Vychytávka pro spolujezdce
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
me nevyprovokujesmilda píše:Mě se to taky nelíbí,přesto,že jsem považován za jedince,kterej na Rexe navěsí cokoli....![]()
Viď KankXi?
Jo a Kaňku jsem tu nějak dlouho neviděl přispívat? Buď jsem to přehlíd nebo chudák nestíhá...
Tak jak?

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu se v tom rejpat,vo co přesně GOO ,ale dyť už se mi stejskaloKankX píše:me nevyprovokujesmilda píše:Mě se to taky nelíbí,přesto,že jsem považován za jedince,kterej na Rexe navěsí cokoli....![]()
Viď KankXi?
Jo a Kaňku jsem tu nějak dlouho neviděl přispívat? Buď jsem to přehlíd nebo chudák nestíhá...
Tak jak?...jinak stiham samozrejme vsechno jen jsem trosku sabotoval
...ale ted me par z vas presvedcilo, ze se na to mam vysrat a tak jsem zase zpet ...

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Jj, chybělsKankX píše:me nevyprovokujesmilda píše:Mě se to taky nelíbí,přesto,že jsem považován za jedince,kterej na Rexe navěsí cokoli....![]()
Viď KankXi?
Tak jak?...jinak stiham samozrejme vsechno jen jsem trosku sabotoval
...ale ted me par z vas presvedcilo, ze se na to mam vysrat a tak jsem zase zpet ...

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju za vsechny kteří maji radi originaly a ne veci ktery se daj koupit vsude...KankX píše:no to sice taky.... nicmene kalendar ma skluz, ale bude, uz jen kvuli tobe aby jsi si mel co dat na zed, kdyz jsi si neporidil ten od LouiseJirka_Z píše:Tys delal kalendar, ze jo? Priznej to a nestyd se...![]()

Naposledy upravil(a) Jirka_Z dne úte lis 18, 2008 22:38:03, celkem upraveno 1 x.
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...jsem si ted poprskal monitor..misak39 píše:Ty řidítka můžou bej dobrej věšák na koule při případným přemetu![]()
![]()

...avsak pri blizsim premysleni, nebylo by to nic pekneho, nechat na motorce celej spodek, kdyz se horni polovina bude valet v prikope

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer