ZRX 1100 Eddie Lawson
Tak tedy znova: nic nezastírám a pokud to ze začátku tak vypadalo, tak se omlouvám, ale Doktor nemá pravdu. V sedače žádná díra není, jen asi vylezlé nějaké polstrování(mohlo to být od pádu, ale to by se to odřelo-ani škrábanec), ty plasty jsou opravdu tzv. vyleštěné, je jedno jestli od kolen nebo lýtek. Doktore přijeď se přesvědčit, do pardubic to nemáš tak dalekoDoktorZRX píše:Když vidím ten obroušenej plast, díru v sedačce a nesedící podsedlák tak je mi jasný že se to pěkně klouzalo.KankX píše:hele nevim, ale ten plast asi nebude od padu, je dost schovanej a pri padu by se nejspis neposkodil... od kolen by to mohlo bejt, ale musel by na te motorce jezdit nejakej trpajzlik s kratkyma nohama... takze nevim nic jako na zacatku, muselo by se to videt v realu...DoktorZRX píše:Ten plast rozhodně není od kolen, ty jsou na úrovni nádrže. To je od pádu. Když něco prodávám tak řeknu všechno jak je. Aspoň tady na fóru.

Že to leželo o tom žádná, ale podle mě nějak lehce, protože je poškrábaná jen ta kaple
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ta kaple ne, že je poškrábaná...ta je zase poškrábaná. Buď je to původní kaple, znovu stříklá jen na zeleno a znovu škráblá na tom levým rohu nebo je to jiná za zrušenou původní kapličku s pruhama.Barda píše:Že to leželo o tom žádná, ale podle mě nějak lehce, protože je poškrábaná jen ta kaple
Jde o to, jakou váhu má pro prodávajícího vs. kupujícího význam slova "lehce"!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jedno OT tohle byl první Rex na kterého jsem se byl podívat než jsem vzal toho mého ,byl kousek od prahy,mno a opravdu ty kastlíky jsou takové spíše jako od oblečení ošoupané!!!Není problém stříknout,ale celkově na mě ta motorka působila neudržovaně,ale Bardo ty jsi jí měl vrátit puc a glanz!
Tak neprodávej a koukej ho vymazlit
Tak neprodávej a koukej ho vymazlit

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit