nic nenadelas
No a nakonec... Doktor sice nic nerika, ale kdyz uz to takhle tunis, tak vezmi taky lestenku a poradne tu motorku prozen flanelovou smrtsti
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Koukam ze ty skrabance na motce ti daly impuls k velke premenePavel ZRX píše:V pondělí vezu věci do lakovny. Ještě musím dokoupit polepy nádrže a kaple, pravý kryt chladiče a pár drobností jako krytky do rámu apod. Dál se zajímám o přepáčka stupaček, podsedlovku Ermax, bílý krytky blikačů a bílou zadní lampu. Koupím nové pneu, starý mají sice vzorku dost, ale je to jak bakelit. Mám doraz, polepy origo nebo má někdo zkušenost s výrobou s folie?KankX píše:u me je to se spotrebou stejne jak u myho rexe...piju malo
![]()
A co Pavle, jak jsi pokrocil v zprovoznovani tveho milacka? Kolik toho jeste chybi? A co lak?
Tak se tesim az to prineses z lakovny a nahodis foto...
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- DoktorZRX
- Ghostrider

Já sice nic neříkám, to je pravda, protože je Milda ode mě už vybavenej leštěnkou. Tak jsem zvědavej na navoskovanýho RexeKankX píše:No pekny Mildo... hezky si hrajes
No a nakonec... Doktor sice nic nerika, ale kdyz uz to takhle tunis, tak vezmi taky lestenku a poradne tu motorku prozen flanelovou smrtsti...potrebuje to jako sul
pak uz to nebude mit chybu.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Leštěnku mám,ale myslel jsem,že se používá max.1x ročně??
Na tej fotce,co je rejč přidělanej je celá totál zaprášená,jak jsem ho přibrušoval...
Leštění bude nakonec!!
A ta originál trubka na vodu je skoro přez celý a zkracuje se na 73mm,na to se nasadí dlouhá nerez....
Mě ta modrá s tou červenou na olej.hadici neirituje,bo např.nahoře na brejlích jsou matky modrý taky....
Na tej fotce,co je rejč přidělanej je celá totál zaprášená,jak jsem ho přibrušoval...
Leštění bude nakonec!!
A ta originál trubka na vodu je skoro přez celý a zkracuje se na 73mm,na to se nasadí dlouhá nerez....
Mě ta modrá s tou červenou na olej.hadici neirituje,bo např.nahoře na brejlích jsou matky modrý taky....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Origo polepy jsou skutečně docela za ranec, ale výhodou je, že nemusíš kupovat celou sadu a objednáš jen to, co potřebuješ!Pavel ZRX píše:Mám doraz, polepy origo nebo má někdo zkušenost s výrobou s folie?
Když by ses rozhodl pro zakázkovou výrobu, zkus oslovit našeho partnera CKC - M-DESIGN a budeš to mít i se slevou!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem drobet blbnul,nejsem u konce,avšak svého favorita mám....Tož jsem zvědavý na Vás!!

BLACKBIKER:

KANKX:

Zkusil jsem další ,podle Kankxe,ale širší.

BLACKBIKER:

KANKX:

Zkusil jsem další ,podle Kankxe,ale širší.

Naposledy upravil(a) milda dne čtv led 22, 2009 20:40:49, celkem upraveno 4 x.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Za mě Mildo vyhrává blackbikerův nástřel (viz. předchozí strana)! 
EDIT: takže hlasuju za poslední v seznamu!
EDIT: takže hlasuju za poslední v seznamu!
Naposledy upravil(a) Ladis dne čtv led 22, 2009 15:24:34, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Partsdepot.cz nemá v zadání typu motorky modelovou řadu 2006, je tam jen 05, viz tvůj odkaz. Mám obavy, aby to sedělo, asi tam zítra zavolám. Nad výrobou taky uvažuju. Ještě je jedna možnost a to široký bílý pruh a uprostřed nádrže červený kruh. Škoda, že neumím fotomontáže, abych shlídl, jaký by to bylo. Nezkusil by to někdo udělat?Ladis píše:Origo polepy jsou skutečně docela za ranec, ale výhodou je, že nemusíš kupovat celou sadu a objednáš jen to, co potřebuješ!Pavel ZRX píše:Mám doraz, polepy origo nebo má někdo zkušenost s výrobou s folie?
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh ... ion=399922
Když by ses rozhodl pro zakázkovou výrobu, zkus oslovit našeho partnera CKC - M-DESIGN a budeš to mít i se slevou!
http://www.moto-polepy.cz/
ZRX 1200 R