Souhlasím,jednou jsem tak na Moravě hrnul před sebou divočáka Trabantem-stejně utekl,prevít.KX80 píše:Ladis píše:Kozy blbý, takové škody...a je to dřív, než řekneš Kawa!![]()
Ty tzv. "plašičky" jsem měl taky. Je to v podstatě píšťalka, která náporem vzduchu pískala v hodně vysokým tónu a zvěř měla plašit. Bohužel aby to pískalo, nesměl člověk jet, jak posranej, což v místech, o kterých vím, že je tam zvěř, jezdím...pro jistotu, plašička neplašička. No a tak je efekt plašiček víte kde...
Zvěř plaší prej i nějáký tóny wooferu, tak nastěhuj rouru do auta, třeba to pomůže, když zvěř potkáme my, tak na nás akorád blbě čumí.... Ale fakt to chce jed pomalu a koukat kolem cesty...nikdy nevíš, co udělaj.
Mesr píše:Souhlasím,jednou jsem tak na Moravě hrnul před sebou divočáka Trabantem-stejně utekl,prevít.KX80 píše:Ladis píše:Kozy blbý, takové škody...a je to dřív, než řekneš Kawa!![]()
Ty tzv. "plašičky" jsem měl taky. Je to v podstatě píšťalka, která náporem vzduchu pískala v hodně vysokým tónu a zvěř měla plašit. Bohužel aby to pískalo, nesměl člověk jet, jak posranej, což v místech, o kterých vím, že je tam zvěř, jezdím...pro jistotu, plašička neplašička. No a tak je efekt plašiček víte kde...
Zvěř plaší prej i nějáký tóny wooferu, tak nastěhuj rouru do auta, třeba to pomůže, když zvěř potkáme my, tak na nás akorád blbě čumí.... Ale fakt to chce jed pomalu a koukat kolem cesty...nikdy nevíš, co udělaj.
Mesr píše:Souhlasím,jednou jsem tak na Moravě hrnul před sebou divočáka Trabantem-stejně utekl,prevít.KX80 píše:Ladis píše:Kozy blbý, takové škody...a je to dřív, než řekneš Kawa!![]()
Z jaguára:D:D:D, to asi ne, ale třeba sedělo prase na místě spolujezdce:D:Dmisak39 píše:Mesr píše:Souhlasím,jednou jsem tak na Moravě hrnul před sebou divočáka Trabantem-stejně utekl,prevít.KX80 píše:
to jsi z jaguára přesedl na prase,nééé?
![]()
![]()
![]()
Z jaguára:D:D:D, to asi ne, ale třeba sedělo prase na místě spolujezdce:D:D[/quote/KX80 píše:misak39 píše:Mesr píše: Souhlasím,jednou jsem tak na Moravě hrnul před sebou divočáka Trabantem-stejně utekl,prevít.to jsi z jaguára přesedl na prase,nééé?
![]()
![]()
![]()
Marty bacha, naposledy vybíhalo z lesa něco zelenýho a strašně to nadávalo, myslím že na Buchlákách...MARTY píše:ale zase nejen jezdec ses dobrej ale jako myslivec taky...jakykoli svaz te prijme za sveho i bez zbrojaku...budes kosit autem...co vybehne z lesa![]()
Majdinka píše:Marty bacha, naposledy vybíhalo z lesa něco zelenýho a strašně to nadávalo, myslím že na Buchlákách...MARTY píše:ale zase nejen jezdec ses dobrej ale jako myslivec taky...jakykoli svaz te prijme za sveho i bez zbrojaku...budes kosit autem...co vybehne z lesa![]()
Majdinka píše:Marty bacha, naposledy vybíhalo z lesa něco zelenýho a strašně to nadávalo, myslím že na Buchlákách...MARTY píše:ale zase nejen jezdec ses dobrej ale jako myslivec taky...jakykoli svaz te prijme za sveho i bez zbrojaku...budes kosit autem...co vybehne z lesa![]()
Mesr, člověče to jsi měl docela klikuMesr píše:KX80 píše:Z jaguára:D:D:D, to asi ne, ale třeba sedělo prase na místě spolujezdce:D:D[/quote/misak39 píše:to jsi z jaguára přesedl na prase,nééé?
![]()
![]()
![]()
Právě,že nesedělo.Vyběhlo mi šikmo z prava z příkopy v lesním úseku před čumák Trabika,hned jsem na to dupnul,takže jsem ho jen srazil před sebe,ale stejně než se všechno zastavilo,tak jsem před sebou chvilku viděl kopyta,chvilku hřbet,čumák,ocas a až se to zastavilo,tak se postavilo na běhy a odběhlo tak do lesa.Klepal jsem se jak ratl,ale Trabik měl kupodivu jen ohnutý přední spojler na kola,sedl jsem před něj,vytáhl ho do předu a jel dál do Rajnochovic do lesáckých dílen.Alepamatuji si to živě dodnes-1993.![]()
Tím úsekem jezdím denně do práce...nepříjemný místo!JÍRÁK píše:Já narefil při jízdě plechovkouasi tak v r.:2002 na neposednou kančí rodinku někde v lesích z Černé Hory do Závisti na silnici 43
![]()
![]()
. Bylo mizerný uplakaný počaso, tak se táhla kolona ne víc jak nějakých 50.
Po projetí zatáčky a to v koloně vyběhla zprava asi 5ti členná kančí rodinka.