Mám krátkou dobu založený účet na FB, protože jsem chtěl zjistit, o čem to tam je. Rozdělil bych uživatele do několika skupin :
1. Selfíčkáři: většinou mladé holky, které kulí oči, špulí rty a prsí se. Myslí si, že vypadají sexy. Kamarádky jim to lajkují....
(až tahle zkurvená móda přejde, budu hrozně rád, je to hrozná uchylárna)
2. Přeposílači romantických a filozofických keců "jak kdo tě má rád ", "co je opravdový přítel" atd.
Ty vole, to když vidím, tak teču:) Ale lidi to sdílí a lajkují.....
3. Dokumentarista
Ten zapisuje pečlivě všechno, co za den udělá. "Status - cítí se vyčerpaně - právě jsem se vysral + foto, jak vypadá hovno. Včera jsem se mohl dozvědět, že bylo zatmění slunce. Díky bohu za tyto lidi....

4. Matky a jejich děti
Sdílí obrovské množství fotek svých miláčků a žijí tím, jak jejich potomek ve dvou letech bude malíř, protože vylil barvu a maminka v tom vidí umělecký obraz....
5. Politický příznivec
Který sdílí např.všechny protiislámské hlášky, aniž by znal rozdíl mezi islámem a islamismem. Nebo který sdílí populistické hlášky našich politiků jako např. Pana Okamury, který všude byl a všechno zná a na vše má rychlé řešení - pod mottem "kdo hodně řve, je slyšet a sbírá politické bodíky "
Každopádně je to zajímavé médium, protože jsem se tam o dost lidí dozvěděl zajímavé věci, které mě překvapily.
GEORG